Joanna73
uzależniona od BB
cholerka nic nie załatwiłam
MUP juz nie wystawia ZAŚWIADCZEŃ DO MOPR
a z pracy dopiero w piątek bo dopiero beda przelewy pensji szitttt
muszę jakis obiad wymodzić a pomysłu brak ![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Laseczki wpadłam się tylko przywitać i zameldować hehe
My już z Jaśkiem w domciu więc troszkę mało czasu mamy, ale jak będę miała dłuższą wolną chwilkę to na pewno napiszę więcej...
Aha napiszę jeszcze , że Dzieciaczki zachwycone braciszkiem, nie mogą się od niego odkleić...
Pozdrawiam na Nowym Roku...:-)
nie kopiowalam bo od niedawna dopiero mamy tutaj kompa a wczesniej nie bylo czasu zeby zrzucic bo remonty byly...tyle fotek i nie kopiowałaś?????
oj ja też byłabym zła....no delikatnie móiąc. Kurcze kombinujciem ozeda sie cosz robic.
A z porodem to miałam skurcze cały tydzień, ale ja głupia pipa nie wiedziała o co loto więc tak sobie łaziłam,a potem to juz czołgalam. Aż w markecie mnie ścisnęło na dobre i na drugi dzieńbył bejbeRatowali jeszcze ciążę ale mały chciał się urodzić na wakacjach i koniec:-). e ja Ciebie nie chce straszyc..przecież w drodze nie urodzisz
ale szkoda, że M nie może byc z Tobą i tylko czekać na znak
:-)
ja tez to znam - Sewek mi tak czasem robi.... a mnie krew zalewaOLIWKA JESZCZE NIE SPI
normalnie szok,jest grzeczna,lezy spokjnie ale coś zasnąć nie może,pzrecież to juz późna godzina,pierwszy raz tak późno idzie spać nie licząc sylwestra![]()
o to Ci m....hello
A ja ejstem mega zle bo M mnie tak wku... ze juz mialam ochote Go spakowac i wypi... z domuNo co za poj.... gatun
Dosyc ze przyjezdza tak rzadko to zamiast siedziec z dziecmi w domu woli chlac z kumplami
Narabal sie w Sylwestra i dzisiaj przyjechal tez narabany tzn kolega Go przywiozl
Normalnie dalam Mu w pysk bo jzu nei moglam wytzrymac
I jeszcze w zywe oczy sie wypieral ze nic nei pil
Juz Mu powoiedzialam ze wogoel nie ma po co przyjezdzac nastepnym razem
Poszedl spac do salonu,wiec sie wkurzylam,zakrecilam tam kaloryfer i otworzylam z calej epy balkon
No mam takeigo wnerwa na Niego ze szokAz dzieci Jemu powiedzialy ze chca nowego Tate
Teraz siedze sobei w kuchni bo nie mam zamiaru do Niego iscDziewczynki i Dominik juz spia
A ja sobei zaraz cos zjem
:-)
No i wyszlam na balkon i zapalilam Jego papierocha z tych nerwow
dobre te 400-500 zl jak nicWpadłam tylko życzyć spokojnej nocki a poczytam was jutro.
Dodam tylko że mąż jedzie rano do pracy, był dzisiaj na rozmowie i facet bierze go na okres próbny, szkoda tylko że płaca o jakieś 400-500zł mniejsza no i facet nie chce go na umowę zlecenie tylko na normalną umowę o pracę a z tym trochę problem bo przecież wcześniejszy szef też go zapewnił że po 3m-cach może wracać bez problemu z tego urlopu bezpłatnego na który go wysłał![]()
pamietamyWitam! Jesli jeszcze mnie pamiętacie to wpadam żeby powiedzieć że A. w domu nastepny tydzieńAż strach jaką wypłate przyniesie w piątek
Dzisiaj wysyłałam pierwsze apele do firm wydruk kolor 1 strona kosztuje 1zł
A potrzebuje 50-100 na m-c
do tego znaczki
Kosmos. Wysłałam narazie ok 30 i czekam na wypłatę:-(
Pozdrawiam.
Aha, A. ma urodziny dzisiaj
dowikla mój w sylwestra wyszedł odprowadzić kumpla i wrócił ok 5 ranoChyba ledwo zmieścił się w drzwi bo ma guza na czole i nowiuskie okulary pogięte
![]()
ja dzis tez na obaid pomidorowa z ryzem...Witam porannie i wtorkowo
Mój zaspał do pracy, na szczęscie mala mnie wołała i spojrzałam na zegarek-budzik zastrajkował, taki komórkowy, hihi.
Ja cała nocka w duszy, kolano tak mnie boli, że wzięłam leki, jak przejdzie zacznę słać wyrko , ubiorę się i jakieś zakupy zrobić muszę na obiad i do chleba. Tak myślę o jakiejs zupie, moze pomodore, bo Piciu od dziś do 18, to szybko odgrzac i z głowy. No i mogłabym do mamy wpaść w tygodniu jak nam przejdzie... A kiepsko przechodzi, mała męczyła się w nocy z tym kaszlem, aż się boję, ,że to się na płuca rzuci...
Nadrobiłam, wracam z cytattami.
to wpadnij do nas na kawusieWitam
Garagamle juz grasują po mieszkaniu, M poleciał do pracy
Pati, jadę na wesele do mojej kuzynki, to niedaleko Ciebie bo oni są z Jastrzębia, a wesele w PołomiiJade na poczatku lutego
Agnes, ale ci małolata poszalała wczorajMoje chodzą spać o 20
No ale za to wstają po siódmej
Dowilkuś, tulam cię mocno kochana
Anaconda, super że chcą M do pracy
Mamita, starsznie drogie te druki
Lunka, leżaczek tanio, bo chcę się klamota pozbyć![]()
ja nie mialam czasu zeby zrzucic na kompa mieszkalismy juz na swoim a komp byl u tesciowej ale najpierw remonty potem swieta sylwester i co chwile cos do roboty a jak juz byl u nas komp to sie okazalo ze za poznokurcze szkoda fotek.ja co jaksi czas zrzucam na kompa a potem zgrywamna 2 plyty,zeby byly jakby ktoras szlag trafil
a do porodu kobietoo to masz prawo karetke wezwac :-):-):-)![]()
hehe moj m pojechal juz do roboty autem bo ja bym sie nie zdazyla wyszykowac....Patrysiu ja sie z Juliną do porodu sama zawiozłam za kółkiem juz mi wody odeszły i wsiadłam i pojechałam a to 35 kmwięc nie bój żaby dasz radę
![]()
no to taki jak Ci pokazywalam jaki wozek moj m chceA gdybym teraz miała dziecko to bym kupiła taki wózek jak byłam z antkiem w ciąży to chcielismy taki a potem cos się mojemu pietruszce odwidziało a teraz jak widzimy go gdzieś na ulicy to wzdychamy ze jest superchciałabym kupić jemu teraz taką spacerówke
X-LANDER X1 + FOTELIK X-CAR MEGA KOMPLET (875553876) - Aukcje internetowe Allegro
taki sam temat mialam kiedys na geografii - wypracowanie trzebabylo zrobic...J
Witam.
Poczytałam nieco i uciekam,bo przedszkole za niecałą godzinę.
Muszę jeszcze trochę refera z geografii ruszyć.
Dała nam taki temat ,że szlag mnie jasny trafia...
Rozwój miast na przestrzeni wieków...
Można normalnie kilka tomów na ten temat napisać a i tak będzie niewystarczająco.
Aha Anaconda na temat lapisowania.
Aby lapisowanie było skuteczne to trzeba to robić 3 tygodnie z rzędu co 3 miesiące,a że to zabieg bardzo szkodliwy to stomatolodzy odchodzą od niego.
Tutaj więcej.
Expertia.pl - strefa wiedzy
juz bede ogladac ;-)Gratulacje
Pati, sprzedaję ubranka 3-6 miesięcy moze się skusisz
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/dla-dziewczynki-3-6-miesiaca-35262/
ja jestem...Witam się. :-) Chciałam wrzucić fotki z wekendu ale nie chodzi mi karta..Pati to chyba jakiś wirus
Dowikla ale załątwiłaśMszczerze Ci współczuję. I to jeszcze dzieciaki muszą oglądać takie sceny....ehhhh Chyba ciężko mu sie przestawić na rodzinne życie
i świruje
mam nadzieje, że Was przeprosi będzie już grzeczny
. Trzymam kciuki za jego zdrow rozsądek
Lunka jak tam kaszel??? Ja mam taki super specyfik na gardłowe sprawy, ale szczerze nie mam pojęcia od jakiego wieku może być stosowany. Ale spróbuje, może na necie coś będzie pisać.
Anaconda dobre i to tą pracą. Ale kasa powala. Ważne że go wzięli i docenią pracownika sowitym wynagrodzeniem....w którejś wypłacie
.
Ja jak zwykle zasiadam i nikogo nie maa potem epopeje czytam prawie godzine
.
Wtrące coś o wózkach. ja mam Jane, myslałam, że superowy będzie..ale mierda strasznai teraz się męczę. No i napisałabym coś jeszcze ale nic nieprzychodzi mi dogłowy....lenia mam. Obiad z wczoraj odgrzeję bo sterczeć przy garach nie mam ochoty
Michał znowu dzisiaj walił w drzwi wyjsciowe i krzyczał TATA
![]()