reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Malina ten wirus bezcytatowy przeszedl chyba na mnie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
bo nie mam zadnego:baffled:

dobrze babom powiedzilas.jakie cwane malpy.najlepeij sie kims wyereczyc.

Kerna-no moga mu zagldac,ale najlepiej zeby m byl z Toba bo pewnie maly sie bedzie wyrywal.

Wiki a Ty tylko jak po ogien do nas...
a u Ciebie duzo sniegu?
Nie ma dużo śniegu tak tylko trawe przykryło

Anabuba jednym słowem przechlapane.....:-D
A jam mam pytanko czy każda wizyta u okulisty polega na grzebaniu w oczach?? Bo nie wiem czego sie spodziewać.........:baffled::baffled:
nja nie wiem- ale muse sie wyrać z Maksem- jak bede teraz u ogólnego to poprosze o skierowanie bo M ma dośc mocną wadę wzroku a Patryk po nim i woe od razu sprawdzići od małego to leczyć- wiem że od iluś tam do iluś tam lat można to robić laserowo czy jakoś tak:tak:

Ona przy usypianiu :angry: To znaczy uśnie, a potem sie drze bo nie chce spać sama :no:

Madeuska, ale mi smaka narobiłas na jajecznice :szok:
to sobie zrób:-D

dziękuję kochana za zaproszenie ale do roboty muszę chodzić :wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj mnie laski z pracy rozbawiły wyleciały do mnie z tekstem że one pracowały w wigilię od 6.30 do 15 to w sylwestra ja mam przyjść od 6.30 do 16!!!!!!!!!1bo jak one w wigilię to ja w sylwestra bo to będzie sprawiedliwe:baffled:no to im mówię że sylwek wypada w czwartek czyli w tygodniu a w tygodniu to ja pracuję od 18..... a one no tak ale my w wigilię...no to sie zapytałam czy gduyby wigilia i sylwek wypadały w sobotę to czy one by przyszły ???a one nie no bo w weekendy to ty pracujesz!!! no to powiedziałam im że same sobie odpowiedziały na pytanie:tak:a one że nie odpowiedziały nie wiedzą o co mi chodzi:-Dno to im odpowiedziałam Nie bo w tygodniu w tych godzinach wy pracujecie!!!!:-D:-D:-D
no i bardzo dobrze:tak:
Zapomniałam sie pochwalic kupiliśmy sobie samochód
jaki? pochwal się:-p
kurcze miałam uchylone okno w kuchni a sąsiad napalił w piecu jakimis plastikami i teraz mam taki smród w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
najpierw obleciałam wszystkie kąty bo myślałam że mi się instalacja gdzieś pali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój toniek bawi się z juliną klockami i muszę się pochwalić bo mój synuś buduje już sam wieżę z 3 klocków:tak::tak::tak::tak::tak:
ja jak otworze u Maksa w pokoju okno i jak mi baba obok zapali fajke w oknie to u niego same fajki:no::wściekła/y: i jak ją spotkam to jej powiem że moje dziecka ma pokój obok i niechsobie wychodzi na balkon palić abo do drugiego pokoju zeby mi nie leciało do dziecka:no::no: tylko jakoś pecha mam i od miesiąca jej spotkac nie moge:sorry2:

nom fakt.....ja ide przez to mrużenie oczek i boje się czy nie skończy się na okularach.....mam nadzieję, że M zdąży..sama nie ide:no::no::no:
UUUseat leon fajowy...
anabuba ależ masz pomocnicę:tak:pozazdroscić:tak:
a z fajkami to ja też się użeram..wszysscy uwielbiają Michała, ale jakoś za duzo dla niego zrobić nie moga.....muszą fajczyć mi pod drzwiami:wściekła/y:

Malinka to super!!!!!!!!
a moja juz z 10potrafi zbudowac:-)
ja zje to odnosi talerzyk do zlewu i zawziecie odkurza swoim odkurzaczem albo mi kurze sceira:-)
wow z 10 :szok::szok::szok::szok:super:tak::tak::tak:
no i masz pomocnicę w domu:tak::tak::tak:
antek kocha nasz odkurzacz i jak stoi to się nim zajmuje a jak go włączymy i chcemy odkurzać to nam wyrywa skrzeczy i sam odkurza:-D
nja nie wiem- ale muse sie wyrać z Maksem- jak bede teraz u ogólnego to poprosze o skierowanie bo M ma dośc mocną wadę wzroku a Patryk po nim i woe od razu sprawdzići od małego to leczyć- wiem że od iluś tam do iluś tam lat można to robić laserowo czy jakoś tak:tak:

to sobie zrób:-D

no i bardzo dobrze:tak:

jaki? pochwal się:-p

ja jak otworze u Maksa w pokoju okno i jak mi baba obok zapali fajke w oknie to u niego same fajki:no::wściekła/y: i jak ją spotkam to jej powiem że moje dziecka ma pokój obok i niechsobie wychodzi na balkon palić abo do drugiego pokoju zeby mi nie leciało do dziecka:no::no: tylko jakoś pecha mam i od miesiąca jej spotkac nie moge:sorry2:
kochana Max i tak ma rutynową kontrolę u okulisty chyba w 3 m-cu zycia:tak: o ile dobrze pamietam to my z Tośkiem byliśmy w lutym czyli jak miał 3 m-ce a potem w lipcu jak miał 8 m-cy a teraz mamy przyjść jak skończy 2 latka :tak:i też okulistka pytała jakie my wady wzroku mamy:tak:bo i ja i pietruszka to okularnicy:tak:
a co do tej sąsiadki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak ją spotkasz to jej delikatnie zwróć uwagę bo to mało fajne lada moment zrobi się cieplutko Maxik będzie się bawił u siebie w pokoju i nie żadko przy otwartym oknie a tu dym papierosowy mało fajne:no::no::no:
u nas ise pali na dworze i nie ma przebacz dzieciaki nie muszą tego wdychać:no::no:

Witam.
Nie poczytam ,bo mały ma fazę biegania po całym domu,trzeba więc pilnować drania.
Jak się trochę dobodźcuje i da na luz ,to może do Was zajrzę.
pozdrawiam

Kerna mój Adam mrużył oczy jak patrzył na żarówkę jak miał tak cos koło 2 lat:dry:ale byliśmy z tym u okulisty i nic nie wyszło potem jak był w zerówce to strasznie tarł oczy i tez byliśmy u okulisty i tez nic nie wyszło potem jak był w 1 klasie w szkole mieli badanie wzroku i pani pielęgniarka napiała że ma wade co najmniej 5 dioptri jest krótkowidzem:szok:no pomyslałam że to po mnie i za chabety i znów prywatnie do okulisty ta zrobiła mu badanie komputerowe potem takie tradycyje i sie okazało że jakieś tm 0.5 dioptri to jemu może na siłe i znajdzie ale bez okularów tylko ćwiczenie oczek:tak:

Kerna mój Adam mrużył oczy jak patrzył na żarówkę jak miał tak cos koło 2 lat:dry:ale byliśmy z tym u okulisty i nic nie wyszło potem jak był w zerówce to strasznie tarł oczy i tez byliśmy u okulisty i tez nic nie wyszło potem jak był w 1 klasie w szkole mieli badanie wzroku i pani pielęgniarka napiała że ma wade co najmniej 5 dioptri jest krótkowidzem:szok:no pomyslałam że to po mnie i za chabety i znów prywatnie do okulisty ta zrobiła mu badanie komputerowe potem takie tradycyje i sie okazało że jakieś tm 0.5 dioptri to jemu może na siłe i znajdzie ale bez okularów tylko ćwiczenie oczek:tak:

moj brat mial podobnie.jak za dlugo ogladal tv to zaraztarl i mruzyl oczy i dostal okulary takie 0.5 do tv i pozniej do kompa.i nadal ma taka mala wade.no moze 1dioptrie to gora.ale on teraz jako motorniczy to juz choroba zawodowa.

a teraz sa obowiazkowe badania u oulisty z niemowlakami?
ja sie musze w koncu z Paulina wybrac bo wstyd przyznac ale tak od wakacji na kontrol juz ide i zawsze cos:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
oh mnie pocieszyłaś:tak:

Do góry