Malinka kciuki będę mocno trzymać, no świetna praca by byla, i blisko!!!!!!!
Co do tematów na forum. Uważam, że kazda ma prawo wyrazić swoje zdanie choćy nie iwem jak kontrowersyjne było póki ni eobrazą nikogo na forum. Myśłę, że AS nie piła do grzechu ososbistego konkretnej ososby, a chciala uzmysłaowić, że w ogóle to jest grzech, bo reka w góre, kto to wiedział???
ja nie wiedzialam. Myslalam, że może ewentualnie święcenie jest nieważne, ale ze to grzech, to nie.
Religia to zawsze delikatny temat, mnie tez kłuje, bo mama insze podejscie niz np moja rodzina, która mi ciagle cos palcem wytyka, ale to sprawa mojego sumienia, pogadac o tym, spoko moge, ale pzejmować sie nie bede, jesli nie musze.No.
P pojechałna zakupy, bo w koncu pieniadze wplynely a tu nic ciekawego do jedzenia. mama wałówkę przysłąął, to coś tam jest, ale chleba np, smarowania nie mam, o lekach kurcze nie wspomne
Mała zasnęła chcial nie chcial, ni edało sie przetrzymać pospała niespełna h i teraz jest przymulona, ja to wykorzystalam i wpadłam, teraz lece pozmywać poobiedzie.
Buziaki moje kochane grzesznice i zakonnice-mi tam bez różnicy. Pamiętajcie, cenimy sie za to kim jesteśmy i jak się wspieramy a nie jakiego wyznania jesteśmy.