reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

słuchajcie wczoraj w pracy miałam "przygodę"
myje wc męskie no i otwieram jedną kabinę myje ,łapię za klamkę otwieram 2 kabinę a tam facet siedzi na wc i się zadowala (zapomniał z tego pożądania drzwi zamknąć) a ja zdębiałam i do niego dzień dobry:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak trachnełam tymi drzwiami jak z tamtąd wyparowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:słuchajcie mnie zatkało:szok::-):-):-)mój Pietruszka mówi ze jak mi zabrakło werwy żeby coś mu dosadnego z jajem powiedzieć to znak że powalił mnie:baffled:ciekawe czym:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Malina a od kiedy Ty taka pruderyjna????????????????:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i nic mu nie powiedzialas????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochana a co tylko moje mogą do mnie wołać "malina":-D:-D:-D
ale sama powiedz to słodkie:tak::tak::tak:no i rozgadała ci się malutka ostatnimi czasy:tak::tak::tak::tak:
Bubka a widoki u ciebie cudne to się nazywa zima:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:sama bym taką chciała to jak w górach:tak:

oj slodkie takie.oja gada gada.coraz wiecej.no i w koncu mowi "tak" zamiast "pa":-)

reklama
Malina a jak chcesz zime to zapraszam do mnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jeszcze jest troche wolnego do szkoly:-)
dziękuję kochana za zaproszenie ale do roboty muszę chodzić :wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj mnie laski z pracy rozbawiły wyleciały do mnie z tekstem że one pracowały w wigilię od 6.30 do 15 to w sylwestra ja mam przyjść od 6.30 do 16!!!!!!!!!1bo jak one w wigilię to ja w sylwestra bo to będzie sprawiedliwe:baffled:no to im mówię że sylwek wypada w czwartek czyli w tygodniu a w tygodniu to ja pracuję od 18..... a one no tak ale my w wigilię...no to sie zapytałam czy gduyby wigilia i sylwek wypadały w sobotę to czy one by przyszły ???a one nie no bo w weekendy to ty pracujesz!!! no to powiedziałam im że same sobie odpowiedziały na pytanie:tak:a one że nie odpowiedziały nie wiedzą o co mi chodzi:-Dno to im odpowiedziałam Nie bo w tygodniu w tych godzinach wy pracujecie!!!!:-D:-D:-D

malinka1 pisze:
słuchajcie wczoraj w pracy miałam "przygodę"
myje wc męskie no i otwieram jedną kabinę myje ,łapię za klamkę otwieram 2 kabinę a tam facet siedzi na wc i się zadowala (zapomniał z tego pożądania drzwi zamknąć) a ja zdębiałam i do niego dzień dobry:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak trachnełam tymi drzwiami jak z tamtąd wyparowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:słuchajcie mnie zatkało:szok::-):-):-)mój Pietruszka mówi ze jak mi zabrakło werwy żeby coś mu dosadnego z jajem powiedzieć to znak że powalił mnie:baffled:ciekawe czym:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: mogłaś sie zapytazć czy mu kawy nie przynieść:-D:-D:-D:-D skoro ma dłuższe posiedzenie:-D:-D:-D:-D masakra:baffled:

dziękuję kochana za zaproszenie ale do roboty muszę chodzić :wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj mnie laski z pracy rozbawiły wyleciały do mnie z tekstem że one pracowały w wigilię od 6.30 do 15 to w sylwestra ja mam przyjść od 6.30 do 16!!!!!!!!!1bo jak one w wigilię to ja w sylwestra bo to będzie sprawiedliwe:baffled:no to im mówię że sylwek wypada w czwartek czyli w tygodniu a w tygodniu to ja pracuję od 18..... a one no tak ale my w wigilię...no to sie zapytałam czy gduyby wigilia i sylwek wypadały w sobotę to czy one by przyszły ???a one nie no bo w weekendy to ty pracujesz!!! no to powiedziałam im że same sobie odpowiedziały na pytanie:tak:a one że nie odpowiedziały nie wiedzą o co mi chodzi:-Dno to im odpowiedziałam Nie bo w tygodniu w tych godzinach wy pracujecie!!!!:-D:-D:-D
trza mieć jaja i koniec kropka:tak: dobrze zrobiłaś:tak:
Anabuba zdeka mnie załamałaś tym grzebaniem ale jakoś przeżyję.....muszę isć chyba jednak z M tylko nie wiadomo czy zdąży.....
Ale widoki!!!!!!!!!!!!!!!!

kurcze miałam uchylone okno w kuchni a sąsiad napalił w piecu jakimis plastikami i teraz mam taki smród w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
najpierw obleciałam wszystkie kąty bo myślałam że mi się instalacja gdzieś pali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój toniek bawi się z juliną klockami i muszę się pochwalić bo mój synuś buduje już sam wieżę z 3 klocków:tak::tak::tak::tak::tak:

Malina ten wirus bezcytatowy przeszedl chyba na mnie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
bo nie mam zadnego:baffled:

dobrze babom powiedzilas.jakie cwane malpy.najlepeij sie kims wyereczyc.

Kerna-no moga mu zagldac,ale najlepiej zeby m byl z Toba bo pewnie maly sie bedzie wyrywal.

Wiki a Ty tylko jak po ogien do nas...
a u Ciebie duzo sniegu?

reklama
no kochana gratulaje:tak:
chwal się jaki może fotki:tak::tak::tak:
Powiem tylko że to Seat Leon a zdjęcie zrobie tylko musze kupic baterie do aparatu
kurcze miałam uchylone okno w kuchni a sąsiad napalił w piecu jakimis plastikami i teraz mam taki smród w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
najpierw obleciałam wszystkie kąty bo myślałam że mi się instalacja gdzieś pali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój toniek bawi się z juliną klockami i muszę się pochwalić bo mój synuś buduje już sam wieżę z 3 klocków:tak::tak::tak::tak::tak:
To gratulacje dla Antosia

Do góry