reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja zrobilam juz sobie obiadki na kilka kolejnych dni:-p:-DJutro tylko dokoncze zupke bo juz mi sie nie chce:no:Wykapalam sie i umylam glowe i powiesilam pranie:tak:
Chcialam sie wziasc za prasowanie ale juz mi sie odechcialo hehe

Mlodzi wlasnie ejdza kisiek ,wiec znowu mam chwilke luzu

reklama
Dowikla to co za system masz???? Gotować raz na kilka dni :rolleyes::rolleyes::rolleyes:. mój już leży i zasypia...oczywiście zrobiła papa dla taty:hmm::hmm::hmm::hmm:. kolacja zjedzona mimo, żę fochy były, to jednak posmakowało:tak: oh jaka jestem dumna z mojego bejbe.
Dowikla a powiedz pogodziliście sięchociaż przed wyjazdem:confused: tzn. odpowiedz jak chcesz:zawstydzona/y::happy2:. Mój mi wysyła smsy że kocha :szok::szok::szok::szok: i każdą rozmowę też kończy stwierdzeniem:szok::szok::szok: normalnie zmiana że szok!!!!!!!!

KERNA
Akurat teraz tak ugotowalam bo mi wyszedl pelen garnek zupy i karkowki tez mialam duzo:tak::tak::tak:Wiec i to i to bede miala tak na 4 dni razem;-):-)
jesli chodzi o M to mozna powiedziec ze sie pogodzilismy ale ja jeste cholernie pamietliwa i msciwa:tak::tak::tak:
Mi tez wysylal juz eski ze kocha itd

No i wlasnie dzwonil ze byc moze nie poleca bo moga czasami odwolac lot

Super ze Twoj sie tak zmienil:tak::tak::tak:Oby tak bylo miedzy Wami juz zawsze:-):tak:

Ostatnia edycja:
Mam trochę wolnego to chociaż troszkę popiszę...:tak:
A więc na początku dziękuję Wam kochane za gratulacje :tak::-) Na Was zawsze można liczyć...;-)
A co do synusia to już piszę dokładniej.
Jaś urodził się 01 01 2010 r. o godz. 21.10. Poród naturalny ,Malutki ważył 3630 , 58 cm.
Mój męż był z nami od początku do końca :tak::tak::tak: Z czego jestem BARDZO zadowolona, tym bardziej, że sama nie byłam do końca zdecydowana co do jego obecności hehe:-D

Kochane chcę Wam podziękować za wszystkie słowa otuchy i wsparcie jakie od Was otrzymałam przez cały prawie okres ciąży :tak: ( hehe zabrzmiało jak początek pożegnania :-D )
Teraz tym bardziej będę Mamuśką siedzącą w domku z dziećmi ;-):tak:

fajna data 1.01 :tak::tak::tak::tak::tak:

no i nie taki malutki:-D:-D:-D:-D:-D czekamy nadal na fotki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Synek wiedział jaką datę wybrać :tak: i godzinę hehee :tak: A foteczki niebawem na pewno wstawię... :tak:
A co do wagi to Jaś urodził się największy z moich dzieciaczków, może dlatego, że troszkę po terminie, a dwoje poprzednich moich skarbów rodziłam przed terminami :tak::-)

reklama
Do góry