kerna
http://www.lauraziobro.pl
hehe ja reża skasowałam posta....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Medeuska ja w księdza też nie wierzę,tylko w Boga.a ja nieraz nalałam zwyklą wodę i nie powiedziałam że to zwykła woda....
grzesze codziennie więc nic mi nie pomoże a najwięksy grzech to życi bez ślubu którego i tak nie bede mieć- nieslubne diecko i takie tam inne- więc mogę grzeszyć ile chce;-)
w spowiedzi nie byłam od bierzmowania- a nawe nie pamietam czy na bierzmowaniu tez byłam- poza tym ja wiem, że moze kogoś uraże- ale wg mnie to nie powinno być takiej gupoty jak spowiedź- powies księdzu co złego robisz i juz niby rozgrzeszenie- jeśli już ktoś naprawde w to wierzy to lepiej jakby sie wyspowiadał sam przed sobą w modlitwie i sam sobie dał pokute wtedy to jest szczera i prawdziwa spowiedz- bo nie nakazana
mialam sporo głupich sytuacji z księżami- teraz nie bede opisywać bo nie bardo mam czas- ale wlasnie dlatego nei wiere w spowiedz księży i kościół
sorry ze post pod postem
super :-):-)Michał już śpi bite dwie godziny będzie miał fajny humorek
MH nie unoś się plizzz.Napisałam jak napisałam, interpretacja dowolna ale wytykanie mi grzechów naprawdę nie należy do Ciebie Każdy sam najlepiej wie kiedy grzeszy i to jego prywatna sprawa
kochana ja adama chrzciłam jak miał 2.5 roku juline jak miała 5 m-cy a toniek ma 13 m-cy nie chrzszcze i narazie wcale nie mam zamiaru jak dorośnie zzdecyduje c zy do komuni pojdzie nie wiem sam zdecydujekropidło? hm..... ja teraz nie iwem czy u nas ksiądz tego ze sobą nie nosił i wogóle dla mnie głupotą jestpo co trzeba miec wodę święconą w domu- skoro ksiądz przychodzi do wszystkich po kolędzie to powinien miec ze sobą wodę święconą i kropidło
ja to wogóle kościoła nie lubie chodze tylko jak jakas okaja- pogrzeb zlub komunia- Maksa ochrzcze- ale nie z wiary tylko żeby w przyszłości miał wybór czy chce czy nie no i żeby tą komunię razem ze wszyskimi dziećmi miał- bo potem tylko problemów pełno- a dzieci sie śmieją potem z innych któe komunii nie mają- a tego mu nie zrobie
oczywiście zo do chrztuto juz cała rodzina zdążyła mnie opierdzielić że tak dlugo sie dziecka bez chrtu nie trzyma bla bla bla moje dziecko i chyba mogę robić co chce i jeśli ja nie wiere w takie przesądy ze dziecko sie zle chowa, choruje czy opętane potem to nie zrobie tego jak najszybciej dla nich
no to jest profesjonalne podejście do tematuLichtarzyki to podstawki pod świeczkę.
A pro po ...
I jak mniej wiecej powinien wygladac ten cały ołtarzyk .
spowiedź moim zdaniem to wymysł księży spowiedź jest powszechna i to powinno im starczyc a że oni to tajniacy i plotkarze to muszą wsio wiedzieć to jak ktoś musi lubi i chce niech im mówi ja z tego wyrosłam bóg mnie rozliczy na tym ostatecznym alleluja i do przodu .AMENa ja nieraz nalałam zwyklą wodę i nie powiedziałam że to zwykła woda....
grzesze codziennie więc nic mi nie pomoże a najwięksy grzech to życi bez ślubu którego i tak nie bede mieć- nieslubne diecko i takie tam inne- więc mogę grzeszyć ile chce;-)
w spowiedzi nie byłam od bierzmowania- a nawe nie pamietam czy na bierzmowaniu tez byłam- poza tym ja wiem, że moze kogoś uraże- ale wg mnie to nie powinno być takiej gupoty jak spowiedź- powies księdzu co złego robisz i juz niby rozgrzeszenie- jeśli już ktoś naprawde w to wierzy to lepiej jakby sie wyspowiadał sam przed sobą w modlitwie i sam sobie dał pokute wtedy to jest szczera i prawdziwa spowiedz- bo nie nakazana
mialam sporo głupich sytuacji z księżami- teraz nie bede opisywać bo nie bardo mam czas- ale wlasnie dlatego nei wiere w spowiedz księży i kościół
sorry ze post pod postem
:-d:-d:-d:-dspowiedź moim zdaniem to wymysł księży spowiedź jest powszechna i to powinno im starczyc a że oni to tajniacy i plotkarze to muszą wsio wiedzieć to jak ktoś musi lubi i chce niech im mówi ja z tego wyrosłam :-dbóg mnie rozliczy na tym ostatecznym alleluja i do przodu .amen
My po spacerku wypiźdiło nas nieźle zaraz obiadzio i kawulec:-d