Mama Helenki
i Aniki :D
no o to.....![]()
OKAZJA MAGICZNA LAMPKA NOCNA DISNEY (869560273) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam z kubisiem,
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Pati ja ci to ściągnę, ale jak ci to przesłać ???
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no o to.....![]()
Gratulacje kochana z okazji narodzin synka ,tylko ja nic nie wiem ,kiedy i ile miał ,daj cynka jak będziesz miała chwilkęHej Laseczki wpadłam się tylko przywitać i zameldować hehe
My już z Jaśkiem w domciu więc troszkę mało czasu mamy, ale jak będę miała dłuższą wolną chwilkę to na pewno napiszę więcej...
Aha napiszę jeszcze , że Dzieciaczki zachwycone braciszkiem, nie mogą się od niego odkleić...
Pozdrawiam na Nowym Roku...:-)
Ja mam u dzieci w ppokoju taką lampkę do kontaktu ze spidermanem daje faje żółte delikatne światło ,ale stara dość juz jest i niestety nie pamiętam gdzie kupionaA ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.
O dzięki Michał faktycznie lepiej jeKERNA widze ze Michalek zaczal lepiej jescNo i maly czyscioszek z niego rosnie
U mnie nerwowak z G non stop cos zapierniczy Wiecej szczegolow o tym w rowie napisalam
Wkurza mnie dzis strasznie Njagorsze to to ze wczoraj malowal 2 razy kolor u oliwki sciane na Turkus ktory strasznie mi sie podoba A dzis pomylil pigmenty i 3 raz pomalowal ta sciane na niebiesi Ale jestem zla Jeszcze mnie trzyma Masakra jakas Tez niebieski mi sie nie podoba A najgorsze ze tez w drugim pokoju bedzie ten niebieski :-(
Oli spi W domu sajgon Jak G skonczy malowac to musze sprzatac
kurcze fajna.......mi chodzi właśnie o taką, żeby coś widzieć, móc przewinąć w nocy i takie tam.....OKAZJA MAGICZNA LAMPKA NOCNA DISNEY (869560273) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam z kubisiem,Nie za jasno nie za ciemno
?
witam głodna
zaraz sobie zjem plaster szynki i jogurt naturalny- i to by było na tyle do jutra do 12-13![]()