reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

malinka tylko odpisała na mojego posta:-p

jakos zaczyna mnie wkurzać to, ze tu nie mozna o niczym nic napisać:sorry2: religia nie to nie, może wogóle piszmy tylko o tym że siedzimy w domach i faceci nas nie sanują i niedoceniają? bo w sumie to po to ten watek zosta stworzony:sorry2:
jak ktoś nie chce nie musi sie wypowiadać na temat religii- ale może ktoś ma ochotę o tym porozmawiać, i co będziemy sobie tego zabraniać?

jakoś na samym początku jak się tu pisało były wszystkie tematy i nit nie pisał że na dany temat trzeba zalożyc osobny wątek:baffled:

sorry za bezpośredniośc ale niedośc że mam zły humor, to już nawet tutaj nie da się relaksować i pogadać o wszystkim:baffled:

no i usunęłaś posta:eek:
Medeuska w tym temacie mam takie samo zdanie co ty.
Wygląda na to ,że z wszystkich tematów zostaje temat klepania się po tyłkach ,zachwycania fotkami i postępami naszych dzieci,narzekania na naszych facetów itp.
Jak ktoś poruszy inny temat to zaraz to ktoś do siebie bierze ....
ech życie....:baffled::baffled::baffled:
Na innym forum mamy właśnie działy tematyczne porobione i niby jest spokój ,ale nieraz też mocne i gorące dyskusje odchodzą.
Tak jak zawsze.
Ilu ludzi tyle charakterów :tak:;-):-):-)

medeuska dla mnie to obojętne tak szcerze na jaki temat piszemy. Możemy o religi czy wykopaliskach. Ale sprzeczki się porobią......bo to jest dość delikatna sprawa. Ja też mam dużo do powiedzenia na ten temat, ale jak napisałam posta w odpowiedzi to MH napisałą co napisała i go skasowałam. Nie chce z nikim sięsprzeczać ani w necie ani na żywo. JAk komuś nie podoba się temat, to ma prawo chyba jego zmiany prosić jak zrobiła to MH:confused: No mi się tak wydaje.... Nie chcę, żebyśmy sie popsztykały. A ja kwidać duzo nie trzeba do złych interpretacji postów.....
ja zaraz zmykam do okulisty i mnie nerwa tłucze..a dodatkowo Michał odmówił spożycia obiadu i jęczy bo głodny Ale ja się nie poddam.
Ja bym nie kasowała.
Każdy ma wolność wyboru i może mieć inne zdanie na dany temat.Na tym polega dyskusja przecież.:sorry2::sorry2:

reklama
malinka tylko odpisała na mojego posta:-p

jakos zaczyna mnie wkurzać to, ze tu nie mozna o niczym nic napisać:sorry2: religia nie to nie, może wogóle piszmy tylko o tym że siedzimy w domach i faceci nas nie sanują i niedoceniają? bo w sumie to po to ten watek zosta stworzony:sorry2:
jak ktoś nie chce nie musi sie wypowiadać na temat religii- ale może ktoś ma ochotę o tym porozmawiać, i co będziemy sobie tego zabraniać?

jakoś na samym początku jak się tu pisało były wszystkie tematy i nit nie pisał że na dany temat trzeba zalożyc osobny wątek:baffled:

sorry za bezpośredniośc ale niedośc że mam zły humor, to już nawet tutaj nie da się relaksować i pogadać o wszystkim:baffled:

no i usunęłaś posta:eek:
Meduska a ja popieram w 100% po to jest forum co by tu swoje zdanie i poglądy wymieniać:tak::tak::tak:zwsze ktoś może się n dny temat najwyzej nie wypowiadać:tak::tak::tak::tak:
a kto usunął posta i czemu bo nie kumam:baffled:

Dziewczyny, ja tylko poprosiłam o zmaine tematu :sorry2: Nie musicie sie stosować, to chyba jasne..

Lubie tu zagadać bo jest miło :tak: A religia to zapalny temat...

Malinka, Kerna wyjaśniła co z tym skasowanym postem.

Ale cisza jak to po burzy:-D:-D:-D:-D
Kochane moje gdzie wy uciekłyście??????????????
Kerna trzymam kciukasy za okulistę naisz potem co i jak powiedział:tak::tak:
ja zaraz do pracy ale mi się dziś nie chce:confused::confused::confused:
ale powiem wam w sekrecie że szukam innej pracy i poczyniłam w tym kierunku pewne kroki:tak:koło nas ulice dalej jest prywatne żlobko-przedszkole dla dzieci od lat 1 do lat 5 :tak:i potrzebują opiekunki w godzinach od 8 do 14:tak:i zadzwoniłam tam pani jest wstępnie zainteresowwana mam zadzwonić po nowym roku:tak:i jak mi i jej warunki przypasują to by było ok:tak:juline rano pietruszka by odprowadzał do szkoły potem by z adamem do 14.30-15 byli w świetlicy a my z antkiem byśmy ich po pracy odbierali bo mogłabym tam pracować z antkiem:tak:od razu zapytałam pani czy musiałabym tam płacić tyle ile jest opłata(850zł:szok:)a pani powiedziała że oczywiście nie że tylko za wyżywienie:tak:a pani która tam wcześniej pracowała i nadal pracuje do lutego jest w ciąży i odchodzi a zarabiała 1400zł n ręke za 6 godzin pracy i pracowała tam tez z córką 3 letnią:tak::tak::tak: więc będe prosiła o kciukasy bo mi by to bardzo odpowiadało bo bym więcej czasu spędzała z pietruszką i dziećmi bo i weekendy wolne i wspólne wieczory:tak::tak:

MH a to chodziło o posta Kerny:-):-):-)ja to roztrzepaniec jestem i nie wiedziałam o co kamman:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a co do religi wiadomo temat zapalny ale tak jak napisałaś jak ktoś nie chce to się nie wypowiada:tak:jeden woli chłopców drugi dziewczynki i niech tak zostanie:tak:

Ale cisza jak to po burzy:-D:-D:-D:-D
Kochane moje gdzie wy uciekłyście??????????????
Kerna trzymam kciukasy za okulistę naisz potem co i jak powiedział:tak::tak:
ja zaraz do pracy ale mi się dziś nie chce:confused::confused::confused:
ale powiem wam w sekrecie że szukam innej pracy i poczyniłam w tym kierunku pewne kroki:tak:koło nas ulice dalej jest prywatne żlobko-przedszkole dla dzieci od lat 1 do lat 5 :tak:i potrzebują opiekunki w godzinach od 8 do 14:tak:i zadzwoniłam tam pani jest wstępnie zainteresowwana mam zadzwonić po nowym roku:tak:i jak mi i jej warunki przypasują to by było ok:tak:juline rano pietruszka by odprowadzał do szkoły potem by z adamem do 14.30-15 byli w świetlicy a my z antkiem byśmy ich po pracy odbierali bo mogłabym tam pracować z antkiem:tak:od razu zapytałam pani czy musiałabym tam płacić tyle ile jest opłata(850zł:szok:)a pani powiedziała że oczywiście nie że tylko za wyżywienie:tak:a pani która tam wcześniej pracowała i nadal pracuje do lutego jest w ciąży i odchodzi a zarabiała 1400zł n ręke za 6 godzin pracy i pracowała tam tez z córką 3 letnią:tak::tak::tak: więc będe prosiła o kciukasy bo mi by to bardzo odpowiadało bo bym więcej czasu spędzała z pietruszką i dziećmi bo i weekendy wolne i wspólne wieczory:tak::tak:
kochana propozycja bardzo ciekawa.Kciuki trzymam oczywiście.:tak:

MH a to chodziło o posta Kerny:-):-):-)ja to roztrzepaniec jestem i nie wiedziałam o co kamman:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a co do religi wiadomo temat zapalny ale tak jak napisałaś jak ktoś nie chce to się nie wypowiada:tak:jeden woli chłopców drugi dziewczynki i niech tak zostanie:tak:

Ja też nie wiedziałam, chyba tylko Madeuska i kerna wiedza co tam było napisane :szok::-D

Ja też nie wiedziałam, chyba tylko Madeuska i kerna wiedza co tam było napisane :szok::-D
ja też nie widziałam ale mniejsza o to co tam było co było a nie jest nie pisze się w rejestr:-D:-D
W Antka wstąpił diabeł i szatan w jednym rozwala wszystko co spotka na swojej drodze choinka była juz na podłodze kolumna piloty :szok::szok:i teraz zabrał się za włażenie na stół i ciągnięcie Juliny za włosy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
uciekam powoli do pracy i biesa mojego uspokoić zanim julka bez włosów zotanie:baffled:
do jutra kochane bo dziś już pewnie nie zajrzę bo mam w planach gwałt na własnym chłopie nocą;-);-)
papatki:happy2:

reklama
Malinka kciuki będę mocno trzymać, no świetna praca by byla, i blisko!!!!!!!

Co do tematów na forum. Uważam, że kazda ma prawo wyrazić swoje zdanie choćy nie iwem jak kontrowersyjne było póki ni eobrazą nikogo na forum. Myśłę, że AS nie piła do grzechu ososbistego konkretnej ososby, a chciala uzmysłaowić, że w ogóle to jest grzech, bo reka w góre, kto to wiedział???
ja nie wiedzialam. Myslalam, że może ewentualnie święcenie jest nieważne, ale ze to grzech, to nie.

Religia to zawsze delikatny temat, mnie tez kłuje, bo mama insze podejscie niz np moja rodzina, która mi ciagle cos palcem wytyka, ale to sprawa mojego sumienia, pogadac o tym, spoko moge, ale pzejmować sie nie bede, jesli nie musze.No.

P pojechałna zakupy, bo w koncu pieniadze wplynely a tu nic ciekawego do jedzenia. mama wałówkę przysłąął, to coś tam jest, ale chleba np, smarowania nie mam, o lekach kurcze nie wspomne:no:

Mała zasnęła chcial nie chcial, ni edało sie przetrzymać pospała niespełna h i teraz jest przymulona, ja to wykorzystalam i wpadłam, teraz lece pozmywać poobiedzie.
Buziaki moje kochane grzesznice i zakonnice-mi tam bez różnicy. Pamiętajcie, cenimy sie za to kim jesteśmy i jak się wspieramy a nie jakiego wyznania jesteśmy.

Do góry