reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Właśnie odjechali goście-moj Brat z Dzieciakami. Mieszkanie wygląda jakby tornado przeszło:szok::szok::szok: Pomyłam gary. Zuza zasnęła o 17:szok:Ale juz padnięta była. A. oczywiście też padł:wściekła/y:Jeszcze pewnie Zuzi Chrzestna zajrzy. A jutro ja robie objazd po gościach co by garów nie myć:-D

Dowikla ja też zajadłam swoją porcję wenus, kawulec wypity a mąż dalej śpi:szok::szok::szok::szok: a przynajmniej mam go z głowy ale atmosfrę świąteczną zepsuł bardzo skutecznie. My mamy fotki nawet fjne, brat mój nam porobił,więc nawet wspolne się znalazło..zapraszam na n-k:tak: dowikla jakbyś widziała, jak ja to wenus wczoraj robiłam to byś siadła i płakała......ze śmiechu..nawet zjadliwe, ale połowy produktów nie ma:-D:-D:-D:-D:-D
Daj namiary na nk:-)

no to wklejam foty..oczywiście nie mogło zabraknąć tej z wczorajszej imprezki..... Zeszło się do nas sporo młodzieży i było w sumie bardzo wesoło i pierwsza większa imprezka w tej naszej piwnicy:tak:
Marta pewnie, że mały kurs fotografowania się przyda i będziesz z dumą oglądac fotki synka:tak:
Super fotki:-)

No to sie chwale

Dominik wyrwal sobie dzisiaj swojego pierwszego ruszajacego sie zabka:tak::tak::tak::tak:Ale jest z siebie dumny i ja z Niego tez:tak::tak::tak::tak:

MY juz po obiadku,naczynka pozmywane i teraz siedzimy przed tv:-);-)
U nas zawsze Tata wyrywał mleczaki:zawstydzona/y:Siadaliśmy mu na kolana i Tata brał chusteczke i heja:-):-):-)
Dowikla Ty sie szykuj na przyjazd Mężusia:-):-)

reklama
cześć dziewczyny po dłuższej przerwie:tak::tak:
ja już wreszcie po świętach, zmęczona jestem tymi przygotowaniami i sprzątaniem po:-D:-D:-D myślałam, ze jak się wyprowadzę do siebie to na święta pójdę sobie jako gość i nic mnie nie będzie obchodziło a wyszło jak wyszło, dwa dni u mnie:tak:i jeszcze podwójna wigilia bo nie dość że robiłam u siebie dla swojej rodziny to musiałam jeszcze iść do teściowej, ale jutro odpoczywam:cool2:

widzę że Wasze święta udane :tak::tak::tak:

Dorota przyjmij moje kondolencje
[*]

super fotki powklejałyście, dzieciaczki zadowolone z prezentów, fajnie

moja Misia dostała kucyka pony z ubrankami, bluzę, encyklopedię zwierząt i torebkę-pieska (oczywiscie u teściowej nie było prezentów:no::no::no:ojciec chrzestny też się nie popisał:no::no::no:)

buziaczki dla wszystkich:tak::tak:

Cześć Agunia:-) U mnie z prezentami wyszło jak wyszło...od chrzestnych NIC!!!! Od babci jakąś wrzeszczącą papugę:eek: Moja mama ma jakiś dziwny nawyk kupowania dziwnych rzeczy...kolejna zabawka od lat 3:wściekła/y:
dowikla....jak tam....wykąpana, ogolona, wymalowana???????:cool2:
Mamita u mnie to samo, po wczorajszym dniu..masakra..ale M chce się zrekompensować za wybryk i wszytko posprzątał...łącznie z garami:szok::szok::szok:

ale jestem gamoń:-D:-D:-D nie przywitałam sie z nową mamusia:zawstydzona/y:
cześć Kerna;-)mam nadzieję że sie nie gniewasz że witam sie tak późno ale ja ogólnie jestem ostatnio jakaś zakręcona:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Cześć dziewczyny :-):-):-):-):-)

Ale się za wami stęskniłam :tak::tak::tak::tak::tak:

My jakoś godzinke temu wróciliśmy do domu :tak::tak::tak::tak:

dziewczyny masakra przytyłam przez te swieta prawie 2kg :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ,za duże obżarstwa :tak::tak::tak::tak::tak: ale od poniedziałku basta ,dieta,zaczyna sie odchudzanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka tez sobie nie odmawiała ,jadła za dwóch :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie wspomne o słodyczach bo tu to przecholowała,więc od jutra ma szlaban na słodycze:tak::tak::tak::tak::tak:

wszyscy z prezentów zadowoleni :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

świeta spedzilismy bardzo fajnie,rodzinnie ibardzo wesoło :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

śpiewalismy razem kolędy,fajny klimacik sie wytworzył,Oliwce tak to kolędowanie się spodobało ze cały czas chodziła i spiewała i kazała wszystkim śpiewać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

za to w kościele była mega niegrzeczna,biegała jak szlona i się nie słuchała :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

aparat mi się rozładował więc fotki wkleję jutro jak naładuje akumulator od aparatu.:tak::tak::tak::tak:

dziewczyny fotki super.

medeuska ale maksiu już duży :tak::tak::tak::tak: ale chłop sie z niego robi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

KERNA super fotki Tys fajna mamuska I przestan sie siebie czepiac Bo tak jak Dowkla nakopie ci do D...:tak:
DOWIKLA wlasnie przygotowana na przyjazd meza?????Dzieciaki sie ciesza???Gratki dla Dominika za wyrwanie 1 zabka :tak:
AGNES czekamy na zdjecia jutro ;-)
Ciesze sie ze u was swieta udane Prezenty sie podobaja a to najwazniejsze :tak:

No i juz po swietach My utro tez bedziemy switowac 3 dzien swiat :-D:-D

Oliwka spala dzis 40 min wiec zasnela juz po 19 i teraz mam spokoj :tak:
G jutro jedzie do ojca wiec od niego tez bede miala spokoj :-p

No to witam wieczorkiem:-)

AGUNIA
Fajnei ze zajrzalas bo brakowalo nam tutaj Ciebie

Moi mlodzi szaleja i maja zamiar czekac na Tate hehe-bede tylko patrzyla kto i jak pierwszy padnie:-);-)

A ja w sumie jestem gotowa-bo zawsze jestem gotowa:-p:-p:-p:-p ..no prawie bo od wczoraj mam @

Ja sie na razie nie waze bo i tak podczas @ waga wychodzi oszukana;-)
Ale od stycznia zaczynam cwiczonka i bieganie-przynajmniej planuje zaczac

reklama
Hej Laseczki , wszystkie pouciekałyście... Ja ledwo chodzę, niedawno pożegnałam ostatnich gości ( nie spodziewałam się tylu :szok:)... Nie wiem kiedy odeśpię te Święta...
Miałam dziś poważną rozmowę z Mężem...
No i wczoraj obchodziliśmy SIÓDMĄ ROCZNICĘ ŚLUBU... ponoć MIEDZIANĄ :-D:-D:-D

A na dodatek Synuś załapał ospę i biedny cały w krostkach jest, wczoraj byliśmy z nim na pogotowiu i dostał maść i leki doustne... Smaruję go chyba tym samym co moja mama mnie smarowała jak chorowałam w dzieciństwie...
Także u mnie szalone Święta, a mówiłam sobie, że prawie całe przeleżę...:eek:

Mam nadzieję, że u Was Święta pięknie minęły bo nawet nie mam siły już poczytać co pisałyście w tym czasie...:sorry:

Dobrej nocki Laseczki bo ja już powoli szykuję się do łóżeczka :tak:;-):-)

P.s. Aha zapomniałam napisać, my jeszcze w dwupaku :tak::-)

Do góry