Medeuska w tym temacie mam takie samo zdanie co ty.malinka tylko odpisała na mojego posta
jakos zaczyna mnie wkurzać to, ze tu nie mozna o niczym nic napisać religia nie to nie, może wogóle piszmy tylko o tym że siedzimy w domach i faceci nas nie sanują i niedoceniają? bo w sumie to po to ten watek zosta stworzony
jak ktoś nie chce nie musi sie wypowiadać na temat religii- ale może ktoś ma ochotę o tym porozmawiać, i co będziemy sobie tego zabraniać?
jakoś na samym początku jak się tu pisało były wszystkie tematy i nit nie pisał że na dany temat trzeba zalożyc osobny wątek
sorry za bezpośredniośc ale niedośc że mam zły humor, to już nawet tutaj nie da się relaksować i pogadać o wszystkim
no i usunęłaś posta
Wygląda na to ,że z wszystkich tematów zostaje temat klepania się po tyłkach ,zachwycania fotkami i postępami naszych dzieci,narzekania na naszych facetów itp.
Jak ktoś poruszy inny temat to zaraz to ktoś do siebie bierze ....
ech życie....
Na innym forum mamy właśnie działy tematyczne porobione i niby jest spokój ,ale nieraz też mocne i gorące dyskusje odchodzą.
Tak jak zawsze.
Ilu ludzi tyle charakterów ;-):-):-)
Ja bym nie kasowała.medeuska dla mnie to obojętne tak szcerze na jaki temat piszemy. Możemy o religi czy wykopaliskach. Ale sprzeczki się porobią......bo to jest dość delikatna sprawa. Ja też mam dużo do powiedzenia na ten temat, ale jak napisałam posta w odpowiedzi to MH napisałą co napisała i go skasowałam. Nie chce z nikim sięsprzeczać ani w necie ani na żywo. JAk komuś nie podoba się temat, to ma prawo chyba jego zmiany prosić jak zrobiła to MH No mi się tak wydaje.... Nie chcę, żebyśmy sie popsztykały. A ja kwidać duzo nie trzeba do złych interpretacji postów.....
ja zaraz zmykam do okulisty i mnie nerwa tłucze..a dodatkowo Michał odmówił spożycia obiadu i jęczy bo głodny Ale ja się nie poddam.
Każdy ma wolność wyboru i może mieć inne zdanie na dany temat.Na tym polega dyskusja przecież.