reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam:-)
Pierwszy raz od niepamietnych czasow tak wczesnie rako:szok::-D:-D:-DAle szwagier nie dolecial do Polski bo z UK tez odwolali loty a M stwierdzil ze nie wstaje wiec musialam zaprowadzic mlodego do szkoly:tak::tak::tak:
Jakos nie chcialo mi sie wychodzic z domu bo jeszcze ciemno bylo:szok::szok::szok:
Jak wrocilam to stwierdzilam ze sobie pocwicze ale jak zobaczylam ze moj laptop stoi taki samotny to wolalam do niego usiasc;-):-D:-D:-D
M wylatuje w niedziele o 6 rano ale nie do tego miasta co powinien tylko do Luthon i stamtad bedzie musial sobie dojechac

witam kochane

stary pojachla do dermatologa iwec mam spokoj.mala zjadla o 7 kasze i spi,Paulina w szkole pewnie juz rozrabia...
brzuch mnie caly czas cmi,wiec @ lada chwila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

za oknem -8 ale wieje starsznie mocny i mrozny wiatr(niby z poludnia:sorry2:),ze jest wrazenie jakby z -15 bylo...brrrrrrr

dzisiaj lece do szkoyz Weronika bo osatatnio zostawala z p.ale jutro to juz sienigdzie raczej nie rusze.niech tatus leci po dzieci:-p

to ide poczytac

Witam porannie jako pierwsza:-):-):-)
Moi z domu wyprawieni a ja z kawusią do komputerka poczytać co tam u was:tak::tak::tak:
Która chętna?

puszna kawka-czarna z 1 kostką cukru? to mogę- dziekuje:tak::-D

a wczoraj Was oklamałam:zawstydzona/y:
zapomnialam że dzisiaj na śniadanie mam jeszcze do kawy grzanke!!!!:sorry2::-D:-D:-D zjadłam i byla taka pyszna że zjadłabym jeszcze ze 2 minimum:-D:-D
ja to chyba bezx kawy nie wytrzyma, idę sobie zrobic jakąś lure :sorry2:
a btak wogóle to czemu postanowiłaś nie pić kawy?:-p

......
No podziwiam i trzymam kciuki żeby ci się udało:tak::tak::tak:

...........

Mojego szef wysłał na urlop bezpłatny na 3m-ce nie jest na L4:no::no: i obiecywał mu że po tych 3m-cach znowu go przyjmie, nawet umowy o pracę z nim nie rozwiązywał żeby mój miał pewność że tam wróci ale niestety nie stać nas na to żeby te 3m-ce siedział w domu bez kasy, dlatego szukał nowej, a w tej nowej nie chcą go na umowę zlecenie tylko też na umowę o pracę i teraz tak naprawdę ma 2prace na cały etat, a co zrobi jak tamten szef po niego zadzwoni to sama nie wiem, trochę szkoda tamtą pracę porzucać bo więcej kasy było no i warunki dobre, ale mój się honorem ujął i stwierdził że już tam nie wróci. Zobaczymy jak to będzie, wczoraj pierwszy dzień w nowej mu się podobał, ale to wiadomo że pierwszego dnia to traktują cię ulgowo, ach gdybym to ja mogła jeden jego etat wziąć ale niestety na elektromechanice pojazdowej to ja się nie znam:no::no:
dzieki:-)

aha ja myslałam ze go zwolnił..... no to nieciekawie.....
ale przeciez z tej nowej pracy zawsze moze zrezygnowac jak ten stary szef powie żeby wrócil:tak::tak: nawet jak masz umowe na stałe to nie musisz tam pracować do konca umowy więc nie martw się:tak::tak:

Myszunia witaj:tak:

:szok::szok: ciekawe czemu odwołali lot. no to teraz M ma druga szansę;-):-D.
Bo w Anglii od samego rana sypal snieg:no::no::no:I odwolali loty do Anglii i z Anglii

Witam porannie jako pierwsza:-):-):-)
Moi z domu wyprawieni a ja z kawusią do komputerka poczytać co tam u was:tak::tak::tak:
Która chętna?

Ja poprosze:tak::tak::tak:
Bo poki co to pije dzieci herbatke jablkowa z melisa:-p:-)

MH
Wspolczuje pobudki o tak nieludzkiej porze:no::no::no:Oby male w dzien byly do zniesienia:tak::tak::tak:

MYSZUIA
Super ze zajrzalas:tak::tak::tak:No i Kochaniutka Ty niedlugo sie rozdwoisz;-):-)

Witam się mroźnie i spod zasp:szok::szok::szok::szok: śnieg prawie mam pod oknami, a gdzie tu do końca:szok:
Kawusia mniam mniam, od razu sie babki zleciały:-D:-D:-D:-D
Ja oczywiście od 5.30 na nogach.......nok urde cos się mojemu bejbe pomieszały godzinki:baffled::baffled::baffled: zaraz śniadanko i jak przestanie padać to na spacer.
Moje dni kręcą sie wokól możliwej ciąży albo i nie możliwej......zaczynam się wkręcać. Z lampką zabiłyście mi klina:tak::tak::tak: Chyba walne sobie tez grzaneczkę z marmoladką:tak::tak::tak::-)

Witam:-)
Pierwszy raz od niepamietnych czasow tak wczesnie rako:szok::-D:-D:-DAle szwagier nie dolecial do Polski bo z UK tez odwolali loty a M stwierdzil ze nie wstaje wiec musialam zaprowadzic mlodego do szkoly:tak::tak::tak:
Jakos nie chcialo mi sie wychodzic z domu bo jeszcze ciemno bylo:szok::szok::szok:
Jak wrocilam to stwierdzilam ze sobie pocwicze ale jak zobaczylam ze moj laptop stoi taki samotny to wolalam do niego usiasc;-):-D:-D:-D
M wylatuje w niedziele o 6 rano ale nie do tego miasta co powinien tylko do Luthon i stamtad bedzie musial sobie dojechac

Poćwicz stukanie w klawiaturę, żebyś z wprawy nie wyszła ;-):-D

...
a btak wogóle to czemu postanowiłaś nie pić kawy?:-p

...

Bo ja mam problemy z trawieniem, a kawa ich nie poprawia... no ale czasami zgrzeszę mała kawką :-p

reklama
Poćwicz stukanie w klawiaturę, żebyś z wprawy nie wyszła ;-):-D

Bo ja mam problemy z trawieniem, a kawa ich nie poprawia... no ale czasami zgrzeszę mała kawką :-p
:-D:-D:-D:-D:-D No i wlasnie tak robie;-):-D:-D:-D

Jesli chodzi o kawe to walnij sobie capucinko u mnie swego czasu dzialalo na problemy z trawieniem:tak::tak::tak:Koniecznie z mlekiem,najlepiej tym zageszczonym;-):-)

Do góry