reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anabuba jednym słowem przechlapane.....:-D
A jam mam pytanko czy każda wizyta u okulisty polega na grzebaniu w oczach?? Bo nie wiem czego sie spodziewać.........:baffled::baffled:

podejrzewam ze badanie dna oka plus jaos ocenawzroku czy nie krotkowzrocznosci,ale nie wiem dokladnie.moje mialy pozapychane kanaliki iec trzeba bylo im w oczy zagladac:-p

alez mi dluo zdjecia wczutyje:wściekła/y::wściekła/y:

no i kochane podziwiajcie moje widoczki:-):-):-):-):-)
wczorajsze fotki;)

Załączniki

• DSC00510.jpg
    DSC00510.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00513.jpg
    DSC00513.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 25
cześć wiki.lepiej powiedz co tam u Ciebie?bo nie zaglądasz w cale do nas :no::no::no::no::no:

jak tam z M?na długo przyjechał?szczęśliwi jesteście ze jesteście razem co?
jak święta minęły?
A u nas wszystko dobrze :-):tak:ja czasem zaglądne poczytam ale brak czasu.A z M dobrze tylko cholera przy dzieciach mi nie chce pomagac :no::wściekła/y:a dzieci nie chcą z nim zostac:baffled:a święta mineły szybko w Sobote byliśmy na chrzcinach Julki w niedziele na gości i tak mineło
helo helo

co za dzien,.
najpierw zasalam bo budzik wylaczylam i dalej spac,wstalam 9.30 a o 11 musialam wyjsc do sadytsy wiec tylkow wpiecu rozpalilam,pranie sprztanelam i wlaczylam drugie,dziewczyny ogarnelam i nakarmila i polecialam.zeszlo sie z droga prawie 2godz:szok::szok::szok::szok:
bo najpierw musialam czekac do dentystki a pozniej w sklepie chwile no i...ale na szczescie dziewczyny grzecznie siedzialy z przyszywana babcia:-)(terapetka Pauliny)

pozniej posprztalaam ,ale tez jakos pod gorke mi to szlo bo nie w tej kolejnosci...na konoce poszlam do mamy.mialsymy ladny spacerek bo mala wieksozsc drogi szla piechota,bydle na sanki usiasc nie chcialo:-p:-p:-p:-D

no i po 20wrocilysmy-piekna noc-zadnej chmury,gwiazdy,ksiezyc prawie w pelni,lekki mrozek,pieknie osniezona okolica.....chcialam zrobic fotke ale niestety nie wzielam aparatu ze soba:wściekła/y:

no w koncu wszyscy posneli wiec mam chwile.jutro sie nie musze zrywac wiec na spokojnie wszytsko zrobie:tak:

dostalam dzis zla wiadomosc.
moj p dstal przymusowy zalegly urlop za tamten rok i ma go od poniedzialku caly ttydzien.czyli ostatani dzien idzie do pracy w sylwestra a potem w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

raz ze pojde z torbami bo on w domu ciagle je,dwa ze jak ja z nim tyle wytrzymam?ostrzeglam go ze ma sobie znalezc duzo zajecia,i ze bede sie wsciekac bo popsuje mi caly harmonogram i poza tym akurat bede prze @ i w trakcie wiec bedzie mnie nosic!!!!!!!!!
mysle ze uczciwie mu powiedzialam:-p:-p:-p:-p:-p:-)
on podobno sie smial do kolego ze ja sie na pewno "uciesze" z tego urlopu....:cool2:
No to bedziesz miałała mężusia na głowie:tak::tak:

Oni jeszcze siedza przy piwku Ja juz odpadam i ide zaraz spac :tak:Od rana sajgon wiec trza ciut pospac I jeszcze niewiadomo jaka nocka bedzie

No wlasnie ciezka sprawa z tym mieszkaniem A jak sie bedzie tesc zachowywal to nie mam pojecia :no:Musze to przemyslec Z jednej sy\trony bym chciala bo kuszaca propozycja a z drugiem bym nie chciala bo sie boje i nie wiem jak to bedzie

Dobranoc
Kochana ja napisze ci tak owszem propozycja jest kusząca ale to też trochę kuszenie losu:baffled:sorry ale piszesz wczoraj oni jeszcz przy piwku:confused::confused::confused:sama mówisz że wkurza cię to że G po pracy przychodzi o piwku a jak przy tatusiu będzie sobie popijał z tatusiem dla towarzystwa:dry::dry:tam masz mamę kogoś bliskiego a tu teść a teśc to nie rodzina a do tego z problemem alkoholowym:dry:sorry mam alkoholików w rodzinie i nigdy bym się z nimi nie zdecydowała z nimi zamieszkać a jak ma po śmierci komu to zostawić to to zostawi a to ze będziecie tam mieszkać wcale nie znaczy że po śmierci jego to będzie wasze sorry ale rodzinka o swoje się szybko upomni:baffled:
nie obraź się al to moje zdanie:tak:
przed chwilką M wrócił z pracy.az się zdziwiłam bo kupił mi mojego ulubionego redsa jabłkowego :-p:-p:-p:-p:-p:-p akurat miałam ochotę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

czasami ruszy głową i mi dogodzi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-):-):-):-)Mój czasami i bez ruszania głową mi dogodzi:-D:-D:-D:-D

Witam laseczki moje kochane:happy2:
reszte cytatów mi wcieło nie wnikam już nawet dlaczego ale często mi się to zdarza :wściekła/y:
U nas nocka ok Antonio zasnął o 20.40 i obudził się o 7.15 ale chyba wnocy wstawał bo pół kubeczka wody wyparowało a może rankiem wypił:dry:nie ważne nas nie budził:-)
za oknem -5 śniegu zero za to wiatr brrrrrrrrrr ale koło 13 i tak zbieram dzieciaki na spacer bo w domu z nimi oszaleje:-D:-D
słuchajcie wczoraj w pracy miałam "przygodę"
myje wc męskie no i otwieram jedną kabinę myje ,łapię za klamkę otwieram 2 kabinę a tam facet siedzi na wc i się zadowala (zapomniał z tego pożądania drzwi zamknąć) a ja zdębiałam i do niego dzień dobry:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak trachnełam tymi drzwiami jak z tamtąd wyparowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:słuchajcie mnie zatkało:szok::-):-):-)mój Pietruszka mówi ze jak mi zabrakło werwy żeby coś mu dosadnego z jajem powiedzieć to znak że powalił mnie:baffled:ciekawe czym:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D

Kochana ja napisze ci tak owszem propozycja jest kusząca ale to też trochę kuszenie losu:baffled:sorry ale piszesz wczoraj oni jeszcz przy piwku:confused::confused::confused:sama mówisz że wkurza cię to że G po pracy przychodzi o piwku a jak przy tatusiu będzie sobie popijał z tatusiem dla towarzystwa:dry::dry:tam masz mamę kogoś bliskiego a tu teść a teśc to nie rodzina a do tego z problemem alkoholowym:dry:sorry mam alkoholików w rodzinie i nigdy bym się z nimi nie zdecydowała z nimi zamieszkać a jak ma po śmierci komu to zostawić to to zostawi a to ze będziecie tam mieszkać wcale nie znaczy że po śmierci jego to będzie wasze sorry ale rodzinka o swoje się szybko upomni:baffled:
nie obraź się al to moje zdanie:tak:

:-):-):-):-)Mój czasami i bez ruszania głową mi dogodzi:-D:-D:-D:-D

Witam laseczki moje kochane:happy2:
reszte cytatów mi wcieło nie wnikam już nawet dlaczego ale często mi się to zdarza :wściekła/y:
U nas nocka ok Antonio zasnął o 20.40 i obudził się o 7.15 ale chyba wnocy wstawał bo pół kubeczka wody wyparowało a może rankiem wypił:dry:nie ważne nas nie budził:-)
za oknem -5 śniegu zero za to wiatr brrrrrrrrrr ale koło 13 i tak zbieram dzieciaki na spacer bo w domu z nimi oszaleje:-D:-D
słuchajcie wczoraj w pracy miałam "przygodę"
myje wc męskie no i otwieram jedną kabinę myje ,łapię za klamkę otwieram 2 kabinę a tam facet siedzi na wc i się zadowala (zapomniał z tego pożądania drzwi zamknąć) a ja zdębiałam i do niego dzień dobry:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak trachnełam tymi drzwiami jak z tamtąd wyparowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:słuchajcie mnie zatkało:szok::-):-):-)mój Pietruszka mówi ze jak mi zabrakło werwy żeby coś mu dosadnego z jajem powiedzieć to znak że powalił mnie:baffled:ciekawe czym:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
Oj to miałaś przygode musiało to smiesznie wygladać

reklama
Weronika wlasnie sie obudzila i do mnie "czesc Ania!;)))
ja jej dam anie:-p:-p

mowie do niej "mama Ania"
a ona "nie.Ania":-):-):-):-)
kochana a co tylko moje mogą do mnie wołać "malina":-D:-D:-D
ale sama powiedz to słodkie:tak::tak::tak:no i rozgadała ci się malutka ostatnimi czasy:tak::tak::tak::tak:
Bubka a widoki u ciebie cudne to się nazywa zima:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:sama bym taką chciała to jak w górach:tak:

Do góry