reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla ja też zajadłam swoją porcję wenus, kawulec wypity a mąż dalej śpi:szok::szok::szok::szok: a przynajmniej mam go z głowy ale atmosfrę świąteczną zepsuł bardzo skutecznie. My mamy fotki nawet fjne, brat mój nam porobił,więc nawet wspolne się znalazło..zapraszam na n-k:tak: dowikla jakbyś widziała, jak ja to wenus wczoraj robiłam to byś siadła i płakała......ze śmiechu..nawet zjadliwe, ale połowy produktów nie ma:-D:-D:-D:-D:-D
Dawaj jakies foteczki tutaj:tak::tak::tak:
Ja tez sie troszke nameczylam z tym wenus ale bylo warto:-)
Kochana najwazniejsze ze Tobie wyszlo i ze smakuje:-);-)

MARTA
To Go troszke przeszkol:-);-)U mnei cala trojca uwielbia strzelac foteczki

reklama
Cześć z rana. A ja miałam fajną wigilię i fajny pierwszy dzień świąt....ale do godziny 18tej.:sorry:Potem mój M tak się upił, że niestey nie był w stanie nic zrobić, a dodatkowo upierając się że jest absolutnie trzezwy chciał kąpać małego i w ogóle wsyztko przy nim zrobić:wściekła/y: musiałąm wrzeszczeć na niego bo nie chciał mnie w ogóle słuchac......no i ja poszłam spać po pólnocy przez niego:crazy: jestem padnięta i wściekła...... czasami to wolałąbym żeby sobie gdzieś pojechał na kilka dni i dał mi święty spokój.......................

Dorotka a jak u Ciebie???? Lepiej z M???
dowikla a ja nawet nie wiem, że Twojego M nie ma:no: Ale związki na odległość są trudne niestety. Ja z moim miałam tak pół roku i jak on dzwonił, to zamiast słodzić sobie to zawsze się kłóciliśmy:eek: ale mimo to daliśmy rade:tak:Gdzie Twoj M jest???
A w ogóle to wczoraj robiłam Wenus. nie chciało mi się prze świętami:zawstydzona/y: Ale pokarało mnie, bo miałam przebojów z tym ciastem że głowa mała.Ostatecznie jest w lodówce coś z góry przypominającego wenus:tak::tak::tak::confused2:
Michał wczoraj rozpakował swojego konika i cieszył się bardzo. a ja jak napisałm wcześniej zero prezentu. Mówiłam, że on się nie zmieni???? załamka.......bo on nigdy nie ma czasu:no: nawet jak siedział ten tydzień w domu to nie miał czasu.....qwa pieprzenie..Ale za rok zrobie sobie sama prezent, a jego mam gdzieś jak taki skąpiec:cool2:
Oj wspolczuje ze sie M upil Ech faceci wszystko nawet swieta potrafia spiepszyc :wściekła/y:Mam nadzieje ze nastroj ci sie zmieni na bardziej swiateczny :tak:

DOWIKLA fajnie ze M bedzie dzis w nocy w domu Pewnie mniej bedziesz do nas zagladac przez te 12 dni ???????:-pNo ale naciesz sie M i naladujcie razem baterie

MALINKA i widzisz jak pieknie bylo I jakie super prezenciki To co chcialas dostalas plus gratis :-Dkolczyki

My wrocilismy wlasnie z kosciola Oliwke nakarmilam zupka Ide ja przebrac bo kupsko nawalila I teraz my idziemy na obiad :tak:

A miedzy mna a G jest roznie Ale staram sie trzymac nerwyna wodzy bo inaczej non stop sie klocimy :-(

no to wklejam foty..oczywiście nie mogło zabraknąć tej z wczorajszej imprezki..... Zeszło się do nas sporo młodzieży i było w sumie bardzo wesoło i pierwsza większa imprezka w tej naszej piwnicy:tak:
Marta pewnie, że mały kurs fotografowania się przyda i będziesz z dumą oglądac fotki synka:tak:

Załączniki

• DSC_6256 [800x600].jpg
    DSC_6256 [800x600].jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC_6258 [800x600].jpg
    DSC_6258 [800x600].jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_4349.jpg
    IMG_4349.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_4382.jpg
    IMG_4382.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_4394.jpg
    IMG_4394.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_4395.jpg
    IMG_4395.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_4406.jpg
    IMG_4406.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 29
Super fotki Beatko:tak::tak::tak::tak:I ja nie mam pojecia co Ty od siebie chcesz:szok::szok::szok::szok::confused2::confused2::confused2:Normalnie dostaniesz po dupsku jak jeszcze raz bedziesz cos nie tak wypisywala:-p:-p:-p:-p

DOROTA
To chyab dobrze ze miedzy Wami jest jakos w miare i ze obydwoje sie staracie

dzięki i w takim razię będę uważać na to co mówie:-D ale serio tu zwisa, tam wyłazi. Fakt, żej uż nie tak jak rok temu ale ja tam zawsze sobie znajdę coś na co można ponarzekać:tak:
Dorotka starajcie się, żeby potem zle nie wspominać świat..czasem lepiej co nieco przemilczeć:tak:

Moj Dominik usnal na dywanie:szok:Polozyl sie bo chcial sobie wlaczyc tv ale chyab nie zdazyl bo spi:-D:-D:-D
A mi sie nic nie chce:no::no::no:Musialabym obrac ziemniaki i powiesic pranie ale cos nie moge wstac;-):-D

No to sie chwale

Dominik wyrwal sobie dzisiaj swojego pierwszego ruszajacego sie zabka:tak::tak::tak::tak:Ale jest z siebie dumny i ja z Niego tez:tak::tak::tak::tak:

MY juz po obiadku,naczynka pozmywane i teraz siedzimy przed tv:-);-)

reklama
Do góry