reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czy bedzie taki fajny to sie okaze:tak::tak::tak:To sa moje plany i nie tylko ode mnie zalezy czy one wypala

KERNA
A M sie nie przejmuj bo to inny gatun:no::no::no::no:Jak moj mi cos takiego gada to mam to gdzies i jeszcze Jemu potwierdzam:-p:-D:-D:-DWtedy to dopiero dostaje wqrwiozy hehe

reklama
Jooo zajefajny ten hotel:tak::tak::tak:Chetnie bym tam pomieszkala:-);-)
Jka ja bylam na Krecie to mieszkalam tez w fajnym tzn wtedy mi sie wydawalo ze byl fajny:szok::-D:-D:-D

Przede wszystkim byl mniejszy i mial jeden basen:tak::tak::tak:

Musialabym sie wziasc za mycie dzieci ale tak dobrze mi sie siedzi:-):tak:
M znowu spi:no:Obudzilam Go zeby zrobil dzieciom picie,zrobil i znowu usnal:szok:

Jest wiele rzeczy ktorych ksieza nie powinni robic:no:a jednak....

MEDEUSKA
I jak po wizycie ksiedza:confused:

Moi ogladaja teraz baje na 1:tak::tak::tak:i w miedzyczasie pozeraja jabluszko
a fajnie- młody dosc i ie było źle- ale pytal o chrzciny i ślub:baffled: poa tym wszystko ok:tak:

u mnie ksiądz był wczoraj i było bardzo miło:tak:taki szczawik młodziutki ale fajnie nam się gadało:tak::tak:
to tak jak u mnie:tak:
kerna fajny htelik-mi sie maży wyjad do Hiszpanii:tak:

lece bo Patrykowi sie spieprzyl komp i dam mu naszego zeby miec swiety spokoj- bo tak to prawie całyd zien dzisiaj siedzial z nami i dupe truł:-p:-p:-p

wiec miłej nocki:tak:

oooo a ja sobie zrobie domowe spa;-)
zapale sobie swieczki w łazience zgaszę światełko i pojde kąpać:tak:

witam na nocnym dyzurze:-)
no mialam wczesniej wpasc ale sie nie dalo.najpierw zaliczylysmy dlugi spacer i sanki tez byly.poziej wzielam sie za pierogi-z calego kg maki i jeszcze mmi farszu zostalo,ale zamrozilam i zrobie po niedzieli,bo przeciez ten moj glodomor w domu bedzie:baffled:

zeszlo mi sie ponad 2godz ale good.
pozmywalam ,ogarnelam pobojowisko i poszlysmy do sasidkai na plotki,no i prezd 21wrocilysmy wiec dziewczyny tylko mycie i spac.
mala padlaod razu,duza tez juz spi
p okupuje laziene ale idzie zaraz spac bo rano do pracy jezzcze

ja tez sie musze dzis ogarnac zeby jutro juz na spokojnie bo w pospiechu sie pozacinam jeszcze,ale tak mi sie nie chce......
w ogole podminowana chodze ,domyslam ze to zespol napiecia,ale ....

to ide poczytam

reklama
Bubu czytaj czytaj i czekam na Twoje kilkometrowe posty;-);-):-D
JA zasiadam bo M śpi na sofce.....jeszcze posprzątałam chatke co by jutro mieć mniej roboty...ale pindżyć nie chce mi się:no::no::no:kompletnie:baffled: to mój pierwszy sylwek w domu i już mam godosyć...nudno będzie..łeeeeeeeeeeeeee:no:
Michał z kolacją dostał szoku tak jak wczoraj, czyli niedwie kolacjea główna kaszunia, tylko kolacja wszytko miksiujemy i wcinamy razem na jedno posiedzienie. no i stwierdził, że jednak amanko jest dobre i zaszczycie mnie połknięciem kęsa. nawet się dopominał:tak: No a foszki oczywiście były niez tej ziemi...no i jadł półtorej godziny:szok:ale utargałam i jestem dumna. A do tego muszę się Wam pochwalić...M wyciągnął słoik ogórasów..bo w tym roku mam porobionych słoików od frasa:szok::szok::szok: i wyszły zajebiste!!! Co by się nie przechwalić ale na prawdę pycha!!! :tak:;-)

Do góry