reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heloł pszczółki moje kochane:-)!!!
Wybaczcie ale nie nadrobię:zawstydzona/y::no::sorry2::-(.
M tak się bawił kompem,że system padł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i odpalić wogóle nie chciał:no: ale wczoraj wieczorem kumpel przyjechał i wsio gra:tak::cool::cool:,wczoraj tylko na szybciora na BB zajrzałam,zobaczyć ile mam do nadrobienia;-):tak:.
M znowu na wsi z łazience płytki kładzie:wściekła/y::wściekła/y:.Już mi ręce opadają a wczoraj to pięścią w stół uderzyłam bo miałam dosyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Właśnie listonosz Sławuś z kasą za leżaczek przyszedł - jak super na fryzjera będę miała:tak::cool::cool::cool2::cool2:.
Zmykam śniadanko moim małym śpiochom zrobić.:tak:

reklama
lunka dobrze gadasz...ja z BB nie zrezygnuję:no::no::no:niech mnie pocałuje w D:tak: pozwolis, że przywłaszczę sobie jedno z życzeń:hmm: hhe biore i już:tak:
luna babcine sposoby na kurację są the best:tak: teraz to przynajmniej śmierdzisz cebula i czosnkiem...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale serio życzę zdrówka:tak:
Kochana no pewnie że dobrze gadam, ha, nawet więcej, ja wiem co gadam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
I niczym się nie przejmuj, a już na pewno nie małżem, szkoda życia na pierdoły:-D
A pewnie, że capię, ale najwięcej to amolem, ja tam lubie-Piciu mniej:-D:-D:-D

A co tu tak pusto. Szykujecie się na bale i imprezki, co? dobrze! Bawcie isę za nas wszystkie!

Mojego już też rozkłada, mała obudziła się z kaszlem, ale wariuje jak zwykle więc trzymac kciuki-ona zawsze najsilniejsza była to pewnie przejdzie bardziej boczkiem.A dzwoniłam do przychodni to za chiny nie przyjdzie doktórka bo mam zatrzesienie. Kazala podać syropek, jak bedzie łamało to ibufen i da rade. Mowi, że do przychodni w zadnym przypadku, bo tu same grypowe kichacze i kaszlacze.

Witam! Wpadam na chwilkę bo zaraz jedziemy Mamę do pracy zawieźć na 2 godz. A. zrobił śniadanie dzisiaj:szok:-omlet:szok::-p

Udanej imprezy dzisiaj i Szczęśliwego Nowego Roku;-);-)

Lunka to u Was na sylwka kichanie i kaszlanie zamiast fajerwerków:szok::szok::szok: Oby mała faktycznie zakończyła chorowanie na katarku:tak:
A jak już o katakrku to wiecie co mi pediatra powiedział wtedy co Michał miał takie katar okropny i padło mu na uszy?? Ze wcale odsysanie noska nie jest dobre:szok: A ja na siłę mu wysysałam, żeby mu nie zalegało. Bo okazuje się, że to zakłóca naturalny ruch tych włosków w nosie a wydzieliny robi się jeszcze więcej!!! No i lepiej dać katarowi się wylać i już. ale kurcze nigdzie tego nei wyczytałam:baffled:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: będziesz skakać na niego z szafy???????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra a zmieniając temata to wracamy od okulisty i humorek ok:tak: Lekarz stwierdził małą wadę ale ona mogła być wywołana nawet suchym powietrzem czy alergią. Powiedział, że wada może ustąpić albo się powiększyć. Następna wizyta jak będzie miał 3 lata.
Oh pożarłam się z moim M........qwa normlanie rowodu mi sie zamarzyło przez chwile:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra....faceci są beznadziejni.Wiecie co mi powiedział??? Że on nie wie co ja całymi dniami robię, że pisze w necie non stop i że on nie wiem czy ja tam nie mam jakiegoś playboya....no qwa już sie do niego chyba nigdy nie odezwe.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no:co za palant.....
kochana z szafy to nie bo szafy nie mam w pokoju a ta co u dzieciaków to już ledwo zipie i błaga w wymianę:-D:-D:-D:-D
a co do chłopa no przyślij go do mnie na szkołę ja mu wytłumaczę po co ci net i bb jeszcze będzie błagał żebyś z nami siedziała:wściekła/y::wściekła/y:
super że oczka Michałka ok:tak::tak:
no fajnie Wam..ja mam burze w domu i szły teksty o rozstaniu więc sylwek będzie udany...ja siedzę zapłakana i klawiatury prawie nie widzę. Ale że M pojechał do sklepu to wchodzę do Was...kurde nawet mi wytyka, że pisze naBB:-(. bo żona jakiegoś kolegi urodziła dziecko i puściła się z innym. No i ten do mnie tekst że ja nie wiem co ty całymi danimi robisz i z kim piszesz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no qwa.......a jutro sylwek..i sory ale tego mu nie popuszczę:no::no::no::no:.
Ja teżsię ciesze ze oczka ma ok. Tzn ma małą wadę, ale do ominięcia:tak: i nawet nie było tak zle. Kurcze dobrze Dowikla mówiłaś że grzebania nie będzie:tak::tak::tak:uffff. co gotujecie na sylwka i Nowy rok???? Ja miałam iść po te świece to już skocze po nowym roku.....ale dziewki wywiało....atmosfera się spsuła troszkę czy co?????:confused:
Aha jaki miałam przypadek u okulisty!!!! Oglądam gazetki ze stolika.....a tam...w jednej z nich........qwa.....reklamuje sięhotel w którym pracowałąm w Hiszpanii!!!! hehe a ja mieszkałąm zaraz obok i fotka mojego apartamentu też była!!!!! Kurcze miło mi się zrobiło i wspomnienia wróciły...kurcze no.......
wiesz co jak ja słyszę jak chłop takie teksty wali to mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mi pieetruszka sam w necie znalazł bb i mnie namówił żebym coś napisała bo siedziałam sama w obcym mieście najpierw z brzuchem potem z dzieciakami i bez pracy kontaktu z ludzmi dostawałam świra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zaproponuj mu zamianę rolami na tydzień ty robisz to co on a on to co ty:tak:
BULKE oglada????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

raz nie wiedzialam ze klecha ma przyjsc,wiec nic nie mialam ,a tu mi kots puka.atrze ksiadz i pyta czy kolede przyjme.wiec j ze nic nie mam.kaisdz,ze nie szkodzi,pomodlil sie i poszedl dalej:-D:-D:-D:-D

kochana "Bułeczka" to taaki film familjny o dziewczynce sierotce która przyjeżdża do swojego wujostwa i ich córki dziuni:-Dnie oglądałaś nigdy tego śliczne to jest:tak:
co do nie zapowiedzianego księdza z kolędo to moja mama kiedyś świetnie przyjeła księdza wróciła z pracy z dyżuru była salową w szpitalu my byliśmy na górkach a mama chciała się zdrzemnąc a tu ktoś jej wali w drzwi i wchodzi a moja mama myślała że to my z dzieciakami wpadliśmy po coś do domu zaspana zmęczona i z tekstem "a więcej was choleram matka nie miała???!!! nie włazić w butach podłogi myłam na dwór już!!!" a tu ksiądz niech będzie pochwalony.....:-D:-D

hej babeczki.

jakie plany na sylwka dziewczyny?bo ja rodzinnie niestety,jedziemy do teściów,Oliwce pozwolimy łużej posiedzieć i będziemy szalec przy muzyce :tak::tak::tak::tak::tak:

dziś niechcący zrobiłam krzywde Oliwce,kurcze amm straszne wyrzuty sumienia.

Chciałam zrobić jej niespodziankę i kupiłam zimne ognie,zapaliłąm,cieszyła się i jak gasł to ona chciała mi zabrac i tak szybko podbiegła do mnie i mi wyrwała z ręki i ścisnęła go z całej siły i chciała zwiać i w tedy sie oparzyła,zaczęła straszliwie płakać ,krzyczeć,jejku straszne to było.darła się mamo boli az się zanosiła z płaczu.

szybko daliśmy rękę pod zimną wodę,M poleciał do apteki kupił Panthenol taka piana na oparzenia i po tym jej pomogło ale to był koszmat.dobrze ze jej się bąble nie zrobiły.

przez 2 godziny mi z rąk nie scodziła tylko patrzyła na rączke i płakała,bo sobie przypominała,masakra.

kurcze nie wiem co mnie podkorciło,więcej tego swiństwa nie kupię,okropnie się czuję przez głupotę dziecku krzywde zrobiłam.

jestem wściekła na siebie okropnie.
kochana mój adam tak kiedyś złapał zimnego ognia mojemu tacie z ręki do dziś nie lubi zimnych ogni i boi się do ręki wziąść:no::no:
nie miej żalu do siebie bo skąd mogłaś to wiedzieć:tak::tak:
Hej dziewczyny w ostatnim dniu zapyziałego roku,
a mówie Wam, jaki ten nowy będzie zarąbistyyyyyyyyyy. Ktoś wygra w totka, któraś pocznie i porodzi, któraś bzyknie nie raz i nie dwa nie koniecznie swojego chłopa:-D:-D:-D:-D:-D
A poważnie, to Malinuś z okazji tego dnia ostatniego wróżby prosimy!!!!!!!!!!!!!!!

kochana wróżby ostawię napewno jak mi tylko chłop na ramieniu nie będzie wisiał:tak::tak:

no ja to wygram w totka a wtedy pocznę i porodzę córkę no i bzyknę się nie raz i nie dwa z chłopem pewnie ale jakim:confused::confused::confused::confused:któż to wie:-D:-D:-Di to bzykanie to nawet bez wygranej w totka:-D:-D:-D

Witam kochane dziękuje wszystkim za życzenia:happy2::happy2::happy2:
my od rana na lekkiej ścieżce wojennej wiadomo malina ma @ to męczy wszystkich jest złośliwa upierdliwa męcząca nic tylko taką malinę pod ścianą egzekucyjną postawić:wściekła/y::wściekła/y:ale przejdzie jej pewnie:confused:
na obiadzio robię naleśniory z mięskiem mielonym pieczarkami i żółtym serem:tak:
menu sylwestrowe to:
sałatka grecka z fetą i oliwkami
grzanki czosnkowe do tego
półmisek wędlin
jajka faszerowane na 3 sposoby
popcorn
frytki
cola
sok
piwko karmi kawowe
piwko heineken(sztuk 1:-D)
winko od babci
nalewka od kobiety mojego ojca miętowa:-D
nalewka od sąsiada na spirytusie malinowa mocna jak diabli:-D

Kasy Kulczyka,
Fury Rydzyka.
Bicepsu Pudziana,
Sylwestrowej imprezki do rana,

kobiety w Sylwestra pijemy za zdrowiefacetów którzy nas zdobyli,
kolesi którzy nas stracili,
debili którzy nas rzucili
i farciarzy którzy nas poznaj±! ;
no kochane wszystkiego naj naj naj w 2010 roku co by był lepszy od tego co mija .....obyśmy zawsze tryskału humorem co by dzieci nam nigdy nie chorowały co by chłopy nasze nas doceniały co byśmy bez diet figury modelek miały co byśmy codziennie dostęp do neta i bbmiały no i wszystkiego co tam każda sobie w duchu i głęboko w sercu życzy
buziaki moje lachonki kochanemalinka z ferajną:happy2:
sylwestrowe__09.gif

sylwestrowe__03.gif

No no Mamita omlecik, ja powiem wam w życiu nie jadłam i nawet nie wiem jak się robi:-D

Lunka to u Was na sylwka kichanie i kaszlanie zamiast fajerwerków:szok::szok::szok: Oby mała faktycznie zakończyła chorowanie na katarku:tak:
A jak już o katakrku to wiecie co mi pediatra powiedział wtedy co Michał miał takie katar okropny i padło mu na uszy?? Ze wcale odsysanie noska nie jest dobre:szok: A ja na siłę mu wysysałam, żeby mu nie zalegało. Bo okazuje się, że to zakłóca naturalny ruch tych włosków w nosie a wydzieliny robi się jeszcze więcej!!! No i lepiej dać katarowi się wylać i już. ale kurcze nigdzie tego nei wyczytałam:baffled:
Ja myślę, że najlepsze jest smarkanie:-D
Ale co zrobić jak dziecko smarknąć nie potrafi? Jeśłi katar spływa do gardła to trzeba odessać, jeśłi leci, to nosek wycierać. Ja małej odsysam już baaaaaaaaardzo żadko, a nawet prawie wcale, bo to walka stulecia zrobić jej ten zabieg. Ale czasem mus i już.

co do nie zapowiedzianego księdza z kolędo to moja mama kiedyś świetnie przyjeła księdza wróciła z pracy z dyżuru była salową w szpitalu my byliśmy na górkach a mama chciała się zdrzemnąc a tu ktoś jej wali w drzwi i wchodzi a moja mama myślała że to my z dzieciakami wpadliśmy po coś do domu zaspana zmęczona i z tekstem "a więcej was choleram matka nie miała???!!! nie włazić w butach podłogi myłam na dwór już!!!" a tu ksiądz niech będzie pochwalony.....:-D:-D

kochana wróżby ostawię napewno jak mi tylko chłop na ramieniu nie będzie wisiał:tak::tak:

no ja to wygram w totka a wtedy pocznę i porodzę córkę no i bzyknę się nie raz i nie dwa z chłopem pewnie ale jakim:confused::confused::confused::confused:któż to wie:-D:-D:-Di to bzykanie to nawet bez wygranej w totka:-D:-D:-D

menu sylwestrowe to:
sałatka grecka z fetą i oliwkami
grzanki czosnkowe do tego
półmisek wędlin
jajka faszerowane na 3 sposoby
popcorn
frytki
cola
sok
piwko karmi kawowe
piwko heineken(sztuk 1:-D)
winko od babci
nalewka od kobiety mojego ojca miętowa:-D
nalewka od sąsiada na spirytusie malinowa mocna jak diabli:-D
Mama powaliłą mnie na kolana-świetne. Ja kiedyś zamówiłam pizze na wieczór, dzwonek do drzwi otwieram, przyjmuje płace a tu zza jego pleców ksiądż się wyłąnia, pyta, czy przyjmiemy a ja bez namysłu palnęłam, że nie, zamknęłam drzwi i sapliłam się ze wstydu sama przed sobą. To było zaraz jak się wprowadziliśy pierwsza kolęda, my w szlafrokach na seksik uszykowani, drineczki na stole a tu ksiądz!!!

Na wróżby czekam namiętnie i to pewnie nie ja jedna:-):-):-)

A menu no proszę - rewelacja, ja tez chcę, po takiej nalewce zaraz byśmy ozdrowieli:-D:-D:-D
Kasy Kulczyka,
Fury Rydzyka.
Bicepsu Pudziana,
Sylwestrowej imprezki do rana,

kobiety w Sylwestra pijemy za zdrowiefacetów którzy nas zdobyli,
kolesi którzy nas stracili,
debili którzy nas rzucili
i farciarzy którzy nas poznaj±! ;
no kochane wszystkiego naj naj naj w 2010 roku co by był lepszy od tego co mija .....obyśmy zawsze tryskału humorem co by dzieci nam nigdy nie chorowały co by chłopy nasze nas doceniały co byśmy bez diet figury modelek miały co byśmy codziennie dostęp do neta i bbmiały no i wszystkiego co tam każda sobie w duchu i głęboko w sercu życzy
buziaki moje lachonki kochanemalinka z ferajną:happy2:
sylwestrowe__09.gif

sylwestrowe__03.gif
Dobre!!!

reklama
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mF1vwNrfoY8&feature=player_embedded"]YouTube- Riverdance Cat[/ame]

hihihi
ja co najwyżej tak dziś zatańczę

Do góry