reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mi pierwszy kieliszek szampana tez nie wchodzil jakos,ale pozniej juz bylo ok;-):-)Ja w sumie tez nie przepadam za szampanem bo wole redsa i breezery ale M kupil 1,5 wiec tzreba bylo wypic hehe:tak::tak::tak:Picolo to ja juz kupowalam w poneidzialek wlasnie w realu:-):tak:

A M czuje sie nie wiem jak boi sie Go nie pytam:-pJedzie we wtorek wieczorem:tak::tak::tak:

reklama
MEDEUSKA
Kochana,Ty juz tak nie przesadzaj z ta Twoja figurka:no::no::no:
Bo widzialam fotki po porodzie i wygladasz super:tak::tak::tak:
A tak przy okazji to dawaj jakies nowe foty swoje i Maksia;-):-)
Ja chyba nic nie przytylam przez swieta bo za duzo nie jadlam:szok::szok::szok:

ANACONDA
Wspolczuje z ta praca mezusia:no::no::no:Oby jescze jakos sie to ulozylo
a Ty chudzielcu sie nie odzywaj:-p Ty nei wiesz co to dieta:-p:-D

no bede musiala cos porobic.. tylko jakos zawsze zapominam:zawstydzona/y:

Meduska nie ty jedna w święta przytyłaś:no::no:ja wczoraj z racji okresu to miałam tak wydety brzuch że o 23 założyłam sodnie dresowe bo brzuchol mnie bolał i jeszcze dżiny tak go ściskały że:szok::szok::szok:
no my z pietruszką od jutra zero palenia:tak::tak::tak:a ja jeszcze dodatkowo dietka:-p
Antoszka bawi się z tatuśkiem i Juliną w dom to ja korzystam z chwili i myk na kompa a pietruszka a malinka juz na bb:-p
muszę się wam pochwalić że antoszka coraz więcej drepcze i to na coraz większe dystanse:tak::tak:
powodzenia z paleniem i dietką i gratki dla Antosia:tak:

A moj Dominik to wczoraj wypil prawie calego szampana picollo i chyab sie upil:szok::-D:-D:-DZreszta chlal go z gwinta i stwierdzil ze musi sie uchlac jak swinia:-D:-D:-DA wyczynial takei rzeczy ze szok:szok::-D:-DNormalnie kwiczalam az bolaly mnie wszystkie miesnie:szok::-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-DA Dominik to tanczyl jak jakis erotoman:-D:-D:-D,skakal i mial takie teksciory ze szok:tak::tak::tak:
A jak dalam Im sprobowac naszego szampana to Klaudia byla zachwycona-oblizywala sie i miala od razu usmiech od ucha do ucha:szok::-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D my tez nei otwieralismy wczoraj szampana- ja nie lubie M też nie- za to Pati obrażony był że nie otwarliśmy:sorry2::-D:-D:-D:-D piwem toast i gotowe mozna bylo isc spac:-D

wlasnie mi sie popsul humor bo tesciowa sprzedała naszego psa-biewera za 1100:sorry2: a pocxatkowo mial isc za 2200:baffled::sorry2:
i tak o to tym sposobem brakuje mi tysiaka na zrobienie zębów i dalej bede chodziła z dziurawymi jedynkami bo nie zapłace za zrobienie teraz 500zł żeby potem znów płacic :dry::dry:
poza tym vciekawe skąd ja tyle nazbieram teraz:eek:

Ostatnia edycja:
Dowikla super fotki!:-) Świetnie wyglądaliście! A Twoje Szczypiorki jakieś takie się wydają....duże:tak::tak::tak:A z M..porażka. Mój mnie wczoraj cały wieczór przepraszał za to i tłumaczył:tak:. Pogodziliśmy się i teraz jeszcze trudniej będzie mi się z nim rozstać.....:no:. A Dominik to na pewno musiał dawać niezle w pióra z tego co opowiadasz:-D:-D:-D
Malinka brawa dla Antosia:tak: Michał też mi tu łazi praktycznie więcej nizraczkuje. W sumie to już sam chodzi tylko się wywraca i ćwiczy wstawanie. Ale jest fajowo! Wygląda jak kurczak:-D
A my piliśmy ruskiego szampana bo jest słodki i szybko zrobił sie pusty:szok:
A co do mózgów facetów....oni mają jeden zwój więcej od kury;-)
anaconada super początek roku...Na pewno coś wymyślicie:tak:
A ja mam zaplanowany wieczór........M zapowiedział wspólną kąpiel przy świecach, z pianą i winkiem!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: no poczekamy, zobaczymy........

Oto foteczki:-):tak:
z gwinta!!!!!!!! No tak to jeszcze nie widzialam:-D:-D:-D

Anaconda współczuję i trzymam kciuki, może znajdzie coś lepszego w między czasie.

"piotr nie zachowuj się irracjonalnie":-D:-D
Oboje z P sikamy!!!

wlasnie mi sie popsul humor bo tesciowa sprzedała naszego psa-biewera za 1100:sorry2: a pocxatkowo mial isc za 2200:baffled::sorry2:
i tak o to tym sposobem brakuje mi tysiaka na zrobienie zębów i dalej bede chodziła z dziurawymi jedynkami bo nie zapłace za zrobienie teraz 500zł żeby potem znów płacic :dry::dry:
poza tym vciekawe skąd ja tyle nazbieram teraz:eek:
Kuźwa, nie skonsultowała tego z Wami?! Rób na co masz, a reszte zrobisz później, jak się uzbiera, no trudno. A jak z tego co masz nie zrobisz, to sie szybko rozejdą i bedzie dupa.

Dzięi dziewczynki za życzenia. Małej temp rośnie i spada, zajarzyła, że się nad nią rozczulamy i tak nas teraz bierze, że sami się z tego śmiejemy. Np udaje, że płacze, bo chce na ręcę, a jak dmuchnę jej we włosy to aż się zanosi śmiechem:-D

Mój Piciu wygląda okropnie, no jakby go kto wczoraj pobił-a ja go nie tknęłam:-D. Taki chory, że szok. Dobrze, że 2 dni na zdrowienie, oby.

J amusze się trzymać, wyjścia nie mama, siły na to już też nie.

Spadam dziewczyny,
Malina, ja nadal czekam na wróżby Noworoczne!!!!!

normalnie Lunka z tym hasłem czekam na wróżby to aż walneło po oczach:-D:-D:-D:-D
będą kochane będa a kto powiedział że muszą być już jutro w pracy między jednym kibelkiem a drugim pomyślę a potem napiszę w wolnym czasie co i jak dl każdej:-D:-D:-D:-D
antoszka drepcze a co go pietruszka próbuje nagrac yo cwaniak na 4 zasówa:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Medeuska skoro taniej psa sprzedała to niech teraz ze swoich dołoży.
Ja bym nie darowała.:no:
Anakonda nieciekawie z tą pracą,ale może jakoś się ułoży.
Kerna ,dobrze,że zgoda między Wami.Wieczorek zapowiada się całkiem....
:-)
Malinka Julcia jest the best.
Dowikla fotki super...
Byliśmy z małym na sankach ,zaliczyliśmy długi rodzinny spacer.Teraz puszczaliśmy fajerwerki,bo specjalnie zostawiliśmy ,żeby dziś postrzelać .A co !:tak::-):-)
Kuba miał furę radości.
Kubuś dziś wrócił ze spacerku i tłumaczy babci,że mu robiłam piruety,aż go kośc ogonowa bolała :szok::szok:.
Babcia nie wytrzymała i pyta.
Kubuś a Ty wiesz gdzie jest kośc ogonowa?
Kuba :tak na karate nam pani tłumaczyła .
Ciekawska babcia : to pokaż.
A Kuba się odwrócił i pokazał na tyłek komentując.
O tu babciu ....w ...du...pie...:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

As to Kubulec wytłumaczył babci:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a u nas zero śniegu:no::no::no:aż wam zazdroszcze bo bym poszła z nimi na sanki:tak:ale z drugiej strony jak sobie pomyślę że jutro w pracy bym miała wszędzie to błoto pośniegowe wycierac to może lepiej ze śniegu narazie brak:baffled::baffled::baffled:
no i od poniedziałku te codzienne poranne maratony...no to lepiej ze narazie śniegu brak:-)

O tu babciu ....w ...du...pie...:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D hehe dobry jest!!!! a jak już wspomniałaś o spacerku my też byliśmy na rodzinnym pierwszy raz od nie wiem jak dawna:no: Było zimno i szaro ale fajnie! As zajadam się rafaello i M jest ze mnie dumny:tak: bo wenus to bez połowy składników!! taka kuchareczka ze mnie dziadowska:-D

reklama
No to witam wieczornie:-)Wlasnie jestesmy po kolacyjce:tak::tak::tak:M zrobil tosty:szok::tak::tak::tak:Ale sie obzarlismy:tak::tak::tak:Ale M sie chyba zmeczyl tymi tostami i spi:szok::-D:-D:-D:-D:-D

KERNA
To wieczor zapowiada sie superowo:tak::tak::tak:Oby wypalil:tak::tak::tak:A Ty nam pozniej zdasz relacje:-);-)

AS
No super to babci wytlumaczyl;-):-D:-D:-D:-D

MALINUS
U nas jest bardzo duzo sniegu i przez kolejne dni ma tez sypac:tak::tak::tak::tak:
A na wrozby to ja tez czekam;-):-)Tylko wywroz mi prosze cos dobrego:tak::tak::tak::-D

Zadzwonil moj "ulubiony" szwagier i jedziemy jutro do Nich na 12 z prezentami .Mieli przyjechac do nas ale zrobili jakis tam remont i chca nam pokazac pokoj jaki zrobili swoim corkom

Do góry