reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kurcze jakos od wczoraj mam pecha do napisania na tym watku Bo zawsze mnie wywala J sie rozpisze a tu dupa blada
KERNA widze ze Michalek zaczal lepiej jesc :tak:No i maly czyscioszek z niego rosnie
MADZIULA dzieki za cynk na prova
No i dokladnie lepsza mniejsza placa niz zadna :tak:
PATI uwazaj na siebie i oszczedzaj sie cby jeszcze Nikolka w brzuszku u mamusi chwile posiedziala

Reszty zapomnialam co komu odpisac

U mnie nerwowak z G non stop cos zapierniczy Wiecej szczegolow o tym w rowie napisalam :tak:
Wkurza mnie dzis strasznie Njagorsze to to ze wczoraj malowal 2 razy kolor u oliwki sciane na Turkus ktory strasznie mi sie podoba A dzis pomylil pigmenty i 3 raz pomalowal ta sciane na niebiesi Ale jestem zla Jeszcze mnie trzyma Masakra jakas Tez niebieski mi sie nie podoba A najgorsze ze tez w drugim pokoju bedzie ten niebieski :-(
Oli spi W domu sajgon Jak G skonczy malowac to musze sprzatac

Hej Laseczki wpadłam się tylko przywitać i zameldować hehe:-D:-D:-D
My już z Jaśkiem w domciu więc troszkę mało czasu mamy, ale jak będę miała dłuższą wolną chwilkę to na pewno napiszę więcej...
Aha napiszę jeszcze , że Dzieciaczki zachwycone braciszkiem, nie mogą się od niego odkleić...:tak::tak::tak:

Pozdrawiam na Nowym Roku...:-)
Gratulacje kochana z okazji narodzin synka ,tylko ja nic nie wiem ,kiedy i ile miał ,daj cynka jak będziesz miała chwilkę:tak:
A ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.
Ja mam u dzieci w ppokoju taką lampkę do kontaktu ze spidermanem daje faje żółte delikatne światło ,ale stara dość juz jest i niestety nie pamiętam gdzie kupiona:baffled:
Nie mam coś weny do pisania ,nie chce mi sie normalnie,nic sie nie dzieje a właściwie to co zawsze,zagadałam z wychowawczynia Ksawka o integracji sensorycznej to nie wiedziała o co chodzi ,napisałam jej na kartce ,zeby sobie sprawdziła w domu ,to mówiła dziś ,ze ona powodu do diagnozowania ksawka nie widzi,bo to dla bardzo chorych dzieci...powiedziałam jej zeby sie lepiej wczytała ,bo to nie tylko dla bardzo chorych dzieci...no i czekam ,miała mi kartkę wypisać- nie wypisała,ach mówię wam ,mam dzisś wybitnie skopany nastrój:baffled:
Dowikla ,ale z ciebie bojowa kobieta:tak:rozumiem ,ze cie wkurzył strasznie ,ale czasami lepiej panować nad sobą ,bo po co masz sie na przyszłość wstydzić ,ze tak łatwo ulegasz emocjom,znam to z obdukcji,potem sie człowiek wstydzi(a przynajmniej ja tak mam),a to on powinien sie wstydzić:tak:

KERNA widze ze Michalek zaczal lepiej jesc :tak:No i maly czyscioszek z niego rosnie

U mnie nerwowak z G non stop cos zapierniczy Wiecej szczegolow o tym w rowie napisalam :tak:
Wkurza mnie dzis strasznie Njagorsze to to ze wczoraj malowal 2 razy kolor u oliwki sciane na Turkus ktory strasznie mi sie podoba A dzis pomylil pigmenty i 3 raz pomalowal ta sciane na niebiesi Ale jestem zla Jeszcze mnie trzyma Masakra jakas Tez niebieski mi sie nie podoba A najgorsze ze tez w drugim pokoju bedzie ten niebieski :-(
Oli spi W domu sajgon Jak G skonczy malowac to musze sprzatac
O dzięki Michał faktycznie lepiej je:tak::tak::tak:jestem przeszczęśliwa. Tzn. i tak mamy problemy bo fochy czasem ma, ale to jest pryszcz w porównaniu co sięwtedy działo. A to wszystko DZIĘKI WAM MOJE BABENCJE:tak::tak::tak::tak:
Dziękuje z każdej z osobna za porady i pomysły:tak: Michał praktycznie je wszsytko:-D SAM!!:szok: Staram sięgotować różności;-). A czyścioszkiem zadziwił mnie totalnie wczoraj, a do tego dziś rano popędzał mnie, żebym już wstaął z wyrka i .....................założył mi kapcie na nogi:szok: dla mnie to znaczy tyle jakby rozwiązał matematyczna łamigłówke:-D:-D:-D

kurcze fajna.......mi chodzi właśnie o taką, żeby coś widzieć, móc przewinąć w nocy i takie tam.....:tak: dzięki;-)

witam głodna:-p:-p:-p

zaraz sobie zjem plaster szynki i jogurt naturalny- i to by było na tyle do jutra do 12-13:sorry2:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja już nie dałąbym rady wstać chyba:-D albo dostałąbym padaki:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
My włąśnie po mroźnym spacerku i to długim, bo padł mi akumulator..znowu....no załąmka. Musiałąm się pchać w tej stercie śniegu i pluchy z wóżkiem....:wściekła/y:
Makunga- gratulacje!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam i ja:-)
Jestem oblezona przez dzieci:-DOstatnio to stale tylko Mama i mama a Klaudia to calymi dniami moglaby mi siedzeic an olanach:szok:Co jest czasami bardzo uciazliwe:no:
M pojechal juz na lotnisko :tak::tak::tak:Wiec mam spokoj:-);-)Od samego rana sie mega podlizywal ale ja bylam twarda:tak::tak::tak:
Dominik wlaczyl bajke na video Gdzie jest Nemo i tylko ON to oglada:szok:
Dzisiaj u ans znowu mega zimno bo -7 stopni:no::no::no:
Ja wlasnie gotuje zupke ogorkowa na jutro i musze jeszcze usmazyc sobei karkowe bo jzu rozmrozilam:tak::tak::tak:

MAKUNGA
Gratuluje synusia:tak::tak::tak:

reklama
cześć, od rana Ws podczytuję ale jak mam coś napisać to za każdym razem coś mi staje na przeszkodzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a to m bo jest dzisiaj w domu a teraz Misia:baffled:

byłam w pośredniaku po kartę rejestracyjną i może jutro pójdę się zarejestrować bo mam już do odebrania świadectwo pracy:-:)-(

urwało mi posta i edytuję ;(((

Makunga gratuluję synusia
Anaconda lepsza taka praca niż żadna a ze mniej płacą, no trudno się mówi ale jakby siedział 3 miechy w domu to nic by nie dostawał
Pati jak się mieszka u siebie?
i muszę zobaczyć co tam jeszcze pisałyscie bo nie pamietam więcej

Ostatnia edycja:
Do góry