reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sprzątaj Pati, sprzątaj, co by Ci się nie nudziło;-);-);-) zamast siąść i dychnąć trochę ehhh:-)
Wołowinka......mmm smaka mi narobiłaś:tak:
A ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.

Ostatnia edycja:
a moj mlody to ze mna w kulki eci ...
przed chwila spal a teraz cos slysze w pokoju a ten wieprzyk bawi sie klockami
wiec go wygnalam do lozka bo juz sie nastawilam ze teraz nie pojde na zakupy ...
ale mnie krew zaleje zaraz bo co chwile wychodzi.... :wściekła/y:

A ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.
no o to.....:baffled::baffled::baffled:

kurcze szukam teraz instrukcji obslugi do pralki - kupilismy pralke na gieldzie i jest tam na ciepla i zimna wode :sorry2::sorry2:
moj tata bedzie nam to podlaczal i jest problem bo nie wie co i jak... a pranie dla malej czeka - tata chce jutro przyjsc...
wiec pozostalo mi szukac...
chyba ze ktoras wie cos na temat LG WM 12336FD bo jest instrukcja obslugi na stronie Instrukcja obsługi LG WM-12336FD - Podręcznik użytkownika LG WM-12336FD - Angielski - Diplodocs ale ja nie moge sciagac nic bo nam nadupi potem do rachunku za telefon... :dry:

reklama
Do góry