reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej Laseczki wpadłam się tylko przywitać i zameldować hehe:-D:-D:-D
My już z Jaśkiem w domciu więc troszkę mało czasu mamy, ale jak będę miała dłuższą wolną chwilkę to na pewno napiszę więcej...
Aha napiszę jeszcze , że Dzieciaczki zachwycone braciszkiem, nie mogą się od niego odkleić...:tak::tak::tak:

Pozdrawiam na Nowym Roku...:-)

Witam dzisiaj...
nocke mialam do dupy....
jestem nie wyspana...
nie umialam spac albo chodzilam siku albo pic albo pies piszczal bo zrobil kupe i musialam sprzatac a potem jeszcze Sewek co chwile do ans przychodzil i musialam go odprowadzac do swojego pokoju
ojjjjjjjjj....... :no::no::no::no::no:
a dzis mialam isc na badania (morfologia i mocz) ale jak zadzwonil budzik to powiedzialam ze to pieprze jutro pojde... i spalam dzis do 10
moj dal sniadanie malemu i byli prawie cicho wiec nawet to nadrobilam... :sorry2:

teraz ide poczytac co naszkrobalyscie od wczoraj :-)

Hej Laseczki wpadłam się tylko przywitać i zameldować hehe:-D:-D:-D
My już z Jaśkiem w domciu więc troszkę mało czasu mamy, ale jak będę miała dłuższą wolną chwilkę to na pewno napiszę więcej...
Aha napiszę jeszcze , że Dzieciaczki zachwycone braciszkiem, nie mogą się od niego odkleić...:tak::tak::tak:

Pozdrawiam na Nowym Roku...:-)

Gratulacje :tak::tak::tak:

Pati, sprzedaję ubranka 3-6 miesięcy moze się skusisz :-p:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/dla-dziewczynki-3-6-miesiaca-35262/

Witam Was moje Kochane. Jakaś walnięta dzisiaj jestem :sorry2: jakby mnie kto w nocy przejechał autobusem hehe :-D M w pracy jutro ma służbę 24h więc wróci dopiero w czwartek, odpocznę przynajmniej od niego ;-) Kubek śpi, katar mu przechodzi a mi ból gardła :tak: a teraz idę pranie skończyć i włosy wysuszyć bo już mi się siano robi :sorry2: i jeszcze muszę rzeczy na allegro wystawić ale jakoś weny nie mam :dry: jak dam radę i nie padnę to wieczorem zajrzę :tak: trzymajcie się cieplutko i zdrowo :tak: u mnie słonko świeci ;-)

:szok::szok::szok::szok:tyle fotek i nie kopiowałaś?????:baffled::baffled::baffled:oj ja też byłabym zła....no delikatnie móiąc. Kurcze kombinujciem ozeda sie cosz robic.
A z porodem to miałam skurcze cały tydzień, ale ja głupia pipa nie wiedziała o co loto więc tak sobie łaziłam,a potem to juz czołgalam. Aż w markecie mnie ścisnęło na dobre i na drugi dzieńbył bejbe:tak: Ratowali jeszcze ciążę ale mały chciał się urodzić na wakacjach i koniec:-). e ja Ciebie nie chce straszyc..przecież w drodze nie urodzisz:-D ale szkoda, że M nie może byc z Tobą i tylko czekać na znak:tak::-)
nie kopiowalam bo od niedawna dopiero mamy tutaj kompa a wczesniej nie bylo czasu zeby zrzucic bo remonty byly...
a co do porodu to moj robi na kopalni wiec jak bym miala rodzic to dowie sie dopiero po fakcie jak wyjedzie z dolu...
ale 8 ide do lekarza i zobaczymy co powie bo jak powie ze na czasie bede rodzila to biore opieke dla m :tak:
OLIWKA JESZCZE NIE SPI :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

normalnie szok,jest grzeczna,lezy spokjnie ale coś zasnąć nie może,pzrecież to juz późna godzina,pierwszy raz tak późno idzie spać nie licząc sylwestra :tak::tak::tak::tak::tak:
ja tez to znam - Sewek mi tak czasem robi.... a mnie krew zalewa :wściekła/y:
hello
A ja ejstem mega zle bo M mnie tak wku... ze juz mialam ochote Go spakowac i wypi... z domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No co za poj.... gatun:no::no::no::no:Dosyc ze przyjezdza tak rzadko to zamiast siedziec z dziecmi w domu woli chlac z kumplami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Narabal sie w Sylwestra i dzisiaj przyjechal tez narabany tzn kolega Go przywiozl:no::no::no:Normalnie dalam Mu w pysk bo jzu nei moglam wytzrymac:no::no::no:I jeszcze w zywe oczy sie wypieral ze nic nei pil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz Mu powoiedzialam ze wogoel nie ma po co przyjezdzac nastepnym razem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Poszedl spac do salonu,wiec sie wkurzylam,zakrecilam tam kaloryfer i otworzylam z calej epy balkon:-D:-D:-D:-D
No mam takeigo wnerwa na Niego ze szok:wściekła/y::wściekła/y:Az dzieci Jemu powiedzialy ze chca nowego Tate:szok:

Teraz siedze sobei w kuchni bo nie mam zamiaru do Niego isc:no:Dziewczynki i Dominik juz spia:tak::tak::tak:A ja sobei zaraz cos zjem:tak::-)

No i wyszlam na balkon i zapalilam Jego papierocha z tych nerwow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o to Ci m....
i dobre podejscie z Twojej strony - ten strzal w pysk moze na opamietanie bedzie najlepszy :tak:
Wpadłam tylko życzyć spokojnej nocki a poczytam was jutro.:tak::tak::tak:
Dodam tylko że mąż jedzie rano do pracy, był dzisiaj na rozmowie i facet bierze go na okres próbny, szkoda tylko że płaca o jakieś 400-500zł mniejsza no i facet nie chce go na umowę zlecenie tylko na normalną umowę o pracę a z tym trochę problem bo przecież wcześniejszy szef też go zapewnił że po 3m-cach może wracać bez problemu z tego urlopu bezpłatnego na który go wysłał:confused::confused:
dobre te 400-500 zl jak nic :tak:
a potem pewnie dostanie wiecej ;-)
mam nadzieje ze na tej umowie o prace jak m dostanie to juz zostanie na stale :tak:
Witam! Jesli jeszcze mnie pamiętacie to wpadam żeby powiedzieć że A. w domu nastepny tydzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Aż strach jaką wypłate przyniesie w piątek:wściekła/y: Dzisiaj wysyłałam pierwsze apele do firm wydruk kolor 1 strona kosztuje 1zł:wściekła/y:A potrzebuje 50-100 na m-c:wściekła/y::szok:do tego znaczki :baffled:Kosmos. Wysłałam narazie ok 30 i czekam na wypłatę:-(
Pozdrawiam.
Aha, A. ma urodziny dzisiaj:zawstydzona/y::-p

dowikla mój w sylwestra wyszedł odprowadzić kumpla i wrócił ok 5 rano:szok::wściekła/y: Chyba ledwo zmieścił się w drzwi bo ma guza na czole i nowiuskie okulary pogięte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pamietamy :-D
wszystkiego naj dla m
Witam porannie i wtorkowo
Mój zaspał do pracy, na szczęscie mala mnie wołała i spojrzałam na zegarek-budzik zastrajkował, taki komórkowy, hihi.
Ja cała nocka w duszy, kolano tak mnie boli, że wzięłam leki, jak przejdzie zacznę słać wyrko , ubiorę się i jakieś zakupy zrobić muszę na obiad i do chleba. Tak myślę o jakiejs zupie, moze pomodore, bo Piciu od dziś do 18, to szybko odgrzac i z głowy. No i mogłabym do mamy wpaść w tygodniu jak nam przejdzie... A kiepsko przechodzi, mała męczyła się w nocy z tym kaszlem, aż się boję, ,że to się na płuca rzuci...
Nadrobiłam, wracam z cytattami.
ja dzis tez na obaid pomidorowa z ryzem...
a po chleb tez musze isc a nie chce mi sie....
sanki wezme najwyzej bo wozek wyprany ale nie wim gdzie schowalam kosz do wozka a i tak musialabym go prac :sorry2:
a co do fotelika pokaz zdjecie bylabym zainteresowana!!!!

Witam :tak:

Garagamle juz grasują po mieszkaniu, M poleciał do pracy :tak:

Pati, jadę na wesele do mojej kuzynki, to niedaleko Ciebie bo oni są z Jastrzębia, a wesele w Połomii :-p Jade na poczatku lutego :tak:

Agnes, ale ci małolata poszalała wczoraj :szok: Moje chodzą spać o 20 :-p No ale za to wstają po siódmej :sorry2:

Dowilkuś, tulam cię mocno kochana :sorry2:

Anaconda, super że chcą M do pracy :tak:

Mamita, starsznie drogie te druki :szok:

Lunk
a, leżaczek tanio, bo chcę się klamota pozbyć :-p
to wpadnij do nas na kawusie :tak::tak::tak:
kurcze szkoda fotek.ja co jaksi czas zrzucam na kompa a potem zgrywamna 2 plyty,zeby byly jakby ktoras szlag trafil:tak:

a do porodu kobietoo to masz prawo karetke wezwac :-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja nie mialam czasu zeby zrzucic na kompa mieszkalismy juz na swoim a komp byl u tesciowej ale najpierw remonty potem swieta sylwester i co chwile cos do roboty a jak juz byl u nas komp to sie okazalo ze za pozno
bo nie potzrebnie wyciagalismy ta karte z aparatu....
Patrysiu ja sie z Juliną do porodu sama zawiozłam za kółkiem juz mi wody odeszły i wsiadłam i pojechałam a to 35 km:baffled::baffled::baffled:więc nie bój żaby dasz radę:tak::tak::tak:
hehe moj m pojechal juz do roboty autem bo ja bym sie nie zdazyla wyszykowac....
bo za pozno wstalam
wiec teraz na zakupy pojde sankami...chyba ze zajde do piwnicy i poszukam tego kosza pod wozek
A gdybym teraz miała dziecko to bym kupiła taki wózek jak byłam z antkiem w ciąży to chcielismy taki a potem cos się mojemu pietruszce odwidziało a teraz jak widzimy go gdzieś na ulicy to wzdychamy ze jest super:tak:chciałabym kupić jemu teraz taką spacerówke:tak::tak::tak:
X-LANDER X1 + FOTELIK X-CAR MEGA KOMPLET (875553876) - Aukcje internetowe Allegro
no to taki jak Ci pokazywalam jaki wozek moj m chce :tak:
J
Witam.
Poczytałam nieco i uciekam,bo przedszkole za niecałą godzinę.
Muszę jeszcze trochę refera z geografii ruszyć.
Dała nam taki temat ,że szlag mnie jasny trafia...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rozwój miast na przestrzeni wieków...:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Można normalnie kilka tomów na ten temat napisać a i tak będzie niewystarczająco:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Aha Anaconda na temat lapisowania.
Aby lapisowanie było skuteczne to trzeba to robić 3 tygodnie z rzędu co 3 miesiące,a że to zabieg bardzo szkodliwy to stomatolodzy odchodzą od niego.
Tutaj więcej.
Expertia.pl - strefa wiedzy
taki sam temat mialam kiedys na geografii - wypracowanie trzebabylo zrobic...
masakra - nie zazdroszcze :no:;-)
Gratulacje :tak::tak::tak:

Pati, sprzedaję ubranka 3-6 miesięcy moze się skusisz :-p:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/dla-dziewczynki-3-6-miesiaca-35262/
juz bede ogladac ;-)

Witam się. :-) Chciałam wrzucić fotki z wekendu ale nie chodzi mi karta..:baffled: Pati to chyba jakiś wirus:confused::-D
Dowikla ale załątwiłaśM:szok::szok::szok: szczerze Ci współczuję. I to jeszcze dzieciaki muszą oglądać takie sceny....ehhhh Chyba ciężko mu sie przestawić na rodzinne życie:baffled: i świruje:sorry2: mam nadzieje, że Was przeprosi będzie już grzeczny:blink:. Trzymam kciuki za jego zdrow rozsądek:tak:
Lunka jak tam kaszel??? Ja mam taki super specyfik na gardłowe sprawy, ale szczerze nie mam pojęcia od jakiego wieku może być stosowany:no:. Ale spróbuje, może na necie coś będzie pisać.
Anaconda dobre i to tą pracą. Ale kasa powala:szok::szok::szok:. Ważne że go wzięli i docenią pracownika sowitym wynagrodzeniem....w którejś wypłacie:tak::tak::tak:.
Ja jak zwykle zasiadam i nikogo nie ma:szok: a potem epopeje czytam prawie godzine:-D:-D:-D.
Wtrące coś o wózkach. ja mam Jane, myslałam, że superowy będzie..ale mierda straszna:no: i teraz się męczę. No i napisałabym coś jeszcze ale nic nieprzychodzi mi dogłowy....lenia mam. Obiad z wczoraj odgrzeję bo sterczeć przy garach nie mam ochoty:no: Michał znowu dzisiaj walił w drzwi wyjsciowe i krzyczał TATA:baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam się. :-) Chciałam wrzucić fotki z wekendu ale nie chodzi mi karta..:baffled: Pati to chyba jakiś wirus:confused::-D
Dowikla ale załątwiłaśM:szok::szok::szok: szczerze Ci współczuję. I to jeszcze dzieciaki muszą oglądać takie sceny....ehhhh Chyba ciężko mu sie przestawić na rodzinne życie:baffled: i świruje:sorry2: mam nadzieje, że Was przeprosi będzie już grzeczny:blink:. Trzymam kciuki za jego zdrow rozsądek:tak:
Lunka jak tam kaszel??? Ja mam taki super specyfik na gardłowe sprawy, ale szczerze nie mam pojęcia od jakiego wieku może być stosowany:no:. Ale spróbuje, może na necie coś będzie pisać.
Anaconda dobre i to tą pracą. Ale kasa powala:szok::szok::szok:. Ważne że go wzięli i docenią pracownika sowitym wynagrodzeniem....w którejś wypłacie:tak::tak::tak:.
Ja jak zwykle zasiadam i nikogo nie ma:szok: a potem epopeje czytam prawie godzine:-D:-D:-D.
Wtrące coś o wózkach. ja mam Jane, myslałam, że superowy będzie..ale mierda straszna:no: i teraz się męczę. No i napisałabym coś jeszcze ale nic nieprzychodzi mi dogłowy....lenia mam. Obiad z wczoraj odgrzeję bo sterczeć przy garach nie mam ochoty:no: Michał znowu dzisiaj walił w drzwi wyjsciowe i krzyczał TATA:baffled::baffled::baffled:
ja jestem...
bo maly stwierdzil ze chce isc spac i prosze moment a dziecko mi odlecialo...
i juz spi...
wiec z zakupow teraz nici...
sprztam mieszkanko i robie nowe zdjecia...

Do góry