reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DOROTA
Nie kloca sie bo same sobie wybraly kolory jak kupowalysmy;-):-)

A z ta rodzina G to moze daj Im troszke czas:tak:Wiesz dopiero co zmarla Im Mama i moze przez to maja takie humory i tak sie zachowuja:-):tak:
A probowalas z kims z Nich tak na spokojnie o tym porozmawiac??

Moje dziewczyny spia a spia:szok::szok::szok:Dominik sie bawi,ogladamy tv i ja juz zdazylam wszystko na slatke ugotowac i popsrzatac

reklama
Witam! My wczoraj byliśmy na wigilii u Siostry bo robilismy wspólną z Mamą i z Siorką. Było fajnie-w sumie było nas 10 osób. Całkiem inaczej niż sami w domu:-) Zuza wczoraj w dzień nie spała bo sąsiad wiercił 3 godz.:wściekła/y:Zasnęła po 20. Potem przyjechała jej chrzestna z rodzicami i siedzieliśmy do 23.30. Dzisiaj teściowa chora-podejrzewam że jak zwykle się obżarła a powinna mieć dietę ze wzgledu na woreczek:zawstydzona/y:
Dzisiaj byłam u bratanków. Młody (4 latka) stwierdził że gwiazdor bogaty w tym roku:-D:-D:-D Teraz Zuzka śpi juz godzine. Jak sie obudzi to wybywamy z domku.
Pogoda trochę zgniła bo deszcz pada i wiatr jest:-(

Dorotka nie miła sytuacja. Człowiek chce pomóc a potem się okazuje że jest najgorszy:sorry:Skąd ja to znam:sorry:

MAMITA masz racje czlowiek chce dobrze a wychodzi cakiem odwrotnie :-(
DOWIKLA no pogadalam z nimi Tzn z moim G i z jednym bratem przez telefon I dopiero zrozumial o co mi chodzi I jest ok
Fajnie ze dziewczynki pogodzone z kolorkami :-)

Bylismy w kosciele na 12 Oliwka spala dzis 2,5 godziny Szok hihihi
A tak to siedzimy patrzymy tv i jemy
I cos z G nie umiem sie za nic dzis dogadac :-(

Dobrze Dorota ,ze sioe wyjaśniło z rodzina męza ,myśle ,ze to przez stres wszystko,a najważniejsze zzebyście byli razem i wspierali teścia:tak:

Dowikla ,my tez łupiemy w tę gre jak małe dzieci. mielismy kilkuletnią przerwę ,bo PS nie było ,ale teraz nadrabiamy :tak:

Klaudia moja sie obłowiła strasznie na wigilii ,bo dostała od chrzestnej jeszcze prezent-kurtkę zimowa ,taką siwo -srebrna młodzieżową wykończony kołnieżyk futerkiem no śliczna ,do tego grę ,stanik i zel od nas i jeszcze słodycze i czapke z szalikiem od mamy,tylko Ksawek biedny dostał lego i gre od nas ,troche słodyczy i małego pluszowego misia,szkoda mi go było ,wymyśliliśmy ,że kupimy mu sami prezent i powiemy ,ze to od chrzestnych ,zeby mu nie było przykro:tak:

W tym momencie pękam okropnie ,jak twoja teściowa Mamita:-D,no nie mozna pilnować diety w taki dzień:-D

Dorotka w taki dzień jak dziś naprawee nie warto sie gniewać na siebie:tak:

A ja zrobilam sobie salatke i podsmazylam wolowinke na niedziele,powiesilam pranie i teraz mam luz:tak::tak::tak:Chociaz mlodzi juz wolaja jesc:szok::-DTo sa ale glodomory
"Gadalam" przed chwila z M na skype i jakos nie moglismy sie dogadac:wściekła/y::no::no::no:Ostatnio coraz czesciej nie mamy o czym ze soba rozmawiac:no::no::no::no:

DOROTA
Fajnei ze dogadalas sie z rodzinka G:tak::tak::tak::tak:

AS
Ciasto Wenus to poprostu niebo w gebie:tak::tak::tak::tak:Wyszlo mi takie pyszniutki,soczyste i mieciutkie ze za cholere sie takiego cudenka nie spodziewalam:tak::tak::tak:
Dzieki Kochana za przepisik:tak::tak::tak::tak:

Hej moje laseczki:-)! Widzę,że świętujecie;-):tak:.Nam o dziwo spokojnie czas upływa,wczoraj zrobiliśmy wigilię po raz pierwszy sami :tak:i we własnym gronie - tylko nasza 4:tak::cool2::cool2:.Po 18-ej pojechaliśmy do teściów,chłopaki tam zostali na noc a zabraliśmy brata teściowej na Pasterkę do Bazyliki i potem do szopki poszliśmy w procesji z poświęconym żłóbkiem.Położyliśmy się o 3 nad ranem:szok::tak:.Teście zaprosili na obiad to zawiozłam M i wujka na wieś a sama pojechałam psiółkę od jej rodziców odebrać i w sumie 3 godziny mi to zajęło - dziś zrobiłam 130km za kółkiem:tak:.Do teściów dojechałam na 16:30:-p i tam 2 godzinki.
Od M dostałam srebrną bransoletkę:tak::cool2:,od teściowej rajstopy a chłopaki skarpetki i słodycze.Chłopakom z rodziny pokupowałam bokserki z zaprzęgiem Mikołaja na tyłku:-p:tak::-D:-D:-D.Olek dostał garaż Straży Pożarnej a Julu cały czas wczoraj chodził w ręczniczku z kaczuchą i klapkach kąpielowych:tak::-D:-D.
Jutro w domciu a na niedzielę zaprosiliśmy teściów na obiad:confused2:.
Zanim G doszedl do mamy ONA JUZ UMARLA :-(
Teraz czekamy na niego z kolacja Bedzie wsio tak jak naezy ale wesolo nei bedzie :-(
Dorotka,tak mi przykro (*):-(.
Widzę,że prezenty udane a dzieciaki zadowolone :cool2: i to jest najważniejsze;-):tak:.
Nasze fotki na NK(oczywiście mnie na nich nie ma:no:;-):-D:-D).
Taką bransoletkę dostałam,tyle,że w mojej zamiast kulek są kółka na łączeniach:tak:
SREBRNA BRANSOLETKA SUPER CENA!!!! (860168651) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
dowikla ja tez lubie NFS:tak: i lubie tez strzelanki:-):-):-) Call of duty i inne takie:-p

kurde...... mialam napisac posta ale Maks mis ie obudził i zapomniałam co miałam pisac, a teraz to juz spac mi sie chce:eek:

Mlodzi juz spia wiec mam spokoj:tak::tak::tak::tak:Ale jestem jakas zmeczona:no:
Ogladalam film na tvn z Jenifferka -bardzo lubie ten film:tak::tak::tak::tak:
Teraz jeszcze troszke poukladam pasjansa i zmykam spac

A ja obejrzałam sobie szklaną pułapkę i też idę spać ,bo juz wszyscy u mnie śpią:tak:

Dowikla tak ci sie wydaje,że nie macie o czym rozmawiać ,bo kazde teraz zyje swoim życiem ,najważniejsze nie poddawaj sie temu nastrojowi i dbaj o kontakt i o to abyście mieli o czym rozmawiać ,choćby o dzieciach i o tym co zrobicie jak juz sie spotkacie:tak:;-)

Marta ,a to czemu nie ma cie na fotkach na nk,??Kiedy my byśmy chciały zobaczyć ,fajnie ,ze wigilia udana:tak:a prezenty trafione:tak:

DOBRANOC

reklama
A ja zrobilam sobie salatke i podsmazylam wolowinke na niedziele,powiesilam pranie i teraz mam luz:tak::tak::tak:Chociaz mlodzi juz wolaja jesc:szok::-DTo sa ale glodomory
"Gadalam" przed chwila z M na skype i jakos nie moglismy sie dogadac:wściekła/y::no::no::no:Ostatnio coraz czesciej nie mamy o czym ze soba rozmawiac:no::no::no::no:

DOROTA
Fajnei ze dogadalas sie z rodzinka G:tak::tak::tak:
Oj to przykre u smutne ze nie umiecie sie dogadac :-(Nie poddawaj sie i gadaj z nim jak najczesciej sie da Mysle i 3 mam kciuki aby bylo dobrze:tak:
A kiedy M bedzie w domu?Bo cosmi swita ze po swietach ??????czyli juz niedlugo :tak:

Ja sie polozylam po 23 ale zasnac nie umialam Zasnelam po 24 I wstalam o 6.50 Spalam sama w innym pokoju a G spal z Oliwka :tak:Oliwka raz sie obudzila w nocy Od 6.50 juz nie spimy Tzn ja i Oliwka G spi Oli oglada bajki ;-)

Jutro popoludniu G jedzie do Ojca i wroci w poniedzialek wieczorem iecie musi jechac pozalatwiac kilka spraw I chca tam ojcu posprzatac troche bo w mieszkaniu syf kila i mogila :wściekła/y::-(
W nastepnym tygodniu pogrzeb bedzie pewnie w srode /czwartek
Jade na pogrzeb z Oliwka Druga zona od brata G tez zabiera synka o pol roku starszego od Oliwki

Zycze milego swietowania :tak:

Do góry