reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta ja też nie pójdę prędko spać,bo @ mam to Darek mnie do łóżka nie ciągnie.:-D:-D:-D:-D
Szukam materiałów na ten referat.:baffled::baffled::baffled:
Marta a jak z tymi prezentami?
Wymyśliłaś coś?:confused::confused:

reklama
Marta ja bym zakupiła i dała po prostu na telofon dla rodzica.
A ten co zapłacił,też bym mu zamówiła.
Co winne dziecko,że nie chodzi do przedszkola?
a pamiątkę by miał
albo ustal to z rodzicami tych dzieci.
Ja myślę,że w dobie tel.kom .to już nie ma takich problemów nie do rozwiązania.
:-):-)
A ta gra jest naprawdę fajna.
Dzieci będą zadowolone.

Hej dziewczyny, witam porannie z ogromnym bólem głowy. Tabletki od neurolog nic nie pomogły:(((
Ide zobaczyć co tam naskrobałyście

Jeszcze śpicie???:-:)-:)-(

ważyłam sie dziś znowu zgubilam kilo :baffled: juz waże 59 kg jak tak dalej pójdzie to nie bde mial w czym chodzić :dry:
Kochana, pamięaj, że z większego mniejsze da się zrobić;-):-)

A ja mam straszna ochote palic :zawstydzona/y:Powstrzymuje sie jak moge ale i tak mam w torebce paczke papierosow juz otwarta:no:
Oj... ja jak rzucałam palenie, to zawsze musiałam mieć paczkę w domu, ale koniecznie zamkniętą. I powiem Wam, że w pierwszym drugim tyg był luz, ale po miesiącu to aż mnie rzucało za fajkami, jak ktoś mi zapalił, to aż chcice na nia miałam.

eee, jak dla mnie to taki nieletni buntownik bez powodu. Ale może takie zdjęcie...

Apele do potencjalnych darczyńców z prośbą o darowiznę lub o przekazanie 1% podatku na konto Zuzi we Fundacji. Mam zatwierdzony apel przez fundację z ich logo i teraz żeby cos zanalazło się na koncie Zuzi to muszę rozsyłać apele do firm. Tylko jak kupiłam znaczki i zapłaciłam za wydruki to masakra. Szukam kogoś kto ma kolorową drukarkę bo logo fundacji jest niebieskie :baffled:

Anabuba, Malinka żeby 1% przekazać nie potrzeba numeru konta wystarczy wpisać odpowiednie dane i obliczyć 1% podatku:

[FONT=&quot]1% podatku można przekazać wypełniając odpowiednio formularz rozliczenia podatkowego wpisując we właściwe pola dane:[/FONT]
[FONT=&quot]1)nazwa OPP: Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”[/FONT]
[FONT=&quot]2)KRS: 0000037904[/FONT]
[FONT=&quot]3)W rubryce „Informacje uzupełniające-cel 1%” wpisujemy „Zuzanna Twardowska” lub nr „9034”[/FONT]

Nr jest numerem idenryfikacyjnym Zuzi. Jeśli sie go nie wpisze na formularzu albo nazwiska to pieniądze wpływaja na konto ogólne fundacji:baffled:
No to już czaje, kurcze, cholernie drogie to. A stronę własną w necie macie?

nikogo nie ma a ja nie wiem co ze soba zrobic...

reklama
czesc laseczki.
jak moj w domu to wieczorem wcale nie zagladam,wczoraj robil cos przy ompie kolegi wiec moj byl odlaczonuy.ale to juz niedlugo sie zmieni:cool2::cool2::cool2:
dzis juz czwartek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiec witam porannie,za oknem -5 i pochmurno.poki co nie pada.wczoraj przez 3godz tak sypao ze z 5cm sniegu dowalilo albo i lepiej:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

bylma wczoraj u mamy,wrocilysmy jak zwykle po 20.ciezko sie sanki z 2 babami coagnelo...:sorry2:ale jakos dalam rade:tak:

mala spi,o 7 zjadla kasze.widze ze jadnak na pewno jak ona o 3 czy 4 sie budzi i wola o mleko tzn ze zeby ida.poki co spokoj bo spi grzecznie cala nioc.teraz tez zjadla i spi dalej:tak::tak::tak:

no ja dzis rozbieram swoja choinke bo mnie wkurza.mocno sie nie sypie bo sosna,ale stoi raz ze przy samymkompie i juz wiele razy sie poklulam o nia a 2 ze stoi tak troche na przejsciu z kuchni do salonu.no i juz po 3krolach yto czas i pora:-):tak::tak::tak:

w piecu rozpalilam,kawke wypial,m,Paulina w szkole.ide zaraz wstawie jakies pranie bo juz sie uzbieralo

i lece poczytac

Do góry