reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej nie poczytam was Wybaczcie
My juz u tescia Zamieszkanie tutaj strasznie I wiecie co dochodze do wniosku ze ten moj G to nie jest wcale taki zly Chyba zaczne go doceniac Jak patrze co inni wyprawiaja Czytaj brat G :baffled:

Oliwka spala tyle co w autobusie Jakies 30 minut

Niedawno zasnela Ide sie myc i jeszcze pozniej do was wejde bo chcialam abyscie mi doradzily

Dostalismy propozycje przeprowdzic sie do tescia Wiecie on teraz sam jest On tez sobie lubial z babka wypic I teraz narazie jeszcze tez Tylko ze on jest calkiem inny niz babka ktorej wlasnie przez to nie lubialam
Mielibysmy tutaj 2 male pokoje Ale ogolnie cale mieszkanie do dyspozycji Teraz mieszkam z mama i jasiem i G a jakbysmy sie przeprowadzili to bym mieszkala z G i tesciem
Jeszcze z moja mama musze pogadac bo to jej tez dotyczy
Zastanawiam sie nad tym Sa plusy i minusy I kurcze nie wiem co mam robic
Nie wiem czy dobrze bym zrobila A z drugiej strony to wiecie kiedys dziadka zabraknie Sorki za takie myslenie ale mysle juz przyszlosciowo I my bysmy tutaj zostali
Z drugiej strony to zawsze inaczej niz wynajmowac A z drugiej zas nie wiem jakby mi bylo z tesciem Czy on by pil i czy ja bym umiala go od tego powstrzymac Tesc nie pracuje wiec siedzialabym z nim w domu Pozniej on zajal by sie oliwka a ja do pracy On jest na tyle powazny wydaje mi sie ze przy Oliwkce jakby z nia byl to by nie pil piwka :tak:
Kurcze tylko teraz to ostra bylaby przeprowadzka Calkiem do innego miasta Do myslowic Choc i tutaj w myslowicach juz tez mieszkalam :-p

Ale wiecie bez mojej mamay Ona tez przywiazana do Oliwki i jasiu Tez Kurcze ciezka sprawa
Co wy byscie zrobily ????????

hehe no chyba zaczne tak robic;-):-)

Ja to rozumiem Kochana,ale najgorsze jest to ze On sie tlumaczy tak "ja mam urlop i odpoczywam":szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja to kiedy mam odpoczywac do cholery

Tak dobrze to niema :no: Tu masz rację niech coś w chałupie zrobi :tak: Dzieci na spacer zabierze, niech się ojcem nacieszą :tak:

No to ja zmykam już :dry: Stary garnie się do kompa. Jak go udobrucham to wpadne jeszcze. :tak:;-):-D

To dobranoc :tak:

a u mnie koncert trwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mam teraz dodatkowy problem z usypianiem :baffled: bo ja ja kładę ona na brzuch i się wspina, żeby stać :wściekła/y:
hehe no to teraz dodatkowa zabawa z tańcami!!! Oh jak dobrze,że Michał jużz tym skończył:baffled:

hehe no chyba zaczne tak robic;-):-)

Ja to rozumiem Kochana,ale najgorsze jest to ze On sie tlumaczy tak "ja mam urlop i odpoczywam":szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja to kiedy mam odpoczywac do cholery
ej...nie fer....:no::no::no::no:no też bym się wściekła...ja bym strzeliła focha i już..zero sexu..baj baj. zresztą ja do tej pory mam focha po wigilii......
ide na M jak miłośc bo mamy jeden tv iM już sie wścieka na mnie że nie może pooglądac filmów......kurde zaczyna mi to przeszkadzać....
Agunia nowy rok bez roboty....łeeeee dupa wielka

Dorota, sprawa z mieszkaniem kusząca :tak: Ale jak ci się będzie z teściem układało :confused: tego nikt nie wie :no:

Nie chcę krakać, ale chyba spi :)

Ostatnia edycja:
ja już po M jak Miłości jestem pod wrażeniem....przyjemny odcinek. dorota kurcze no poważna sprawa....musisz być pewna, że teść nie będzie pił:tak:

ja już po M jak Miłości jestem pod wrażeniem....przyjemny odcinek. dorota kurcze no poważna sprawa....musisz być pewna, że teść nie będzie pił:tak:
no własnie dorota jesli bym była pewna że nie będzie pił to bym się zgodziła ale jesli scenariusz byłby inny to bys miała piekło w domu i dziecko musiało by na to patrzeć.nie fajna sprawa.więc się poważnie zastanów:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
nooo jak on se tak lubiał to i lubi nadal.......:baffled:
A włąsnie dziewki zapomniałąm Wam powiedzieć że my jutro do okulisty idziemy:-:)-:)-:)-(mam cholernego stresa ...jak sobie przypomnę ostatnie badanie to aż ciarki mnie przechodzą....no a teraz bejbe jest starszy i będzie ciężko oj ciężko......:no:

Do góry