Mama Helenki
i Aniki :D
aaaaa towarzyska babeczkaale sory, Tobie na pewno do śmiechu nie jest. Tyle czasy i nie daje za wygraną
![]()
Mysle, że było by juz lepeij gdyby nie to, że w święta byliśmy poza domem
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaaa towarzyska babeczkaale sory, Tobie na pewno do śmiechu nie jest. Tyle czasy i nie daje za wygraną
![]()
aaa no fakt..z dnia na dzień będzie na pewno lepiejMysle, że było by juz lepeij gdyby nie to, że w święta byliśmy poza domem![]()
Witam środowo.:-) już zabieram sie za odpisywania
Anabuba jednym słowem przechlapane.....
A jam mam pytanko czy każda wizyta u okulisty polega na grzebaniu w oczach?? Bo nie wiem czego sie spodziewać.........![]()
A u nas wszystko dobrze :-)cześć wiki.lepiej powiedz co tam u Ciebie?bo nie zaglądasz w cale do nas
jak tam z M?na długo przyjechał?szczęśliwi jesteście ze jesteście razem co?
jak święta minęły?
No to bedziesz miałała mężusia na głowiehelo helo
co za dzien,.
najpierw zasalam bo budzik wylaczylam i dalej spac,wstalam 9.30 a o 11 musialam wyjsc do sadytsy wiec tylkow wpiecu rozpalilam,pranie sprztanelam i wlaczylam drugie,dziewczyny ogarnelam i nakarmila i polecialam.zeszlo sie z droga prawie 2godz
bo najpierw musialam czekac do dentystki a pozniej w sklepie chwile no i...ale na szczescie dziewczyny grzecznie siedzialy z przyszywana babcia:-)(terapetka Pauliny)
pozniej posprztalaam ,ale tez jakos pod gorke mi to szlo bo nie w tej kolejnosci...na konoce poszlam do mamy.mialsymy ladny spacerek bo mala wieksozsc drogi szla piechota,bydle na sanki usiasc nie chcialo
no i po 20wrocilysmy-piekna noc-zadnej chmury,gwiazdy,ksiezyc prawie w pelni,lekki mrozek,pieknie osniezona okolica.....chcialam zrobic fotke ale niestety nie wzielam aparatu ze soba
no w koncu wszyscy posneli wiec mam chwile.jutro sie nie musze zrywac wiec na spokojnie wszytsko zrobie
dostalam dzis zla wiadomosc.
moj p dstal przymusowy zalegly urlop za tamten rok i ma go od poniedzialku caly ttydzien.czyli ostatani dzien idzie do pracy w sylwestra a potem w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
raz ze pojde z torbami bo on w domu ciagle je,dwa ze jak ja z nim tyle wytrzymam?ostrzeglam go ze ma sobie znalezc duzo zajecia,i ze bede sie wsciekac bo popsuje mi caly harmonogram i poza tym akurat bede prze @ i w trakcie wiec bedzie mnie nosic!!!!!!!!!
mysle ze uczciwie mu powiedzialam:-)
on podobno sie smial do kolego ze ja sie na pewno "uciesze" z tego urlopu....![]()
Kochana ja napisze ci tak owszem propozycja jest kusząca ale to też trochę kuszenie losuOni jeszcze siedza przy piwku Ja juz odpadam i ide zaraz spacOd rana sajgon wiec trza ciut pospac I jeszcze niewiadomo jaka nocka bedzie
No wlasnie ciezka sprawa z tym mieszkaniem A jak sie bedzie tesc zachowywal to nie mam pojeciaMusze to przemyslec Z jednej sy\trony bym chciala bo kuszaca propozycja a z drugiem bym nie chciala bo sie boje i nie wiem jak to bedzie
Dobranoc
:-):-):-):-)Mój czasami i bez ruszania głową mi dogodziprzed chwilką M wrócił z pracy.az się zdziwiłam bo kupił mi mojego ulubionego redsa jabłkowegoakurat miałam ochotę
czasami ruszy głową i mi dogodzi![]()
Oj to miałaś przygode musiało to smiesznie wygladaćKochana ja napisze ci tak owszem propozycja jest kusząca ale to też trochę kuszenie losusorry ale piszesz wczoraj oni jeszcz przy piwku
sama mówisz że wkurza cię to że G po pracy przychodzi o piwku a jak przy tatusiu będzie sobie popijał z tatusiem dla towarzystwa
tam masz mamę kogoś bliskiego a tu teść a teśc to nie rodzina a do tego z problemem alkoholowym
sorry mam alkoholików w rodzinie i nigdy bym się z nimi nie zdecydowała z nimi zamieszkać a jak ma po śmierci komu to zostawić to to zostawi a to ze będziecie tam mieszkać wcale nie znaczy że po śmierci jego to będzie wasze sorry ale rodzinka o swoje się szybko upomni
nie obraź się al to moje zdanie
:-):-):-):-)Mój czasami i bez ruszania głową mi dogodzi
Witam laseczki moje kochane
reszte cytatów mi wcieło nie wnikam już nawet dlaczego ale często mi się to zdarza
U nas nocka ok Antonio zasnął o 20.40 i obudził się o 7.15 ale chyba wnocy wstawał bo pół kubeczka wody wyparowało a może rankiem wypiłnie ważne nas nie budził:-)
za oknem -5 śniegu zero za to wiatr brrrrrrrrrr ale koło 13 i tak zbieram dzieciaki na spacer bo w domu z nimi oszaleje
słuchajcie wczoraj w pracy miałam "przygodę"
myje wc męskie no i otwieram jedną kabinę myje ,łapię za klamkę otwieram 2 kabinę a tam facet siedzi na wc i się zadowala (zapomniał z tego pożądania drzwi zamknąć) a ja zdębiałam i do niego dzień dobryjak trachnełam tymi drzwiami jak z tamtąd wyparowałam
słuchajcie mnie zatkało
:-):-):-)mój Pietruszka mówi ze jak mi zabrakło werwy żeby coś mu dosadnego z jajem powiedzieć to znak że powalił mnie
ciekawe czym
![]()
kochana a co tylko moje mogą do mnie wołać "malina"Weronika wlasnie sie obudzila i do mnie "czesc Ania!))
ja jej dam anie
mowie do niej "mama Ania"
a ona "nie.Ania":-):-):-):-)