reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam po świętach :tak:

Wróciliśmy wczoraj wieczorem :tak: Jestem padnięta :eek: Obżarta :eek: Ale zadowolona:-), było bardzo miło :tak:
Dziewczyny dostały mnóstwo prezentów :szok::rofl2: Jeszcze nie wiem gdzie to poutykam :sorry:

reklama
AGNES zdjecia super Oliwka jest taka duza Nie mowia ci ze wyglaa na starsza niz na 2 latka???Najlepsze jest to zdjecie na wc :-)
:-)
wiem że wyglada na starszą ale wzrost to ma po tatusiu bo on wysoki a ona poszła w jego ślady :tak::tak::tak::tak::tak:

właśnie wrócilismy ze spaceru,byliśmy ponad 1,5godz.Oliwka konczy banana i kłade ją spać a jak wstanie to zje obiadek :tak::tak::tak::tak::tak:

MH to super że święta fajnie minęły. Będą super wspomnienia. Jakieś focie wklej:tak:
dorotka to wiadome ze zawsze krzyknie się na swojego bejbe. Ja na mojego też czasem wrzasne bo ile mozna. chodzi mi że podczas jedzenia tego nei robię, żeby go jeszcze bardziej nie zniechęcić. On też rano kaszunia, potem jabłko, potem obiad a potem.....masakra...bo jak chce mu dac cos innego niz mleko jest porażka..nawet do ręki nie chce wziąść. Kiedyś uwielbiał chlebek..teraznawet go nei wiezmie zeby samemu zjeśc. Kilka godzin jest bez jedzenia bo czeka na kaszunie przed snem...:crazy:
A ze słodyczami to ja mam luzik bo mu nie daję i koniec. On nawet nie wiem że istnieją. Jak chce mu dać coś słodkiego to wystarczy że dam mu soczku czy do kaszki doleję (mam babciny malinowy domowy). czasem jakieś kakao albo biszkopta czy herbatnika. On też uwielbia słodki sma zresztą jak każdy. Ale ograniczam i nie mam problemu:tak:
Aha dodam jeszcze, że mojego M będę katować milczeniem dopóki czegoś nie zrobi. On sobie myśli, że jak poczeka to samo minie!!!! Cwaniak...nic nie robi i czeka aż dobry humor wróci.....a fige!!!!!

Ostatnia edycja:
kerna widzę ze się zawzięłaś :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D
wiesz co no tu będę uparta. Zepsuł mi całe świętai spokojnie sobie czeka na zmianę nastroju. leń jeden:wściekła/y: A on wie jaki jest po alkoholu a mimo to zamiast wypić te kilka kielonków to jeszcze po opróżnieniu wszystkiego u nas i u mojego brata polazł na stację benz. po falszkę!!!! Kazał sobie przynieśc kase bo on idzie. A dopiero co miałczał mi że nie zrobimy sobie prezentó bo nie ma kasy...ale na wódke znalazł....qwa cudowne rozmnożenie:crazy:.

KERNA masz racje co do zlosci na M
ale pamietaj faceci to istoty bezrozumne I on sie nie skapnie ze ma cos zrobc aby ci pszeszlo On wlasnie mysli ze jak nie bedzie sie odzywal Ze jak nie bedzie wchodzil ci w droge to bedzie ok On mysli ze ty tego oczekujesz
Facetomtrzeba niestety nieraz dobitnie powiedziec o co nam chodzi bo sie sami nie skapna

A jesl chodzi o twoje bejbe to jesli chce mleczko po jakims czasie po obiedzie to mu je daj Aby nie byl glodny A pozniej przed snema kaszka
Widze ze obiad ci zje a pozniej kilka godzin glodny To daj mu to mleko i glodny nie bedzie a ty sie nie bedziesz denewrowc ze dziecko glodne :-)

wiesz co no tu będę uparta. Zepsuł mi całe świętai spokojnie sobie czeka na zmianę nastroju. leń jeden:wściekła/y: A on wie jaki jest po alkoholu a mimo to zamiast wypić te kilka kielonków to jeszcze po opróżnieniu wszystkiego u nas i u mojego brata polazł na stację benz. po falszkę!!!! Kazał sobie przynieśc kase bo on idzie. A dopiero co miałczał mi że nie zrobimy sobie prezentó bo nie ma kasy...ale na wódke znalazł....qwa cudowne rozmnożenie:crazy:.

no to w sumie nie dziwię Ci się że jestes na niego wściekła,oj ja tez bym była i tez bym tak szybko nie odpuściła :tak::tak::tak::tak::tak:

ja swojego wychowałąm tak że on juz wie że jak długo się do niego nie odzywam to przychodzi i przeprasza ,czasem długo mu to przychodzi ale dochodzi do takiego wniosku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Fotki, wrzucę jak zrzucę :-p

A co panienki dostały... Same chciałyście :-p

Hela:
Teatrzyk ze studiem dźwiękowym i pacynkami
Namiot - klub myszki miki
auto do napraiwnia, ze śrubkami wiertarki i takimi tam
kasa sklepowa
Porcelanowy kubeczek do śniadanka
jakieś dziwne klocki :eek:
odkurzacz
słodycze + 200 zł
Niki
pluszowy mis i pajacyk
grzechotkę przypinana do stołu na przyssawkę
grzechotkę kluczyki
kaczuszki do łowienia w wannie
dwie paczki pieluch - bo prosiłam żeby zabawek nie kupować i niektórzy sie posłuchali :tak:
sukienkę
piramidkę
takie cós do walenia młotkiem fisher price
200zł

kosz na zabawki - był gratisem do namiotu :-p Przydał się przez święta :-D

Strasznie dużo tego :szok:

A my z M dostaliśmy zestaw do sushi z czego jestesmy bardzo zadowoleni :tak:

reklama
MH to się dziewczyny obłowiły :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a to fotki z naszego dzisiejszego spacerku :tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• images_DSC00199_zmniejszacz-pl_8572.jpg