kerna
http://www.lauraziobro.pl
z wcześniakami obowiązkowo a z niemowlakami o czasie nie wiem![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana chyba są obowiązkowemoj brat mial podobnie.jak za dlugo ogladal tv to zaraztarl i mruzyl oczy i dostal okulary takie 0.5 do tv i pozniej do kompa.i nadal ma taka mala wade.no moze 1dioptrie to gora.ale on teraz jako motorniczy to juz choroba zawodowa.
a teraz sa obowiazkowe badania u oulisty z niemowlakami?
ja sie musze w koncu z Paulina wybrac bo wstyd przyznac ale tak od wakacji na kontrol juz ide i zawsze cos![]()
No, wiem dlaczego i dobrze zrobiłaś. Odpocząć i Tobie isę przecież w koncu należyA ja jestem zołza.
Odmówiłam wczoraj bratu Darku wyprawienia Sylwestra u nas w domu.
Darek się obraził,ale trudno.Do sylwka mu przejdzie ,a ja będę miała święty spokój i mniej bałaganu.![]()
No ja Ci rozgrzeszenia nie dam, bo chociaż cześć mogłabyś kliknąć:-Zlinczujecie mnie chyba po tym jak napiszę , że codziennie z wami tu jestem a nie piszę.![]()
Sama z dwoma chłopami, zamienić matkę na pijaka, ja bym się nie zgodziła. Wiesz bywa tak, że ludzie się zmieniają, ale ja w bajki już za bardzo nie wierzę i obawiam się, że nie mialabys jednak najlepiej. Cóż. Najlepiej pogadaj z mamą, z teściem... J asię jednak obawiam, że to nie ojciec przestanie pić, a Twoj wpadnie w jego szpony.Dostalismy propozycje przeprowdzic sie do tescia
Co wy byscie zrobily ????????
Aj Ana, mój miał wolne odśrody do niedzieli, w poniedziałęk poszedł do pracy i od jutra znów wolne. No ale ja chora, to mnie isę on w domu przyda..dostalam dzis zla wiadomosc.
moj p dstal przymusowy zalegly urlop za tamten rok i ma go od poniedzialku caly ttydzien.czyli ostatani dzien idzie do pracy w sylwestra a potem w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MASAKRA!!!!!!!!!!!
Marta po znajmosci nie krzyczy:-)
a czasami ruszy GLOWKA i tez dogodzi![]()
No ciotka, pięnie, na rawdę pięnie, oj jak ja zazdroszczę, u mnie zimno, wietrznie i szaroooooooooono i kochane podziwiajcie moje widoczki:-):-):-):-):-)
wczorajsze fotki![]()
Weronika wlasnie sie obudzila i do mnie "czesc Ania!))
ja jej dam anie
mowie do niej "mama Ania"
a ona "nie.Ania":-):-):-):-)
Przyznaj sięlepiej jak zareagowałaś, bo na samo dzień dobry i że uciekłaś to ja nie pójdęWitam laseczki moje kochane
reszte cytatów mi wcieło nie wnikam już nawet dlaczego ale często mi się to zdarza
U nas nocka ok Antonio zasnął o 20.40 i obudził się o 7.15 ale chyba wnocy wstawał bo pół kubeczka wody wyparowało a może rankiem wypiłnie ważne nas nie budził:-)
za oknem -5 śniegu zero za to wiatr brrrrrrrrrr ale koło 13 i tak zbieram dzieciaki na spacer bo w domu z nimi oszaleje
słuchajcie wczoraj w pracy miałam "przygodę"
myje wc męskie no i otwieram jedną kabinę myje ,łapię za klamkę otwieram 2 kabinę a tam facet siedzi na wc i się zadowala (zapomniał z tego pożądania drzwi zamknąć) a ja zdębiałam i do niego dzień dobryjak trachnełam tymi drzwiami jak z tamtąd wyparowałam
słuchajcie mnie zatkało
:-):-):-)mój Pietruszka mówi ze jak mi zabrakło werwy żeby coś mu dosadnego z jajem powiedzieć to znak że powalił mnie
ciekawe czym
![]()
Ale jaja, no dobrze, że Ty znasz miejsce swoje i swoich współpracowników. matko, co za bezczelne babsztyle.wczoraj mnie laski z pracy rozbawiły wyleciały do mnie z tekstem że one pracowały w wigilię od 6.30 do 15 to w sylwestra ja mam przyjść od 6.30 do 16!!!!!!!!!1bo jak one w wigilię to ja w sylwestra bo to będzie sprawiedliweno to im mówię że sylwek wypada w czwartek czyli w tygodniu a w tygodniu to ja pracuję od 18..... a one no tak ale my w wigilię...no to sie zapytałam czy gduyby wigilia i sylwek wypadały w sobotę to czy one by przyszły ???a one nie no bo w weekendy to ty pracujesz!!! no to powiedziałam im że same sobie odpowiedziały na pytanie
a one że nie odpowiedziały nie wiedzą o co mi chodzi
no to im odpowiedziałam Nie bo w tygodniu w tych godzinach wy pracujecie!!!!
![]()
No to już ładnie. A moja wieży budować nie chce, kiedyś jej sie to podobało, pózniej juz nie.kurcze miałam uchylone okno w kuchni a sąsiad napalił w piecu jakimis plastikami i teraz mam taki smród w domu
najpierw obleciałam wszystkie kąty bo myślałam że mi się instalacja gdzieś pali
mój toniek bawi się z juliną klockami i muszę się pochwalić bo mój synuś buduje już sam wieżę z 3 klocków![]()
to nasze obie tkie porządkowe. moja tez tylko czysto lubi, szkoda, ze zabawek nie ma komu zbierac.Malinka to super!!!!!!!!
a moja juz z 10potrafi zbudowac:-)
ja zje to odnosi talerzyk do zlewu i zawziecie odkurza swoim odkurzaczem albo mi kurze sceira:-)
bez komentarza najlepiej....
ciezko nawet 1 posta dzinnie napisac??????????
nalezy sie jakas kara![]()
czasami ruszy głową i mi dogodzi![]()
cześć lunaNo ja Ci rozgrzeszenia nie dam, bo chociaż cześć mogłabyś kliknąć:--
-(
.
No to oczy naokoło głowy i długie ręce.Witam.
Nie poczytam ,bo mały ma fazę biegania po całym domu,trzeba więc pilnować drania.
Jak się trochę dobodźcuje i da na luz ,to może do Was zajrzę.
pozdrawiam
z wcześniakami obowiązkowo a z niemowlakami o czasie nie wiem![]()
cześć luna![]()
No wstałąm dość wczesnie, ale masakra zmęczona po nocce. A chora-cholera wie na co- gardło, że mówić nie mogę i kaszel, ale mało co sie odrywa, a jak sie oderwie kawaluntek, to jakby plaster zrywali z rany otwartejLunka a co tak pozno????????????????????
gdzies sie podziewala?a na co chora jestes?chyba na lenia:-)