reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dobranoc mnie też coś morzy, M obrażony poszedł spać i ja chyba też.....jutro gotowanie i sprzątanie..a dodatkowo będę sama bo mój M.........................będzie robił teściowej ciepłą wodę...same chłopy w domu ale to ON!!! QWa i nic znowu jak kołek sama na chacie ale może to i lepiej nie będe zdezorganizowana:-D:-D:-D

oj dibrze bedzie,przynajmnij Cie nie wkurzy:-):-):-):-):-)
widze ze wszytski uciekaja to mi tez nic innego nie pozstaje

Dziewczyny ja też Wam życzę Superowej zabawy ,szaleństwa do rana i aby ten rok 2010 był o wiele lepszy i szczęśliwszy od poprzedniego :-):-):-):-):-)

Ode mnie też szczęśliwego, super zabawy, a nadchodzącego roku pełnego miłości, radości. Niech 2010 będzie dla nas wszystkich o wiele lepszy :tak::tak::tak:

Hej dziewczyny w ostatnim dniu zapyziałego roku,
a mówie Wam, jaki ten nowy będzie zarąbistyyyyyyyyyy. Ktoś wygra w totka, któraś pocznie i porodzi, któraś bzyknie nie raz i nie dwa nie koniecznie swojego chłopa:-D:-D:-D:-D:-D
A poważnie, to Malinuś z okazji tego dnia ostatniego wróżby prosimy!!!!!!!!!!!!!!!

Lunka a Ty nadal bez leków?:confused::confused:
Za mało kasy, żeby na leki wydawać, pije fervek, jjem rutinoscorbin, jakoś przejdzie. No i naciera mnei P amolem, psikam do nosa solą morską, pije miodek i syrop z cebuli, no musi starczyc. Ale nei jest źle, kaszel już mi płuc nie wyrywa, przynajmniej ni etak boleśnie:-D:-D:-D

Kerna
, ale co za problem, daj mu poczytać bedziesz miala święty spokuj, wytłumacz mu jak Malinka, że to Twój zawór, wentyl, i jak tu ni epopuścisz pary to pójdzie wszystko na niego.
A hotel pierwsza klasa, ja tam mogę sobi epomieszkac:tak::tak::tak:
No i gratuluje udanej kolacji i zaj...ogórasów:-)

jak spędzacie sylwka?? może umówimy się wirtualnie?:-D:-D:-D
My w domu. Piotruś pościągała filmy to bedziemy oglądać, bo w tv jak zwykle nic ciekawego.

oooo a ja sobie zrobie domowe spa;-)
zapale sobie swieczki w łazience zgaszę światełko i pojde kąpać:tak:
Jak ja Ci zazdroszczę kobito. Ja też mogę zrobić sobie takie spa , ale pod prysznicem to nie to samo:-D:-D:-D

Anabuba
trzymam kciuki za udany bal&&&

jak u was obydwoje macie wade to pewnie ze idz.lepiej to skontrlowac:tak:
........
dobrze ze moja wies duza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
.............
nie- tylko M- ale PTai to ma po nim- bo jego ex tez nic nie miała więc wolę iśc sprawdzić:tak:

ja na szczescie w mieście mieszkam i tu nie ma takich przebojow:sorry2:

dziś niechcący zrobiłam krzywde Oliwce,kurcze amm straszne wyrzuty sumienia.
e scodziła tylko patrzyła na rączke i płakała,bo sobie przypominała,masakra.
Nie martw się kochana- dobrze ze nic wielkiego się nie stało:tak: jesteśmy tylko ludzmi- skąd mogłaś wiedieć że złapie Ci to w rękę- nie da sie wszystkiego przewidziec. Buziak od ciotki dla malej i dla Ciebie żebyś się też nei marwiła:tak:
a po 2 pomyśl- że lepiej jak teraz delikatnie sie popparzyła bo będzie uwazac na ogien o juz pamięta ze boli i większej krzywdy sobie nie zrobi:tak::tak:
a ja na sylwka na Bal:-):-):-)
trzyamjce kciueki zeby to moje bydle mi nie popsulo imprezy
zazdrocha:-p
bede trzymała kciuki zeby M nie popsul bo wiem jak oni to lubia;-)
więc kochana udanej imprezki i wybaw się za mnie:tak::tak::tak:

ja zawsze marzyłam zeby isc na bal i zawsze coś mi pokrzyowało plany:sorry2:
rok temu chyba kasa albo coś tam poprzednie dwa tez coś a w tym roku ciąża i Maks:-D a ze nei wiedzialam ze nei bede karmic cycem to nie planowałam:sorry2: poza tym i tak kasy brak na suknie i 250 zl od osoby + alkohol:dry:

ale za rok juz sobie nie podaruje!!:tak:

lunka dobrze gadasz...ja z BB nie zrezygnuję:no::no::no:niech mnie pocałuje w D:tak: pozwolis, że przywłaszczę sobie jedno z życzeń:hmm: hhe biore i już:tak:
luna babcine sposoby na kurację są the best:tak: teraz to przynajmniej śmierdzisz cebula i czosnkiem...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale serio życzę zdrówka:tak:

reklama
ja mam rafaello w lodóce, nawet się uwinęłam:tak: AS myślałąm, że to będzie trudniejsze!!! Świetny przepis!!!! mięsko zaraz nastawię do gotowania i w sumie tylko sałatka i wsio...
babencje...........hallloooo.....:szok:

Do góry