reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Medeuska:szok::szok::szok: Czyli przytulanki miały odpowiednie natężenie:-D:-D:-D:-D:-D
A w ogóle to spółczuję robienia zębów:baffled::baffled::baffled::baffled: ja to wolałabym szczerbata chodzić niż sadyście dać się znęcać godzinami:no::no::no:
Agnes fotki superowe a z M macie wesoło:tak:Fajowo!
Michał dziś wstał o 6:szok::szok::szok::szok::szok: i ryczał non stop więc on już po sniadaniu:baffled: a my z M padnięci..........

Medeuska:szok::szok::szok: Czyli przytulanki miały odpowiednie natężenie:-D:-D:-D:-D:-D
A w ogóle to spółczuję robienia zębów:baffled::baffled::baffled::baffled: ja to wolałabym szczerbata chodzić niż sadyście dać się znęcać godzinami:no::no::no:
Agnes fotki superowe a z M macie wesoło:tak:Fajowo!
Michał dziś wstał o 6:szok::szok::szok::szok::szok: i ryczał non stop więc on już po sniadaniu:baffled: a my z M padnięci..........
albo i nie wystarczające:-D
ja kiedys tez- i dlatego teraz musze robić 10 ębów na raz:-D
ale bede miala przynajmniej śnieżnobiałe;-) ale to kosztuje- i to dość sporo:baffled:
no i wiadomo to ju nie to samo co swoje:sorry2: ale co poradzic- jak mam taką tendencje do psucia po mamie:dry::dry::dry: większosc zębów mam z plombą wyleczonych a dalej się psują:baffled:

albo i nie wystarczające:-D
ja kiedys tez- i dlatego teraz musze robić 10 ębów na raz:-D
ale bede miala przynajmniej śnieżnobiałe;-) ale to kosztuje- i to dość sporo:baffled:
no i wiadomo to ju nie to samo co swoje:sorry2: ale co poradzic- jak mam taką tendencje do psucia po mamie:dry::dry::dry: większosc zębów mam z plombą wyleczonych a dalej się psują:baffled:
no ja też mam skłonności do parodontozy po jednym i drugim rodzicu. Ale póki co mam komplet zębów i jeden martwy. Więc mimo to jestem zadowolona bo wyrwać sobie nie dam i koniec. Mój ojsciec to prawie 30 lat nie był u dentysty ze strachu:-D bo ile razy poszedł to mdlał na fotelu:tak::tak::tak::-D:-D.
my wczoraj mieliśmy romantico wieczór i fajnie jest:-) kąpiel M zrobił, tylko przy świecach i kadzidełku....prawie posnęliśmy w wannie:szok: pełny relaks:rolleyes::rolleyes:

Witam Was moje kochane po Świetach i w tym Nowym Roku
przy okazji skladamy Wam z mezem i Sewciem najserdeczniejsze zyczonka na ten Nowy Rok - spelnienia marzen i czego jeszcze dusza zapragnie... :-D
korzystam z okazji ze moj m jest w pracy a ja u mamy :cool2:
zaraz ide do domku bo obiadek trzeba robic ale musialam wejsc na neta zobaczyc wozki bo wczoraj mialam jakies dziwne bole :baffled:
od uda do krzyza... - w razie czego naszykowalam tylko m co ma przywiezc dla malej na wyjscie - bo tylko to mam :sorry2:
dla siebie jeszcze do szpitala nic nie mam bo nie bylo czasu ani kasy...
musze dac mamie ubranka do prania i kupic proszek i plyn a sama sobie wyprasuje i poukladam...
dzisiaj m powiem zeby przywiozl mi lozeczko po Sewciu bo poszykuje sobie juz co nie co, zrobie mu porzadki szafkach i oczywiscie powiem mu co gdzie jest bo zagubi siew tej kuchni :-p
ale na obiad beda mieli co jesc bo mja zamrozone pierogi i krokiety ze Swiat i wczoraj robilam bigos wiec tez im zamrozilam :tak:
tyle mnie tu nie bylo ze nie wiem nawet o czym pisac....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
prawdopodobnie dzisiaj m przywiezie kompa od tesciowej do nas wiec moze jeszcze postaram sie zajrzec do Was...
nie wiem co jeszcze chcialam pisac...
ale pozdrawiam Was wszystkie goraco... :tak::tak:

a zdjecia to macie normlanie cudne - jak milo Was widziec... :cool2::cool2:

hej co tu takie pustki:baffled::baffled::baffled::baffled:co robicie? myślałam, ze będę miała dużo czytania a tu nic z tego:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Patrysia a Ty już mieszkasz u siebie? nic nie napisałaś:no:

jak nikogo nie ma to i ja spadam, idę obiad nakładać (makaron z tuńczykiem - pycha) wpadne potem moze się zjawicie;-);-)

reklama
agunia ja nie wiem co się z tymi lasencjami podziało:szok::szok::szok: może wszytkie świrują na sankach i lepią bałwana:confused::confused::confused:. Okazało się nagle, że ksiądz do nas przyjdzie dzisiaj:szok: a ja wtedy nie poszłam do sklepu po te świeczkii krzyzyk:no: więc jakoś na pożyczki pójdę...o ile ktoś coś luzem ma.:zawstydzona/y:

Do góry