reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Na razie czekamy.
Chciałam go umówić i tak,ale w gabinecie się automat włącza.
Możliwe,że już dziś nie pracują :confused::baffled::baffled:
Jakoś to będzie.:sorry2::sorry2:

...

niezła jesteś..:-D:-D:-D
Ja tylko napiszę,że święcenie zwykłą wodą i nie powiadomienie duszpasterza to grzech.:sorry2:ale Twoja wola :-):-)
A tak nawiasem mówiąc to wodę z kościoła bierze się w wielką sobotę jak jest święcenie pokarmów.:tak:

A czy ja napisałam, że ja to ukrywam przed księdzem :sorry2:

Lichtarzyki to podstawki pod świeczkę.:tak:

A pro po ...

I jak mniej wiecej powinien wygladac ten cały ołtarzyk .

No proszę nawet instrukcja obrazkowa :-D:-D:-D

A czy ja napisałam, że ja to ukrywam przed księdzem :sorry2:
No proszę nawet instrukcja obrazkowa :-D:-D:-D
MH nie napisałaś,ale napisałaś,że odlewasz wodę ,aby się zakurzyła.Wywnioskowałam więc,że podstawiasz zwykłą pod święconą :zawstydzona/y:.
Jak mieszkaliśmy w Warszawie i nie miałam święconej to lałam taką prosto z kranu na talerzyk.
Ksiądz przyszedł,poświęcił wodę,potem nas i było oki.
Powiedział tylko,że trzeba zawsze uprzedzić ,że to kranówka i tyle.:blink:

byłam w tesco i pepco- i nie ma świeczek ani kopert:szok::szok:
byłam u babci- ona tez nie ma:-D

ale idzie na poczte zapłacić rachunkii powiedziała mi ze mi kupi po drodze:tak:

a ja nieraz nalałam zwyklą wodę i nie powiedziałam że to zwykła woda....
grzesze codziennie więc nic mi nie pomoże:sorry2: a najwięksy grzech to życi bez ślubu którego i tak nie bede mieć- nieslubne diecko i takie tam inne- więc mogę grzeszyć ile chce;-):-D

w spowiedzi nie byłam od bierzmowania- a nawe nie pamietam czy na bierzmowaniu tez byłam- poza tym ja wiem, że moze kogoś uraże- ale wg mnie to nie powinno być takiej gupoty jak spowiedź- powies księdzu co złego robisz i juz niby rozgrzeszenie- jeśli już ktoś naprawde w to wierzy to lepiej jakby sie wyspowiadał sam przed sobą w modlitwie i sam sobie dał pokute:sorry2: wtedy to jest szczera i prawdziwa spowiedz- bo nie nakazana:sorry2:

mialam sporo głupich sytuacji z księżami- teraz nie bede opisywać bo nie bardo mam czas- ale wlasnie dlatego nei wiere w spowiedz księży i kościół:tak:

sorry ze post pod postem:tak:

MH nie napisałaś,ale napisałaś,że odlewasz wodę ,aby się zakurzyła.Wywnioskowałam więc,że podstawiasz zwykłą pod święconą :zawstydzona/y:.
Jak mieszkaliśmy w Warszawie i nie miałam święconej to lałam taką prosto z kranu na talerzyk.
Ksiądz przyszedł,poświęcił wodę,potem nas i było oki.
Powiedział tylko,że trzeba zawsze uprzedzić ,że to kranówka i tyle.:blink:

Napisałam jak napisałam, interpretacja dowolna :tak:ale wytykanie mi grzechów naprawdę nie należy do Ciebie :sorry2: Każdy sam najlepiej wie kiedy grzeszy i to jego prywatna sprawa :sorry2:

reklama
Do góry