reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kochane ja tylko na moment bo wyszłąm z impry:-D:-D:-D:-Dnie uwierzycie gdzie jestem:szok::szok::szok::szok:spędzam sylwestra u sąsiadów zza ściany:szok::szok::szok::szok::szok::szok:zaprosili nas dzisiaj rano, normalnie jestem w szoku do tej pory:-D:-D:-D

:

Agunia u tescowi bylas?????????????:-)

A mała chora i to bardzo.

jak mala?
lepiej juz?

kochane musimy sobie założyc w rowie wątek z postanowieniami noworocznymi a za rok sprawdzimy co się namsprawdziło a co nie;-);-)c;-)o wy na to??????

wez daj zyc:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Pijaczki ????:-D:-D:-D:-D:-D ja byłam z mężem na rodzinnej impersce i było super :tak: wypiłam 3 kieliszki ale tylko do 21 i szmpana o 24 Fajerwerki szwagrzy pusczali tańce były po prostu superrrr Ja ze względu na to ze byłam kierowcą to poszłam spac o 3.30 a ok 5 rano połozył sie kolo mnie mąz ;-)wstałam przed 8 rano bo trzeba było przygotowac samochód bo lodowisko sie na nim zrobiło ale po 9 bylismy juz w domu przespałam sie troche zrobiłam obiad i nabieram sil na 2 dni pracy Miłego popłudnia :-)

super ze impreza udana:-):-)

Witam
My też wreszcie dotarliśmy do domu po świętach ale niestety w nowy rok weszliśmy z kłopotami. Mąż po świętach dowiedział się że szef go zwalnia,tzn. nie zwalnia tylko wysyła na 3m-czny urlop bezpłatny jak to powiedział, tak więc ja zdołowana i sama nie wiem jak to wszystko się dalej potoczy, pozdrawiam was gorąco i jak trochę załamka minie to wrócę do pisania na bb
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
wspolczuje kochana!
a moze Ty do jakies pracy pojdziesz?

normalnie Lunka z tym hasłem czekam na wróżby to aż walneło po oczach:-D:-D:-D:-D
będą kochane będa a kto powiedział że muszą być już jutro w pracy między jednym kibelkiem a drugim pomyślę a potem napiszę w wolnym czasie co i jak dl każdej:-D:-D:-D:-D]
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to nowy watek z wrozbami poprosze:tak::tak::tak::tak:

[
a u nas zero śniegu:no::no::no:aż wam zazdroszcze bo bym poszła z nimi na sanki:tak:ale z drugiej strony jak sobie pomyślę że jutro w pracy bym miała wszędzie to błoto pośniegowe wycierac to może lepiej ze śniegu narazie brak:baffled::baffled::baffled:
no i od poniedziałku te codzienne poranne maratony...no to lepiej ze narazie śniegu brak:-)

zapraszam do mnie!
snieg i zima od tygidnia.wozkiem ciezko przejechac,bo wczoraj odsniezyli a dzis juz zawiane od nowa.
dobze ze p w domu w tym tyg to albo ja bede smaam latac po dzieci albo on zeby sie z wozkiem nie motac.nie wezme malje na sanki w taka droge bo raz ze zakupow nie ma jak upchac a 2 ze ona woli na piechote iz na sankach

Witam Was moje kochane po Świetach i w tym Nowym Roku
przy okazji skladamy Wam z mezem i Sewciem najserdeczniejsze zyczonka na ten Nowy Rok - spelnienia marzen i czego jeszcze dusza zapragnie... :-D
korzystam z okazji ze moj m jest w pracy a ja u mamy :cool2:
zaraz ide do domku bo obiadek trzeba robic ale musialam wejsc na neta zobaczyc wozki bo wczoraj mialam jakies dziwne bole :baffled:
od uda do krzyza... - w razie czego naszykowalam tylko m co ma przywiezc dla malej na wyjscie - bo tylko to mam :sorry2:
dla siebie jeszcze do szpitala nic nie mam bo nie bylo czasu ani kasy...
musze dac mamie ubranka do prania i kupic proszek i plyn a sama sobie wyprasuje i poukladam...
dzisiaj m powiem zeby przywiozl mi lozeczko po Sewciu bo poszykuje sobie juz co nie co, zrobie mu porzadki szafkach i oczywiscie powiem mu co gdzie jest bo zagubi siew tej kuchni :-p
ale na obiad beda mieli co jesc bo mja zamrozone pierogi i krokiety ze Swiat i wczoraj robilam bigos wiec tez im zamrozilam :tak:

witaj Kochana!!!!!!!!!!!
trzymaj sie i daj znac jak zaczniesz rodzic to bedziemy trzymac kciuki

agunia ja nie wiem co się z tymi lasencjami podziało:szok::szok::szok: może wszytkie świrują na sankach i lepią bałwana:confused::confuse

\WWeronika byla dzis na dworzu 2godz bo p wegiel nosil i drezwo.a Paulina 3godzi igloo lepila:-):-):-):-)
i buty przemoczyla
jutro pierwsza pobudka bo do kosciola.wiec o 8 musze wtsac

Anabuba ja tak właśnie się zastanawiam co ja pocznę jak mi śniegu nasypie...a właśnie zaczyna dość ostro:szok::wściekła/y: sanki czy wózek.....ehhhh a u mnie to góry takie, że przesiedziałąbym w domu całe dnie i poczekałą sobie na wiosne:tak:
Michał kłóci sięostro o jedzenie i je tylko jak jest już naprawde baardzo głodny. czyli jest praktycznie bez obiadu no i pierwsze podejście do kolacji przegrałam.....zaraz zaczynamy drugie:baffled: Mam nadzieję, że w końcu mu się to skończy:zawstydzona/y:

antoszka drepcze a co go pietruszka próbuje nagrac yo cwaniak na 4 zasówa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
znam to i pamiętam. Naszą tez ciezko bylo złapać , ale to dlatego, że jak zobaczyla aparat to zaraz zwiewała i od tylu to i owszem, ale od przodu ciężka psprawa:-D:-D:-D

O tu babciu ....w ...du...pie...:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

w tym sęk ze nie moge- bo po 1 chce je zrobić dużo bielsze niż były- po 2 to będzie korona z mostem na 4 ęeby i musi to być zrobione wszystko na raz:dry:
no to rzeczywiście do luftu, cholera.

Oto nasze fotki:
Agnes, focie bomba!!!!!!

A to mój pomysłowy mąż :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dzawsze robi z siebie wariata :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

a ja nie moge spać:sorry2: M mnie obudził na przytulanki i teraz spać nie moge:-D
ale on też:-D zrobiliśmy sobie po kawie:-D:-D
Matko kochanna o tej h???
No to na pewno szybko juz nie posnęłiście, hihi. Ja to po dobrym seksie jak facet troche sie poprzytulac i spac:-D:-D:-D

Witam Was moje kochane po Świetach i w tym Nowym Roku
Pati jeszcze w dwupaku??? No całe szczęście. Ostatnie nogi zapewne juz zaraz, hihi. Siły i silnego głosu jakby co:-D:-D:-D

Anabuab, najważniejsze, że dobrze się bawiłaś, a gleba??? No co to za impreza bez gleby???!!! No i małż się spisał, chociaż na balu się nie skończył:tak:.

U mnie nadal chorobowo. Ja troszkę, minimalnie lepiej, mała wariuje a P masakra zwłoki.

Witam i ja
Wkoncu mam chwilke wolnego,a wiec siedze ,zajadam sernik na zimno i klikam;-):-)
Do poludnia bylismy wyplacic kase i u mojego "ulubionego " szwgra,potem szybko obiadek i przyjechala moja siora:tak:
Teraz mlodzi i M ogladaja baje na 1:tak::tak::tak:

U nas tyle sniegu nasypalo ze nie szlo ujechac:szok:W niektorych miejscach to nie bylo widac gdzie konczy sie chodnik a zaczyna ulica:no:A ma tak sypac jeszcze kilka dni

Anabuab, najważniejsze, że dobrze się bawiłaś, a gleba??? No co to za impreza bez gleby???!!! No i małż się spisał, chociaż na balu się nie skończył:tak:.

U mnie nadal chorobowo. Ja troszkę, minimalnie lepiej, mała wariuje a P masakra zwłoki.

na szczescie po tej glebie nic nie czuje bo to byla szybka gleba:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobrze ze tanczylam z p i mnie moment podnosil:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale zabawa udana
no i po powrocie do domu to ja go pomeczylam:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:ostre amory mi sie zalaczyly:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2::cool2:

Anabuba a zapomniałam pogratulować balu!:-) cieszę sięże sięwybawiłaś!!! Czekam na focie:tak:

swoje fotki to ja mma 2 bo ja robilam fotki,ale kolega tez duzo robila wiec jak wezme od niego to wam wrzuce

a ja nie moge spać:sorry2: M mnie obudził na przytulanki i teraz spać nie moge:-D
ale on też:-D zrobiliśmy sobie po kawie:-D:-D
No to zaszaleliscie :tak::tak::tak::tak::-);-)Fajnie
no ja też mam skłonności do parodontozy po jednym i drugim rodzicu. Ale póki co mam komplet zębów i jeden martwy. Więc mimo to jestem zadowolona bo wyrwać sobie nie dam i koniec. Mój ojsciec to prawie 30 lat nie był u dentysty ze strachu:-D bo ile razy poszedł to mdlał na fotelu:tak::tak::tak::-D:-D.
my wczoraj mieliśmy romantico wieczór i fajnie jest:-) kąpiel M zrobił, tylko przy świecach i kadzidełku....prawie posnęliśmy w wannie:szok: pełny relaks:rolleyes::rolleyes:
To widze ze wieczor sie udal:tak::tak::tak:Obyscie mieli wiecej takich wieczorkow:tak::tak::tak::tak:

ANABUBKA
Super ze bal sie udal:-):tak:Mi tez sie marzy taki prawdziwy bal ale nei wiem kiedy an taki pojde bo nie mam z kim zostawic dzieci

Witam i ja
Wkoncu mam chwilke wolnego,a wiec siedze ,zajadam sernik na zimno i klikam;-):-)
Do poludnia bylismy wyplacic kase i u mojego "ulubionego " szwgra,potem szybko obiadek i przyjechala moja siora:tak:
Teraz mlodzi i M ogladaja baje na 1:tak::tak::tak:

U nas tyle sniegu nasypalo ze nie szlo ujechac:szok:W niektorych miejscach to nie bylo widac gdzie konczy sie chodnik a zaczyna ulica:no:A ma tak sypac jeszcze kilka dni

witajcie w himalajach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tak na powaznie-u mnie to samo!!!!!!!!!od tygodnia:-):-):-)

reklama
Do góry