reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,

glizda nie spi od 6.30 :wściekła/y: Krzywo jej pieluchę musiałam założyć bo sie przesikała :baffled:

nooo jak on se tak lubiał to i lubi nadal.......:baffled:
A włąsnie dziewki zapomniałąm Wam powiedzieć że my jutro do okulisty idziemy:-:)-:)-:)-(mam cholernego stresa ...jak sobie przypomnę ostatnie badanie to aż ciarki mnie przechodzą....no a teraz bejbe jest starszy i będzie ciężko oj ciężko......:no:

Oj współczuje okulisty :baffled:

Czesc dziewczynki co tam słychac.
Jak po świętach pewnie sie objadłyście tak samo jak my.
Gdzie sie wybieracie na sylwestra my oczywiscie bedziemy w domu jak zwykle.
Dobrej nocki zycze ja mykam bo musze mojemu staruszkowi laptopa oddać bo juz sie domaga

No ja się wybieram na sylwestra :tak: do mojej mamy :-D:-D:cool2:

helo helo

...
dostalam dzis zla wiadomosc.
moj p dstal przymusowy zalegly urlop za tamten rok i ma go od poniedzialku caly ttydzien.czyli ostatani dzien idzie do pracy w sylwestra a potem w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

raz ze pojde z torbami bo on w domu ciagle je,dwa ze jak ja z nim tyle wytrzymam?ostrzeglam go ze ma sobie znalezc duzo zajecia,i ze bede sie wsciekac bo popsuje mi caly harmonogram i poza tym akurat bede prze @ i w trakcie wiec bedzie mnie nosic!!!!!!!!!
mysle ze uczciwie mu powiedzialam:-p:-p:-p:-p:-p:-)
on podobno sie smial do kolego ze ja sie na pewno "uciesze" z tego urlopu....:cool2:

On powinien ten wykład nagrać i zanieść do szefa z bałaganem o przełożenie urlopu :-D:-D:-D

...
bo kiedys zalecali nabial dopeiro od 10mieisaca zycia,nawet kaszki mleczno -ryzowe.tylko samo melko modyfikowane.a moze ona nietolerancje podejrzewa i dlatego karze czekac.dacie rade.znTy musisz jakos bo watpie zeby ci teraz nutramigen czy bebilon pepti ruszyla:-D:-D:-D:-D
a probowalas dac jej bebiko?

...

Nie dawałam bebkia :baffled: Ale dawałam bebilon... Powiedziała, że podejrzewa nietolerancję, a nutramigen powiedziała ze to juz ostateczność :sorry2:

A M nie będzie robił nic ciekawego :baffled: praca przy obsłudze imprezki sylwestrowej, ale 500 zł piechota nie chodzi :tak::cool2: A kaska się przyda :tak:

Ta moja mała glizdulina to ciągle do kabli pędzi :wściekła/y: i gryzie :no: Z Helenką nie mieliśmy takich problemów, ona od razu zaczęła chodzić więc od biurko było jej nie po drodze :-D

przed chwilką M wrócił z pracy.az się zdziwiłam bo kupił mi mojego ulubionego redsa jabłkowego :-p:-p:-p:-p:-p:-p akurat miałam ochotę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

czasami ruszy głową i mi dogodzi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mmmmmmm uwielbiam:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a co do okulisty to idziemy bo mruży dość często oczka....
MH ale Niki to szybka babka faktycznie! nNawet nie zajarzyłam ,że ona niedawno skończyła pół roku przecież a tu prosze!!!!
A moje bejbe jeszcze śpi:szok::szok::szok::szok::szok::szok: jestem w ciężkim szoku!!! Wymknęłam sięz sypialini cichaczem i witam sięz Wami...ale ma spanie drań mały:tak:
Anabuba mój na święta siedział w chcie cos tydzień to nie mogłąm dojść do ładu. A on na mnie się darł że mi przeszkadza i że może ma się wyprowadzić.......heh ale za to w nagrodę z moje jęczenie jedzie do łodzi na kilka tygodni......chyba mnie trafi....

Witam,
ja wlasnie zjadlam śniadanko- jajeczniczke:tak:

dziisaj mamy kolede:nerd:
swięta siedział w chcie cos tydzień to nie mogłąm dojść do ładu. A on na mnie się darł że mi przeszkadza i że może ma się wyprowadzić.......heh ale za to w nagrodę z moje jęczenie jedzie do łodzi na kilka tygodni......chyba mnie trafi....
tak źle i tak nbiedobrze:-D

moj juz 4 miechy siedzi w domu:baffled: dziekuje bardzo:baffled::baffled::baffled::baffled:

medeuska no mi to trudno dogodzić:-D
Mały obudzony i w świetnym nastroju. Kaszunie dostał i układa klocki...a ja sobie robię kawusie i jakoś fajnie mi:tak: Tylko ta pogoda..znowu sypie i zimno:no: ja chce lato!!!!

witam porannie i mrozno!:-)
za oknem - 8 a przed 8 bylo -10 :-):-):-)
piekny widok i wiatru chyba nie ma
mala zjadla przed 8 kaszke i jeszcze spi.Paulina wstala i sie bawi.w piecu juz rozplailam bo zimno

On powinien ten wykład nagrać i zanieść do szefa z bałaganem o przełożenie urlopu :-D:-D:-D

Nie dawałam bebkia :baffled: Ale dawałam bebilon... Powiedziała, że podejrzewa nietolerancję, a nutramigen powiedziała ze to juz ostateczność :sorry2:

A M nie będzie robił nic ciekawego :baffled: praca przy obsłudze imprezki sylwestrowej, ale 500 zł piechota nie chodzi :tak::cool2: A kaska się przyda :tak:

Ta moja mała glizdulina to ciągle do kabli pędzi :wściekła/y: i gryzie :no: Z Helenką nie mieliśmy takich problemów, ona od razu zaczęła chodzić więc od biurko było jej nie po drodze :-D

u nich takimi rzeczami rzadzi kierownik bo duza firma i szefostwo sie takimi sparwami nie zajmuje.a ze mala roboty teraz a duzo ludzi to kazdy bedzie szedl na taki przymusowy zalegly urlop.a z kierowniiem ie ma sie co klocic bo menda i zaraz by cos wymyslil

a Niki to mala agentka.kazde dziecko jest inne.chociaz u mnie ani jedna ani druga takich numerow nie robila.ale jak sie ma taka matke jak ja......:-):-):-):-):-p:-p:-p:-p

a kaske niezla dostanie.:tak:

Anabuba mój na święta siedział w chcie cos tydzień to nie mogłąm dojść do ładu. A on na mnie się darł że mi przeszkadza i że może ma się wyprowadzić.......heh ale za to w nagrodę z moje jęczenie jedzie do łodzi na kilka tygodni......chyba mnie trafi....

moj wie jak na mnie dziala.zreszta mu pwoiedzialam ze jak jest ranow domu to mi caly dzien rozbija.juz leiej jak jest na nocy to tez mi nie przeszkadzajakw dzien spi.
moj cale swieta byllw domu i teraz znowu:baffled::baffled::baffled::baffled:

Anabuba jednym słowem przechlapane.....:-D
A jam mam pytanko czy każda wizyta u okulisty polega na grzebaniu w oczach?? Bo nie wiem czego sie spodziewać.........:baffled::baffled:

reklama
Do góry