reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MH no to zaszalala rodzinka z prezentami dla dziewczynek Nie dziwie sie ze dla NIki nie chcesz zabawek Ma je przeciez po Helence :-)
AGNES super spacerek :-)
MH czekamy na fotki :-)

DOWIKLA sie pewne cieszy M :-)

Ciekawa jestem co u MALINKI I ANABUBKI :-)

no właśnie Dorota ja już sama nie wiem czy odpuscić mu i dać to leko byleby cokolwiek zjadł czy jednak namawiać do normalnego jedzenia
Agnes super foty
Mh ale prezentów!!!!!!!!:szok::szok::szok:

2 dzień świat Niki wcina indyka

p1130934.jpg

Pierwszy dzień świat, testujemy prezenty

p1130919j.jpg

JA z Niki
p1130906.jpg

Helenka odbiera prezent od mikołaja
p1130877.jpg

Niki z wójkiem, moim bratem
p1130862.jpg

p1130859.jpg

Wigilia rano w domu, pierwsze prezenty
p1130836.jpg

Ostatnia edycja:
Oliwka spala 3 godziny :szok:Pewnie o 24 usnie :-p
Zjadla 2 kluski duze kluski na obiad Ja sama zjadlam 3:-D
Teraz ja przebralam Bo bedziemy mieli gosci Mama i jasiu beda mieli gosi I jakis chlopczyk 4 letni przyjdzie tez No i ja pozniej bede miala gosci Oliwkai chrzestna z mezem :tak:
G juz u ojca ;-)
KENA WIESZ JA ZNAWCA NIE JESTEM ALE WYDAJE MI SIE ZE POWINNAS CHOC NARAZIE ODPUSCIC I DAC MU TO MLECZKO sorki za duze litery

ohh w końcu jakaś kowersacja na ten temat:tak: dzięki bo nikt nie może pogadać ze mną na ten temat. Pediatra znalazł chore uszko ale uszko już raczej zdrowe, katar minął a on fochy dalej stroi. Właśnie dlatego pytałam czy odpuścić bo to już taki wiek że nie wiem czy mleko wystarczy. Jego jadłospis wyglądałby tak: kaszka, jabłko, kaszka(nie dużo), obiad, kaszka (duuużo). aon swoje miesiace ma. Fakt, że nic by mu nie było jakby nei zjadł pełnych 5 posiłków. Ale ja nie wiem jak długo on będzie taki..bo to już trwa ponad 3 tyg:szok::szok::szok:. Teraz zjadł tego krokieta i to sporego ale na widok placka krzywił się jakby jakiś to był glut ohydny. No ale daliśmy rade. teraz kolacja przed nami a ja już mam nerwa........:confused2:

Heloł,goście właśnie ostatni wyszli to na chwilkę :sorry:bo Mirek goni do sprzątania:confused2:.
Laski,zdjęcia cudne;-):tak::tak::cool2:.
Kłopoty jedzeniowe to z Olkiem mam bo nic tylko by płatki na mleku jadł:-( a warzywa to mu w buzi rosną :tak:albo mówi że jest uczulony:confused2:.Julu to by wcale od stołu nie odchodził;-):-D:-D,bo wiecznie głodny przerwaniec mały:tak:.
100 lat dla wszystkich świętujących mniejsze i większe rocznice, urodzinki
i imieninki

ohh w końcu jakaś kowersacja na ten temat:tak: dzięki bo nikt nie może pogadać ze mną na ten temat. Pediatra znalazł chore uszko ale uszko już raczej zdrowe, katar minął a on fochy dalej stroi. Właśnie dlatego pytałam czy odpuścić bo to już taki wiek że nie wiem czy mleko wystarczy. Jego jadłospis wyglądałby tak: kaszka, jabłko, kaszka(nie dużo), obiad, kaszka (duuużo). aon swoje miesiace ma. Fakt, że nic by mu nie było jakby nei zjadł pełnych 5 posiłków. Ale ja nie wiem jak długo on będzie taki..bo to już trwa ponad 3 tyg:szok::szok::szok:. Teraz zjadł tego krokieta i to sporego ale na widok placka krzywił się jakby jakiś to był glut ohydny. No ale daliśmy rade. teraz kolacja przed nami a ja już mam nerwa........:confused2:

to spróbuj mu zrobić na kolację tak:

pokrój w kosteczkę ser żółty,szyneczkę,pomidorka albo ogólrka i niech je paluszkami albo widelczykiem nabija.

zobaczysz czy zje :tak::tak::tak::tak::tak:

moja na taka koalcję zawsze się skusi :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
no fajny pomysł, ale bez skutku. Spodobał mu się widelczyk i nabijanie ale bez wkładania do buzi.:zawstydzona/y: nie zjadł ani kosteczki niczego.....może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Do góry