reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczynki juz padly:tak::tak::tak::tak:Kurcze One biora smoczki tych swoich Agatek i z nimi zasypiaja:szok::szok::szok::szok:Zaczelo sie od tego ze moj chrzesniak tez bierze smoka i One czasami od Niego tez pozyczaly:-D:-D:-D
Chyba jutro Im kupie jakies aventa lub tt i nich sobie nuplaja bo te od lalek to sa takie kikutki i boje sie zeby sobie czegos nimi nie zrobily:no:A tak to troszek ponuplaja i wyrzuca:tak::tak::tak::tak:
Dominik nadal dzielnie siedzi i wlasnie przyniosl sobie puzzle:-):tak:

ANABUBKA

Róże są piękne, bo kwiaty mają.,
Lecz są nietrwałe bo, przekwitają.
A Wasza miłość niech się rozwija,
Niech trwa na wieki i nie przemija.

Wszystkiego najlepszego z okazji 10 rocznicy slubu:tak::tak::tak:Zyczymy Wam jeszcze duuuzo wspolnych latek:tak::tak::tak::tak:

MAKUNGA
Wam rowniez zycze wszystkiego naj,naj z okazji rocznicy slubu:tak::tak::tak:I rowniez jeszcze duuuzo wspolnych latek:tak::tak::tak:

Makunga wszsytkiego najlepszego i duuuużo miłości Wam życzę jeszcze przynajmniej 120 lat razem:tak:
Anabuba dołączam się do życzeń!
moi rodzice też wczoraj mieli 32 rocznicę:tak:
Ojjjjbabeczki śpią ostro:szok: POBUDKAAAA ;-)
Ja z moim M dalej nie gadam.........Dowikla jak tam u Ciebie???

Już nie spimy :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

My wstaliśmy o 8.00,moja gwiazda spać nam nie dała dłużej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

teraz jemy sobie śniadanko,Oliwka je i ogląda Domisie :tak::tak::tak::tak:

Anabuba i makunga Wszystkiego Najleszego z okazji Waszych rocznic ślubu.Aby było ich jeszcze bardzo dużo,dużo szczęścia i miłości wam życzę :tak::tak::tak::tak::tak:

dowikla na szczęście moja Oliwka na takie pomysły ze smoczkiem nie wpada,do swojej chou chou ma smoczka ale jakoś nie przyszło jej do głowy aby go ssać :no::no::no::no:

ja bym na twoim miejscu nie kupowała im smoczków,po co to duże baby,trzeba tłumaczyć że to smoczki lalek a jak im kupisz i zaczną Ci na nowe chodzić z tymi smoczkami,troche bezsensu.to duże i mądre dziewczynki i zrozumieja ze to smoczki lalek :tak::tak::tak::tak:

Hej mamuski U nas nocka ok Tzn z wieloma pobutkami ale obylo sie bez wiekszego i dluzszego placzu wiec jest ok :tak:
Jasiu robi sniadanie G bawi sie z Oliwka Mama pije kawe a a na bb :-p
Po sniadaniu musze pozmywac Zamiesc podlogi musze bo syf no i pranie wstawic bo juz sie nie miesci :cool2:No i lenstwo hihihihi
G kolo 11 jedzie wiec Oliwka bedie na mojej glowie A juz zaczyna marudzic :eek:

KERNA nie znecajsie juz nad M :-pzacznij sie do niego odzywac :tak:
MAKUNGA IANABUBKA wszystkiego najlepszego z okazji rocznic zaslubin :tak:Abyscie mialy sam pozyek ze swoim mezow

DOWIKLA odezwij sie jak tam M ????????????

kurcze a moje bejbe znowu skutecznie odmawia spożywania posiłków:szok: ja zwarioję przez niego. Nic nie chce jeść. Ja nie wiem o co mu chodzi:no::no::no: Wczoraj miałam krokiety na kolację to zjadł trochę farszu...bo placka to już wypluwał:wściekła/y: no ale kanapek nie ruszy, choćby nie wiem jakie kolorowe były. Nawet nie spróbuje, od razu kręci głową i odpycha ręką. Musi być coś super extra ,żeby zasłużyło na polknięcie:confused2: no i ja ledwo wstałąm, od razu myślę o jedzeniu....a z owoców tylko i wyłącznie jabłka....załamka...:zawstydzona/y:

kerna ja rok temu też miałam cos podobnego z oliwką :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:koszmar był z owocami bo nie chciała ruszyć zadnego,musiałąm jej wszystko trzec na tarce,ale z czasem zaczeła jeść ile mi nerwów zszarpała,ile ja się nagimnastykowałąm żeby ona coś z owoców zjadła i samo przeszło teraz wsuwa :tak::tak::tak:
no za paroma wyjątkami bo nadalnie ruszy pomarańczy,mandarynek i kiwi nie lubi kwaśnego ale pozostałe owoce to zjada bez problemu :tak::tak::tak::tak::tak:
na pewno nie zmuszaj bo odniesieć odwrotny skutek,zachęcaj i jeszzce zachęcaj i próbuj nic innego ci nie pozostało az w końcu sam zacznie jeść tak ajk było z Oliwką :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Agnes..plis daj mi porównanie i napisz tak w dwóch zdaniach jak wyglądały u was kolacje. Gotowałaś jakieś cudeńska na ciepło??? bo szczerze średnio chce mi się sterczeć cały dzień przy garach. Ale już nie wiem jak go zachęcić jak on nawet nie chce spróbowac.....

A oto obiecane fotki :-):-):-):-):-)

Załączniki

• images_DSC00078_zmniejszacz-pl_851.jpg
    images_DSC00078_zmniejszacz-pl_851.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 24
  • images_DSC00120_zmniejszacz-pl_8608.jpg
    images_DSC00120_zmniejszacz-pl_8608.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 27
  • images_DSC00122_zmniejszacz-pl_5770.jpg
    images_DSC00122_zmniejszacz-pl_5770.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 28
  • images_DSC00131_zmniejszacz-pl_3392.jpg
    images_DSC00131_zmniejszacz-pl_3392.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 27
  • images_DSC00161_zmniejszacz-pl_8861.jpg
    images_DSC00161_zmniejszacz-pl_8861.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 27
  • Zdjęcie0048.jpg
    Zdjęcie0048.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 26
  • Zdjęcie0056.jpg
    Zdjęcie0056.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 25
  • Zdjęcie0058.jpg
    Zdjęcie0058.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 25
  • Zdjęcie0051.jpg
    Zdjęcie0051.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 27
  • Zdjęcie0053.jpg
    Zdjęcie0053.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Oliwka super zabawiła się swoja chou chou,jak ona ją uspokaja słodko jak lalka płacze kurcze az normalnie śmiac mi się chce,taka mała mamuska :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przytula,głaszcze po głowce,uspokaja :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry