kerna
http://www.lauraziobro.pl
Agnes szczerze mam wrażenie, ze to się nigdy nie skończy i zaczęłam wątpić w słuszność sprawy:----zawstydzona/y:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochane ja tylko na moment bo wyszłąm z imprynie uwierzycie gdzie jestemspędzam sylwestra u sąsiadów zza ścianyzaprosili nas dzisiaj rano, normalnie jestem w szoku do tej pory
:
A mała chora i to bardzo.
kochane musimy sobie założyc w rowie wątek z postanowieniami noworocznymi a za rok sprawdzimy co się namsprawdziło a co nie;-);-)c;-)o wy na to??????
Pijaczki ???? ja byłam z mężem na rodzinnej impersce i było super wypiłam 3 kieliszki ale tylko do 21 i szmpana o 24 Fajerwerki szwagrzy pusczali tańce były po prostu superrrr Ja ze względu na to ze byłam kierowcą to poszłam spac o 3.30 a ok 5 rano połozył sie kolo mnie mąz ;-)wstałam przed 8 rano bo trzeba było przygotowac samochód bo lodowisko sie na nim zrobiło ale po 9 bylismy juz w domu przespałam sie troche zrobiłam obiad i nabieram sil na 2 dni pracy Miłego popłudnia :-)
:---------(Witam
My też wreszcie dotarliśmy do domu po świętach ale niestety w nowy rok weszliśmy z kłopotami. Mąż po świętach dowiedział się że szef go zwalnia,tzn. nie zwalnia tylko wysyła na 3m-czny urlop bezpłatny jak to powiedział, tak więc ja zdołowana i sama nie wiem jak to wszystko się dalej potoczy, pozdrawiam was gorąco i jak trochę załamka minie to wrócę do pisania na bb
normalnie Lunka z tym hasłem czekam na wróżby to aż walneło po oczach
będą kochane będa a kto powiedział że muszą być już jutro w pracy między jednym kibelkiem a drugim pomyślę a potem napiszę w wolnym czasie co i jak dl każdej]
to nowy watek z wrozbami poprosze
[
a u nas zero śnieguaż wam zazdroszcze bo bym poszła z nimi na sankiale z drugiej strony jak sobie pomyślę że jutro w pracy bym miała wszędzie to błoto pośniegowe wycierac to może lepiej ze śniegu narazie brak
no i od poniedziałku te codzienne poranne maratony...no to lepiej ze narazie śniegu brak:-)
zapraszam do mnie!
snieg i zima od tygidnia.wozkiem ciezko przejechac,bo wczoraj odsniezyli a dzis juz zawiane od nowa.
dobze ze p w domu w tym tyg to albo ja bede smaam latac po dzieci albo on zeby sie z wozkiem nie motac.nie wezme malje na sanki w taka droge bo raz ze zakupow nie ma jak upchac a 2 ze ona woli na piechote iz na sankach
Witam Was moje kochane po Świetach i w tym Nowym Roku
przy okazji skladamy Wam z mezem i Sewciem najserdeczniejsze zyczonka na ten Nowy Rok - spelnienia marzen i czego jeszcze dusza zapragnie...
korzystam z okazji ze moj m jest w pracy a ja u mamy
zaraz ide do domku bo obiadek trzeba robic ale musialam wejsc na neta zobaczyc wozki bo wczoraj mialam jakies dziwne bole
od uda do krzyza... - w razie czego naszykowalam tylko m co ma przywiezc dla malej na wyjscie - bo tylko to mam
dla siebie jeszcze do szpitala nic nie mam bo nie bylo czasu ani kasy...
musze dac mamie ubranka do prania i kupic proszek i plyn a sama sobie wyprasuje i poukladam...
dzisiaj m powiem zeby przywiozl mi lozeczko po Sewciu bo poszykuje sobie juz co nie co, zrobie mu porzadki szafkach i oczywiscie powiem mu co gdzie jest bo zagubi siew tej kuchni
ale na obiad beda mieli co jesc bo mja zamrozone pierogi i krokiety ze Swiat i wczoraj robilam bigos wiec tez im zamrozilam
witaj Kochana!!!!!!!!!!!
trzymaj sie i daj znac jak zaczniesz rodzic to bedziemy trzymac kciuki
agunia ja nie wiem co się z tymi lasencjami podziało może wszytkie świrują na sankach i lepią bałwana:confuse
\WWeronika byla dzis na dworzu 2godz bo p wegiel nosil i drezwo.a Paulina 3godzi igloo lepila:-):-):-):-)
i buty przemoczyla
jutro pierwsza pobudka bo do kosciola.wiec o 8 musze wtsac
znam to i pamiętam. Naszą tez ciezko bylo złapać , ale to dlatego, że jak zobaczyla aparat to zaraz zwiewała i od tylu to i owszem, ale od przodu ciężka psprawaantoszka drepcze a co go pietruszka próbuje nagrac yo cwaniak na 4 zasówa
O tu babciu ....w ...du...pie...
no to rzeczywiście do luftu, cholera.w tym sęk ze nie moge- bo po 1 chce je zrobić dużo bielsze niż były- po 2 to będzie korona z mostem na 4 ęeby i musi to być zrobione wszystko na raz
Agnes, focie bomba!!!!!!Oto nasze fotki:
A to mój pomysłowy mąż zawsze robi z siebie wariata
Matko kochanna o tej h???a ja nie moge spać M mnie obudził na przytulanki i teraz spać nie moge
ale on też zrobiliśmy sobie po kawie
Pati jeszcze w dwupaku??? No całe szczęście. Ostatnie nogi zapewne juz zaraz, hihi. Siły i silnego głosu jakby coWitam Was moje kochane po Świetach i w tym Nowym Roku
Anabuab, najważniejsze, że dobrze się bawiłaś, a gleba??? No co to za impreza bez gleby???!!! No i małż się spisał, chociaż na balu się nie skończył.
U mnie nadal chorobowo. Ja troszkę, minimalnie lepiej, mała wariuje a P masakra zwłoki.
Anabuba a zapomniałam pogratulować balu!:-) cieszę sięże sięwybawiłaś!!! Czekam na focie
No to zaszaleliscie :-);-)Fajniea ja nie moge spać M mnie obudził na przytulanki i teraz spać nie moge
ale on też zrobiliśmy sobie po kawie
To widze ze wieczor sie udalObyscie mieli wiecej takich wieczorkowno ja też mam skłonności do parodontozy po jednym i drugim rodzicu. Ale póki co mam komplet zębów i jeden martwy. Więc mimo to jestem zadowolona bo wyrwać sobie nie dam i koniec. Mój ojsciec to prawie 30 lat nie był u dentysty ze strachu bo ile razy poszedł to mdlał na fotelu.
my wczoraj mieliśmy romantico wieczór i fajnie jest:-) kąpiel M zrobił, tylko przy świecach i kadzidełku....prawie posnęliśmy w wannie pełny relaks
Witam i ja
Wkoncu mam chwilke wolnego,a wiec siedze ,zajadam sernik na zimno i klikam;-):-)
Do poludnia bylismy wyplacic kase i u mojego "ulubionego " szwgra,potem szybko obiadek i przyjechala moja siora
Teraz mlodzi i M ogladaja baje na 1
U nas tyle sniegu nasypalo ze nie szlo ujechacW niektorych miejscach to nie bylo widac gdzie konczy sie chodnik a zaczyna ulicaA ma tak sypac jeszcze kilka dni