reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

M odkurza, a ja bb podczytuję :-p

Kupiłam Helence mała choineczke i powiesiłam lampki w pokoju, ale sie cieszy :tak::tak:

Dorota, skoro masz nową klawiaturę to zaczniesz entera używać :-p:tak:

reklama
Witam was kochane przyznaje ze nic nie czytalam :no::no:
ale sie za wami stesknilam wiec wpadlam sie przywitac:tak::tak:
U mnie czasu brak moi rodzice przylecieli w niedziele i tak jakos na nic nie mam czasu a teraz przygotowywujemy wszystko na swieta:tak::tak:
Jak bym juz do was nie zajrzala to

życzę wszystkim zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.

Dziewczynki, nie wiem, jak później będzie u mnie z czasem, bo ta robota jakoś mi tak wolno idzie - brzuch mnie spowalnia :-D:-D:-D W święta będziemy krążyć po rodzinie, więc nie sądzę, żebym miała czas na BB. :sorry: Zajrzę najwcześniej w poniedziałek jak do Łodzi wrócimy :tak:
W związku z tym...
życzę wszystkim zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.
A do tego szampańskiego Sylwestra spędzonego we wspaniałej atmosferze no i szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia w Nowym Roku!
Bardzo dziękuję zA życzenia:happy:
kochana za rok będziesz z rozżewnieniem wspominać jak to fjnie bylo jak córcia w brzuszku siedziała:tak::tak:
witam:wściekła/y:

nie poczytam bo czasu brak-weszłam tylko naopisac ze o 9 wyjechalam do auchana a wróciłam teraz:wściekła/y: a o 11 wyszłam z auchana!:no:

auto mi sie spiepszyllo:wściekła/y: blokada kierownicy mnie chce sie wylaczyc, m przyjechal kombinowac ale nic- godzine kombinowal, ja mowie nie zostawie patryka samgo z maksem dluzej i wrocilam autem znajomych(KOMBI!) a moj to compact-czyli takimini:cool2:

ale nie to najgorsze- wogóle skrzynia biegów taka zdupczona że szok:confused2::confused2: jakos dojechałam, a M dalej kombinuje jak naprawic nasze:sorry::sorry::wściekła/y:

i chyba z 500zl minimum nowa stacyjka:wściekła/y: zajebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiscie po prostu:crazy::crazy:
Oj meduska nie fajnie :no::no::no:
M odkurza, a ja bb podczytuję :-p

Kupiłam Helence mała choineczke i powiesiłam lampki w pokoju, ale sie cieszy :tak::tak:

Dorota, skoro masz nową klawiaturę to zaczniesz entera używać :-p:tak:
no jak to fajnie chłopa do roboty zagonić:tak:
ja mojego nie zagonie bo dziś do 17.15 w pracy a jutro do 15.15:-(ale może jak wróci to zrobi pożadek z dzieciakami u nich w zabawkach:tak:

Witam was kochane przyznaje ze nic nie czytalam :no::no:
ale sie za wami stesknilam wiec wpadlam sie przywitac:tak::tak:
U mnie czasu brak moi rodzice przylecieli w niedziele i tak jakos na nic nie mam czasu a teraz przygotowywujemy wszystko na swieta:tak::tak:
Jak bym juz do was nie zajrzala to

Dziękujemy za zyczenia trzymaj się cieplutko w wolnej chwili zaglądaj a i ucałuj rodziców i kochaną emilly w sam czubek noska:happy:

Ufffff ciasto upiekłam wyrosło pięknie:tak:
obiadzio się kończy gotować ja sprzątnełam łazienkę i nasz pokój łącznie z przemeblowaniem:-)no nie byłabym soba jak bym czegoś nie zmieniła:-):-)ale tym sposobem antonio ma swój kącik do zabawy z którego od godziny nie wychodzi:szok::rofl2:
Dorotka widac że masz nową klawiaturę 3 razy czytałam twojego posta żeby go zrozumieć:-D:-D:-D:-D:-D:-Da z butami no poszalałaś:-D:-Dale moja mama sobie 3 lata temu kupiła sobie kozaki za 15 zł i do dziś są super:tak:a ja w tamtym roku w lutym trapery za 170 zł i juz je 5 razy kleiłam a i tak podeszwa przepuszcza wodę i mam mokre skarpety:wściekła/y:

Ja już na dzisiaj kończę siedzenie w kuchni i tak zrobiłam prawie wszystko co zaplanowałam a krem do karpatki przekładam na jutro:tak::tak::tak:
Coś mnie brzusio boli ale to chyba od zjedzenia ciepłego chlebka bo musiałam przecież spróbować co mi wyszło - całkiem dobry:tak::tak::tak:

A tu przesyłam dowód jak mój bejbe podróżuje po chacie:-D dystansy się zwiększają:tak: A reszta fotek to dekoracja domku. Może nie takbogato jak u Was, ale chyba może być:eek:

No piękny piechurek:tak::tak::tak: a ozdoby też:tak::tak::tak:

Co do psa.
Nil jest taki szczęśliwy,że aż się uśmiecha .

Śliczny psiunio:tak::tak::tak:

A do mojego pietruszki przyszła paczka z allegro chyba mi jednak coś zakupił jupiiiii:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A jednak nie jest taki zły jak go opisałaś:-p:-p:-p

Kupilismy Martynce pod choinke mate do tanczenia ale sama jestem ciekawa jak to bedzie działało

Ciekawe czy jej się spodoba, ja też miałam taki pomysł dla Mai, ale potem kupiliśmy coś innego:tak::tak::tak:

witam:wściekła/y:
auto mi sie spiepszyllo:wściekła/y: blokada kierownicy mnie chce sie wylaczyc, m przyjechal kombinowac ale nic- godzine kombinowal, ja mowie nie zostawie patryka samgo z maksem dluzej i wrocilam autem znajomych(KOMBI!) a moj to compact-czyli takimini:cool2:
ale nie to najgorsze- wogóle skrzynia biegów taka zdupczona że szok:confused2::confused2: jakos dojechałam, a M dalej kombinuje jak naprawic nasze:sorry::sorry::wściekła/y:
i chyba z 500zl minimum nowa stacyjka:wściekła/y: zajebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiscie po prostu:crazy::crazy:

Oj współczuję popsutego auta, nam jakby się teraz popsuł to bym się chyba zawściekła bo czeka nas podróż ponad 100km w jedną stronę:tak::tak::tak:

heJ mEDEUSKA ,WITAJ W KLUBIE
MÓJ M DZIS WCZEŚNIEJ WRÓCIŁ Z PRAcY ucieszyłam sie i dalej do auta do hurtowni po blaszkę do ciasta ,i nagle coś zaczęło napierniczać ,po kole,myśleliśmy że to coś sie przykleiło od błota pośniegowego ,ale niestety,tłukło coraz bardziej,odkręcił koło i wyszła awaria, pozyczył od mojego brata auto ,żeby w kamieniu kupiś brakujacą część, może mu jutro uda sie wymienić .Nie jest to drogi gips ,bo w stówce sie zamknie ,niemniej jednak chorych dzieci i zepsutych samochodów mam serdecznie dość:no:
DZIĘKUJE ZA ZYCZENIA ŚWIATECZNE WSZYSTKI MAMUSIOM:tak:
Malinka gratki za super wyrośniete ciasto:tak:
Anaconda ty pracusiu ,ale masz juz fajnie:tak:
Dorotka twój post jest extra:-D

Moja Klaudia poszła na spowiedz do kościoła ,ja nie ide,wole pójść na siłownie(czy to też grzech)???

buty za dyszke!!!:szok: Ale ja też mam 10 letnie wojas...kurde nie do zdarcia:tak: A jak pisałąm, że zamarzł nam płyn do spryskiwaczy to właśnie okazało się, że rzwaliło nam zbiorniczek.......eh jak nie urok:crazy:

Moja Klaudia poszła na spowiedz do kościoła ,ja nie ide,wole pójść na siłownie(czy to też grzech)???
jeszcze pytasz????????????//NO PEWNIE:-D:-D:-D:-D
ja tam do spowiedzi nie idę i tak rozgrzeszenia nie dostanę bo poprawy nie obiecuję wcale:no::-D:-D:-Ddalej mam zamiar w grzechu żyć i gezeszyć nie ślubnym sexem też:-D:-D:-D:-D
po obiadku nawet od ręki pozmywłam :szok:
Antek dziś znów samodzielnie obiad zjadł nawet się dokarmiać nie pozwoolił wcale:szok::szok:
dzieciaki się zaszyły u siebie i sprzątaja Toniek w swoim kącie robi porządki:cool2:to ja co ?myk na bb:-D:-D

jak czytam dziewczyny o tych waszych awariach aut to się cieszę że nie posiadam auta:cool2::cool2::cool2::cool2:
ale jak w mróz lub deszcz popierniczam z juliną po 7 do szkoły albo tacham ciężkie torby z marketu to wam zazdroszczę:tak:

reklama
Do góry