reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kuźwa, nie skonsultowała tego z Wami?! Rób na co masz, a reszte zrobisz później, jak się uzbiera, no trudno. A jak z tego co masz nie zrobisz, to sie szybko rozejdą i bedzie dupa.
w tym sęk ze nie moge- bo po 1 chce je zrobić dużo bielsze niż były- po 2 to będzie korona z mostem na 4 ęeby i musi to być zrobione wszystko na raz:dry:
Medeuska skoro taniej psa sprzedała to niech teraz ze swoich dołoży.
Ja bym nie darowała.:no:
w tym sęk, że ona się zajmuje tymi psami- ona odbieraporody i wsystko ona przy nich robi- one są tylko niby naszymi psami więc tak bez sensu sie o to kłócic bo powie to sobie bierzcie te psy i sami sobie róbcie:eek::eek: no ale troche przesada z taką różnicą:dry::dry::dry:

reklama
Cześć kochane :-)

już jestesmy w domku :tak::tak::tak::tak:
Oliwka już śpi,usnęła o 20.30 normalnie to szok :-D:-D:-D:-D

a więc Sylwester udany,było bardzo wesoło_Oliwka nie dczekała,padła o 23.40 także nie dużo jej brakowało :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale spała twardo więc petardy ją nie obudziły.

A szczelali i to porządnie,było pieknie.wyszliśmy sobie na dwór podziwiać widoki,super widok.

połozylismy sie spać ok 2.00.ale Oliwka nie dała nam spać za dlugo bo pobudziła wszystkich o 8.30.

koło 11.00 poszliśmy na wspólny spacer,poszaleliśmy na sankach.było super.zaraz fotki wstawię :tak::tak::tak::tak::tak:

a do domu wróciliśmy ok 19.00.

jutro nie chce mi sie iść do pracy :no::no::no::no: rozleniwiłam się okropnie,ale pocieszam się ze tylko na pae godzin bo jutro remanent :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale i tak mi sie nie chce :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oto nasze fotki:

Załączniki

• DSC00230.jpg
    DSC00230.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC00234.jpg
    DSC00234.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00247.jpg
    DSC00247.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00273.jpg
    DSC00273.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00256.jpg
    DSC00256.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00268.jpg
    DSC00268.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00272.jpg
    DSC00272.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00274.jpg
    DSC00274.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00271.jpg
    DSC00271.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00264.jpg
    DSC00264.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 27
i jeszcze kilka :-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC00261.jpg
    DSC00261.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC00255.jpg
    DSC00255.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC00249.jpg
    DSC00249.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00251.jpg
    DSC00251.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 28
Agnes Amelka jak was oglądała dzielnie brawo biła.:tak::-D:-D:-D

Dowiklus szczypiorki cudne.:-D:-D:-D

medeuska :wściekła/y:

A ja tak siedzę z Amelią od 16 .:sorry2: Mała raz tylko drzemke złapała. Szofferka juz mi się znudziła.:cool2: Może by tak... piffko walnąc? :dry:Ale to sumienie....:wściekła/y:

Miałam wieczór spedzić w domciu a w koncu dałam sie namówić na zjazd u sister.:dry:. Oczywiście jak szofferka nie pije, to szoferka je.:-p

Mąż zażyczył sobie zjazd do bazy o 15 dziś, co żem uczyniła...:-p. Strszyzna u babci zostła a maleństwo dzielnie walczy z opadajacymi oczkami.:tak::-)

Chyba jednak walnę cosik.:baffled:

Ja zmykam klasc mlode bo jzus ama jestem spia hehe;-):-D:-D:-D

AGNES
Fajne foteczki:tak:A maz no coz widac ze humorek dopisywal;-):-):tak::tak::tak:

JUSTA
Walnij sobei browarka:tak::tak::tak:

hej dziewczynki;-);-);-)
Witam
Mąż po świętach dowiedział się że szef go zwalnia,tzn. nie zwalnia tylko wysyła na 3m-czny urlop bezpłatny jak to powiedział, tak więc ja zdołowana i sama nie wiem jak to wszystko się dalej potoczy, pozdrawiam was gorąco i jak trochę załamka minie to wrócę do pisania na bb
współczuję, sama jestem od dziś bez pracy więc wiem co czuje Twój m:-(

a tekstem do piotrka "piotr nie zachowuj się irracjonalnie":-D:-Dpowaliła nas:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

antoszka drepcze a co go pietruszka próbuje nagrac yo cwaniak na 4 zasówa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mały cwaniaczek nie chce żadnych dowodów swojej "działalności":-D:-D:-D

Agnes fajne fotki:tak::tak::tak:

ja też byłam z Misią na dworze, rzucałyśmy śnieżkami do psa:baffled::baffled::baffled::baffled: (już się boję co As na to:szok:) łapał sobie te śnieżki w locie a cieszył się jak glupi:-D:-D:-Dż e się ktoś wreszcie z nim bawi (nie jest nasz), była jeszcze chrzestna Misi na kawce, trochę obgadałyśy firmę (ona jeszcze tam pracuje), pośmiałyśmy się i było fajnie

reklama
Do góry