reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Sprzątaj Pati, sprzątaj, co by Ci się nie nudziło;-);-);-) zamast siąść i dychnąć trochę ehhh:-)
Wołowinka......mmm smaka mi narobiłaś
A ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.
Wołowinka......mmm smaka mi narobiłaś
A ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.
Ostatnia edycja:
a moj mlody to ze mna w kulki eci ...
przed chwila spal a teraz cos slysze w pokoju a ten wieprzyk bawi sie klockami
wiec go wygnalam do lozka bo juz sie nastawilam ze teraz nie pojde na zakupy ...
ale mnie krew zaleje zaraz bo co chwile wychodzi....
przed chwila spal a teraz cos slysze w pokoju a ten wieprzyk bawi sie klockami
wiec go wygnalam do lozka bo juz sie nastawilam ze teraz nie pojde na zakupy ...
ale mnie krew zaleje zaraz bo co chwile wychodzi....
medeuska
październikowa mama'09
dzikeuje dziekujesmacznego medea :-)
skoncze jesc i ide prasowac
kerna
DISNEY LAMPKA ŚCIENNA MYSZKA MIKI - MEGA TANIO!!! (865895806) - Aukcje internetowe Allegro np. taka...a ile razy wysyłam zapytania to nikt nie odpisze.
a o co chodzi z ta lampkaDISNEY LAMPKA ŚCIENNA MYSZKA MIKI - MEGA TANIO!!! (865895806) - Aukcje internetowe Allegro np. taka...a ile razy wysyłam zapytania to nikt nie odpisze.
kerna
no o to.....A ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.
kurcze szukam teraz instrukcji obslugi do pralki - kupilismy pralke na gieldzie i jest tam na ciepla i zimna wode
moj tata bedzie nam to podlaczal i jest problem bo nie wie co i jak... a pranie dla malej czeka - tata chce jutro przyjsc...
wiec pozostalo mi szukac...
chyba ze ktoras wie cos na temat LG WM 12336FD bo jest instrukcja obslugi na stronie Instrukcja obsługi LG WM-12336FD - Podręcznik użytkownika LG WM-12336FD - Angielski - Diplodocs ale ja nie moge sciagac nic bo nam nadupi potem do rachunku za telefon...
moj tata bedzie nam to podlaczal i jest problem bo nie wie co i jak... a pranie dla malej czeka - tata chce jutro przyjsc...
wiec pozostalo mi szukac...
chyba ze ktoras wie cos na temat LG WM 12336FD bo jest instrukcja obslugi na stronie Instrukcja obsługi LG WM-12336FD - Podręcznik użytkownika LG WM-12336FD - Angielski - Diplodocs ale ja nie moge sciagac nic bo nam nadupi potem do rachunku za telefon...
reklama
wiec powiem Ci tak, my tez mamy taka do kontaktu i to naprawde pociulane bo nic nie widac...no o to.....
ale braciszek mial kiedys przy lozku taka biala okragla na przycisk i powiem Ci ze bylo widac jego cale lozko...
a moze zapytaj tego sprzedajacego...
Podziel się: