reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dieńdoberek- byłam w sklepie z teściowa:-D
bo nasze auto zepsute więc nie ma jak do Auchana ani nigdzie- i akurat szczęśliwym trafem zobaczyłam gazetke z Kauflanda jak na nia czekałam na klatce i zobaczyłam pampersy w promocji i chusteczki:tak:

i tak kupiłam 2x paczkę Pampers rozmiar 3 po 64sztuki-za 66zł!!:tak:
były wszystkie rozmiary wiec jak któraś ma Kauflanda to polecam!:tak:
i chusteczki Pampers Clean & Play 4x72 szt za 14,99:tak::tak:

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D hehe dobry jest!!!! a jak już wspomniałaś o spacerku my też byliśmy na rodzinnym pierwszy raz od nie wiem jak dawna:no: Było zimno i szaro ale fajnie! As zajadam się rafaello i M jest ze mnie dumny:tak: bo wenus to bez połowy składników!! taka kuchareczka ze mnie dziadowska:-D
Jak to bez połowy składników:confused::confused::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Cieszę się,że Rafaello wyszło.:tak::tak::-D:-D:-D:-D

w tym sęk ze nie moge- bo po 1 chce je zrobić dużo bielsze niż były- po 2 to będzie korona z mostem na 4 ęeby i musi to być zrobione wszystko na raz:dry:

w tym sęk, że ona się zajmuje tymi psami- ona odbieraporody i wsystko ona przy nich robi- one są tylko niby naszymi psami więc tak bez sensu sie o to kłócic bo powie to sobie bierzcie te psy i sami sobie róbcie:eek::eek: no ale troche przesada z taką różnicą:dry::dry::dry:
Ale cenę powinniście razem ustalać.Wystarczył telefon.:sorry2::sorry2:
Medea a to pies z metryką był?:confused::confused:

hej dziewczynki;-);-);-)
ja też byłam z Misią na dworze, rzucałyśmy śnieżkami do psa:baffled::baffled::baffled::baffled: (już się boję co As na to:szok:) łapał sobie te śnieżki w locie a cieszył się jak glupi:-D:-D:-Dż e się ktoś wreszcie z nim bawi (nie jest nasz), była jeszcze chrzestna Misi na kawce, trochę obgadałyśy firmę (ona jeszcze tam pracuje), pośmiałyśmy się i było fajnie
A co to ja postrach jakiś:confused::confused::-D:-D:-D:-D
Spoko do psa w formie zabawy można śnieżkami rzucać,jeśli mu to przyjemność sprawia.:tak:;-):-):-)
Gorzej jak się rzuca w psa,bo tego żaden pies nie lubi.
Mój Golden uwielbia śnieg.:tak:.On teraz na śniegu to potrafi przez 15 minut spacerku tyleż czasu robić turlanko w zaspach.:tak::tak::-D:-D:-D
A co psu będę żałować.Niech się turla jak lubi.:-D:-D:-D

Witam Was moje kochane po Świetach i w tym Nowym Roku
przy okazji skladamy Wam z mezem i Sewciem najserdeczniejsze zyczonka na ten Nowy Rok - spelnienia marzen i czego jeszcze dusza zapragnie... :-D
korzystam z okazji ze moj m jest w pracy a ja u mamy :cool2:
zaraz ide do domku bo obiadek trzeba robic ale musialam wejsc na neta zobaczyc wozki bo wczoraj mialam jakies dziwne bole :baffled:
od uda do krzyza... - w razie czego naszykowalam tylko m co ma przywiezc dla malej na wyjscie - bo tylko to mam :sorry2:
dla siebie jeszcze do szpitala nic nie mam bo nie bylo czasu ani kasy...
musze dac mamie ubranka do prania i kupic proszek i plyn a sama sobie wyprasuje i poukladam...
dzisiaj m powiem zeby przywiozl mi lozeczko po Sewciu bo poszykuje sobie juz co nie co, zrobie mu porzadki szafkach i oczywiscie powiem mu co gdzie jest bo zagubi siew tej kuchni :-p
ale na obiad beda mieli co jesc bo mja zamrozone pierogi i krokiety ze Swiat i wczoraj robilam bigos wiec tez im zamrozilam :tak:
tyle mnie tu nie bylo ze nie wiem nawet o czym pisac....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
prawdopodobnie dzisiaj m przywiezie kompa od tesciowej do nas wiec moze jeszcze postaram sie zajrzec do Was...
nie wiem co jeszcze chcialam pisac...
ale pozdrawiam Was wszystkie goraco... :tak::tak:

a zdjecia to macie normlanie cudne - jak milo Was widziec... :cool2::cool2:
Witaj Patrysia.Fajnie,że się odezwałaś.:tak::-):-)

bo nasze auto zepsute więc nie ma jak do Auchana ani nigdzie- i akurat szczęśliwym trafem zobaczyłam gazetke z Kauflanda jak na nia czekałam na klatce i zobaczyłam pampersy w promocji i chusteczki:tak:

super zakupy :tak::tak::-)

Kochane a ja się byczę na całego.
Wykorzystujemy z Dareckim każdą wolną chwilkę dla siebie.
Wczoraj dzieci na kompach siedziały ,bo Klaudia nowe gry przyniosła ,a my w łózeczku w salonie leżelismy film oglądając "Dlaczego nie".
Potem położyłam małego ,a Darek w tym czasie z psem na spacer wyszedł.Jak wrócił to kolacyjka i znów do łózka trochę pofiglować.
Rano wstałam ,dałam małemu śniadanie ,mały poszedł do dziadków a my znów w łóżku leżeliśmy.
Wstaliśmy po 13,bo goście przyjechali i wstyd w łóżku o tej godzinie leżeć.:szok::szok::baffled::-D:-D:-D
Na obiadek dziś u mnie naleśniki z parówką ,właśnie się smażą.
Uciekam,bo obiadek trzeba podać i zaraz znów do łóżka idziemy.
A co.Jak szaleć to na całego.:-D:-D:-D:-D

Witam! Ja jakoś nie mogę dojść do siebie. A. wczoraj cały dzień spał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Więc nie muszę pisać jak wyghlądał w sylwestra:wściekła/y:Ja wypilam 2 drinki i chora do dzisiaj jestem. Żołądek mnie boli:zawstydzona/y: Chciałam coś kupić mężowi na urodziny bo ma w poniedziałek a tu wszędzie inwentaryzacja:wściekła/y::baffled:

Ja mam kauflanda ale nie pomyślałam żeby tam podjechać i kupiłam pampersy 5 za 49.99 58szt:-:)wściekła/y:

cześć dziewczyny :-)

My dzis pospaliśmy az do 8.30 ,to normalnie cud miód jeśli chodzi o Oliwkę bo usnęła wczoraj o 20.30 więc spała 12h :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: wiec jestem wreszcie wyspana.:tak::tak::tak:

poszłam do pracy,zrobiłam remanent,szybko sie uwinełam.O 14.00 byłam już w domu.

Oliwka wstała,zjadła obiadek i poszliśmy na dwór poszaleć na śniegu.fajnie było_Oliwka przyszła biała jak bałwanek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

tylko weszła do domu i zarzyczyła sobie ciepłe kakao,no i wypiła cały duzy kubek az byłam w szoku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a teraz bawi się w lekarza,bada Kubusia Puchatka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: także panuje błoga cisza jak na razie ,M w pracy :tak::tak::tak::tak:

a od poniedziałku zmieniają mi si godziny pracy i bardzo się z tego faktu cieszę,ja to zaproponowałam szefowi i się zgodził .
bęę teraz szła o 1h wczesniej do pracy i wcześniej kończyła,super jak dla mnie.bo wieczorem i tak ruchu nie było i siedziało się bez sensu.zobaczymy jak to będzie.teraz bęę chodzić na 9.00 i kończyć o 17.00 a w soboty od 9.00 do 13.00.super.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

As- no to błogie leżakowanie u Was:-)
Wenus było bez śmietany z cukrem waniliowym, biszkopt mi siadł więc ledwo co przekroiłam go na pół, a ze strachu wlałąm tylko do sera częśc galaretki:-D:-D:-D:-D:-D ale zjedzone:tak::-D:-D:-D:-D
Mamita wspólczuję, bo mi M zrobił bydło w pierwszy dzień świąt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie odzywałam siędo sylwka aż...a w sylwka obiecał poprawę i przepraszał tysiąc razy:tak:
Medea kurcze ale cie się udało z pampkami:tak: ja nie mam dojścai do większych sklepów i przepłacam:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agnes aż miło słyszeć, że są dzieci które po prostu jedzą:baffled: moj ma dalej z tym problem.....:-:)-:)-(

As tak z rodowodem:tak: Yorkshire Terrier Biewer- nowa rasa:tak:
Kurczxę ,to ona sprzedała szczeniaka po przeglądzie z ZK i z wystawioną metryką ?
Psa dobrego na wystawy w celu zrobienia późniejszych papierów do hodowli za takie pieniądze:confused::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled:.
Czy coś z tym szczeniakiem było nie tak,że zeszła tyle z ceny?

As- no to błogie leżakowanie u Was:-)
Wenus było bez śmietany z cukrem waniliowym, biszkopt mi siadł więc ledwo co przekroiłam go na pół, a ze strachu wlałąm tylko do sera częśc galaretki:-D:-D:-D:-D:-D ale zjedzone:tak::-D:-D:-D:-D
Mamita wspólczuję, bo mi M zrobił bydło w pierwszy dzień świąt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie odzywałam siędo sylwka aż...a w sylwka obiecał poprawę i przepraszał tysiąc razy:tak:
Medea kurcze ale cie się udało z pampkami:tak: ja nie mam dojścai do większych sklepów i przepłacam:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agnes aż miło słyszeć, że są dzieci które po prostu jedzą:baffled: moj ma dalej z tym problem.....:-:)-:)-(
To nie było Wenus ,trzeba było opatentować swoim imieniem i zostawić nowy przepis :-D:-D:-D:-D:-D
Ważne,że dało się zjeśc.:-D:-D:-D:-D
A ja siedzę nadal i te naleśniki z parówkami robię.
Faszerowanie parówek serem chyba mi się dzisiaj będzie śniło.:tak::szok::-D:-D:-D.
Odwaliło mi,żeby zrobić naleśniki z całego kg mąki i prawie litra mleka :-D:-D:-D:-D.
Normalnie jak dla pułku wojska.:-D:-D:-D:-D:-D

witam NOWOROCZNIE:-)

w koncu dotarlam,aczkolwiek male mi tu obok wyje bo sama nie wie czego chce:baffled:

sywlek udany,wytanczylam sie ale stweirdzam ze mam bardzo wygodnee buty bo boli mnie wszytsko oprocz stop:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nawet szyja od machania glowa:-)

pieknie sie wypicowalam,siostr m wpadla mnie pieknie umalowac,wlsoy prosty co by mi moje plecy trpche przykryly.pozniej jakos fotki wrzuce.
wrocilismy o 5 nad ranem.
oczywiscie musielsimy sie na imprezeiw w stary roku jeszcze poklocic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,ale jakos doszloismy do porozumeinia
i bal sie udal.dobre towarzystwo,orkiestra tez dobra,zarce super i caly klimat:tak::tak::tak::tak:
pod koniec mconiej popilam i zaliczylam 2 razy glebe w tanuc,bo wiadomo w glwoei szumailo,do tego sliskie buty i sliska podloga:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobrze ze pod koniec impry t moze malo ludzi widzialo i malo bedzie pamietac:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

spalismy do 12,pozniej psozlismy po dzieci,posiedzielismy u mamy troche.wieczorem szwagier z zona wpadli.dzieci poszly soac i my tez.spalam 11fgozin
wszyscy spalismy dzis do 10rano:szok::szok::szok::szok::szok:

pozniej trzeba bylo popsrztaca jak to w wsobote,do tego 4 prania,obiad.niedawno skonczylam robote.i w koncu usiadalm

moj mnie dzis juz zdazyl wkurzyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oczywiscie spotkal sie z sasiadem w nowym roku i nie musze mowic chyba co bylo.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dziewczyny ogladaja bajke a ja jide poczytac co u was

reklama
Do góry