reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wanny szampana, seksu do rana
Niech ciało swawoli, głowa nie boli
Niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi
Spełniają sie marzenia, gdy rok cyfrę zmienia.

Ania z rodzinka:-)

reklama
No to teraz sie witam:-)
U nas pogoda super i bylismy juz na saneczkach:tak::tak::tak:Bylam tez jzu an zakupach:-):tak:
M jak zwykle mnie wkurzyl bo jak wrocilismy z sanek do domu to nie zdazylam dobrze zamknac drzwi a On juz bach i przed tv:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No co za kutafon jeden:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja musialam roznierac siebie,dzieci,wszystko poukladac i pochowac a wielmozny pan..nosz qrwa mac:no::no::no::no:
Potem wzielam sie za wysprzatanie calej chaty i polozylam dziewczynki spac:tak::tak::tak:Jak wstana to bede robila z Nimi sernik na zimno,a teraz siedze sobei z capucinko i mam wszystko gdzies:-);-)
Slysze ze M robi cos w kuchni -oby tylko nie syf hehe:-D:-D:-D:-D

ja mam rafaello w lodóce, nawet się uwinęłam:tak: AS myślałąm, że to będzie trudniejsze!!! Świetny przepis!!!! mięsko zaraz nastawię do gotowania i w sumie tylko sałatka i wsio...
babencje...........hallloooo.....:szok:
Nie ważne,że łatwe,ważne,aby dobre było.
A na pewno będzie .
Uciekły mi cytaty !!!!!
Ja do Was kochane z zyczeniami.

Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi
Kufel piwa to za mało
Litr szampana by się zdało
Trzeba opić wszelkie troski
By następny rok był boski
Aneta z rodzinką

a dla mnie ważne ,że łatwe i smaczne:tak::tak::tak::tak:
dowikla to chyba te nasze chłopy się zmówili, żeby nam ciśnienie podnieść...:wściekła/y: tylko, że mój po mojej wczorajszej furii dziś jest jak gołąbek:tak:

Moj robi spaghetti ale ja i tak nie mam zamiaru sie do Niego odzwywac:no::no::no:
Zaraz chyba umyje sobie glowe i moze wczesniej naloze sobie farbe jak bedzie mi sie chcialo:baffled:

Farba nalozona:tak::tak::tak:Za pol godzinki sobie zmyje i zobacze co mi tam wyjdzie hehe;-):-)
Klaudia juz nie spi i jestem ciekawa jak mi wytrzyma do polnocy:baffled:

Hej lasencje moje kochane:happy2:
my już po obiedzie naleśniory z mięsem serem i pieczarkami były jami:tak:
mój ukochany mnie dziś od rana drażni na maxa jak poszedł do warzywniaka (od domu to 3 minuty drogi)to go wcieło na 2 godziny:wściekła/y:widze że oni wszyscy nas dziś na ten koniec roku wkurzają nieźle:wściekła/y:
a poza tym coś mi się zrobiło z bb i wszystko cała strona wygląda jak jeden wielki cytat Lunki:szok::szok::szok:
nastroju sylwestrowego u mnie brak jak narazie:confused:
mam nadzieję że mi minie:confused:
adam bawił się przed wyjazdem aparatem i jak dziś chcieliśmy pozrzucac zdjęcia z niego to się okazuje ze karta pamięci jest zablokowana:wściekła/y:no jak nie urok to sraczka:wściekła/y:

witam w starym roku!
no musialam do was zajrzec moje kochane cioteczki:-)
zebyscie mi humor poprawily:tak::tak::tak::tak:
bo wszytsko mnie wkurza a m w szczegolnosci.teraz sie polozyl troche spac,bo rano byl w robocie.ja spalam do 9 ale snily mi sie koszmary bardzo realne wiec srednio wyspana jestem:baffled:
w domu popsrzatlam,spcaer po lace z dziecmi i psem zaliczony,zjazdy na sankach tez:-)
teraz wcinam wczorajsze peirogi-lubie taki odsazone:tak::tak::tak:
no i ide poczytac co tam.

reklama
wirtam was kochene
zycze wam Szczesliwego Nowego Roku oraz udanej zabawy Sylwestrowej:tak::tak:

Przepraszam ze sie nie melduje czasami wpadne was przynajmniej poczytac ale jak juz wczesniej pisalam moi rodzice sa u mnie o 6 stycznia i czasu brak na wszystko a jak juz jest czas to poczytam was i juz czasu nie mam zeby odpisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry