reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A oto moja kreacja na Sylwka,tylko za szalem muszę pobiegać;-):tak:
Piękna suknia ,faktycznie szal potrzebny na ramionka ,:tak:
535.jpg

Prezentów cztery wieże,
Mikołaja na skuterze,
renifera z czerwonym noskiem,
pierwszej gwiazdki lśniącej,
wszystko co wam tylko trzeba,
a ja składam te życzenia:
WESOŁYCH ŚWIĄT!

I ja też się dołączam ,bo nie wiem jak z czasem i z zaglądalnością na bb będzie wiec tak juz na wszelki wypadek,zeby nie było:-)

Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, zdrówka, szczęścia i gwiazdki z nieba, Kubusiu!!!!

Z okazji imieninek najlepsze życzenia wszystkiego, czego tylko sobie zażyczy Dowiklowa Wiktoria!
:tak::tak::tak::tak::tak:

DOŁĄCZAM SIE DO ZYCZEŃ DLA MAŁOLETNICH BEJBIBÓMOWYCH DZIECIACZKÓW:-D

A tu przesyłam dowód jak mój bejbe podróżuje po chacie:-D dystansy się zwiększają:tak: A reszta fotek to dekoracja domku. Może nie takbogato jak u Was, ale chyba może być:eek:

BEJBE słodkie,a dekoracje piękne :tak:

Wylogowało mnie z bb całkiem poprzestawiało układ stron , NIE MOGŁAM robić cytatów dopiero jak sie pologowałam (2 RAZY) TO WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY ,DZIWNE TO BYŁO:szok:

Ja lasencje mam wypastowaną podłągę w salonie i wysprzątane pająki zza łóżek u dzieci,rybka siee rozmraza,dziś jeszcze podłogę w sypialkni wyglancuje,normalnie w szoku jestem ,ze
JUZ JUTRO WIGILIA:szok::szok:

reklama
Witam ja na chwilkę bo w kuchni roboty mam - zaraz sernik z brzoskwiniami będę wkładać do piekarnika.
Widzę,że przygotowanie idą pełną parą u każdej:tak:.
0036761521.gif

Wszystkim jubilatom i solenizantom
w dniu ich święta
moc słodyczy, dużo zdrówka
i uśmiechu na twarzy

życzy Marta z rodziną

A do mojego pietruszki przyszła paczka z allegro chyba mi jednak coś zakupił jupiiiii:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antoszka śpi dzieciaki ogarneły swój pokój i poleciały do Oliwki i Bartka się bawić ja zarraz zabieram się za obiadek a jak wstanie Antoszka to za ciasto a teraz chyba łazienkę wyglancuję jeszcze:tak::tak::tak:
no w szoku jestem że to moje kochanie jednak o mnie pomyślało:szok::-D:-D

DOŁĄCZAM SIE DO ZYCZEŃ DLA MAŁOLETNICH BEJBIBÓMOWYCH DZIECIACZKÓW:-D
Wylogowało mnie z bb całkiem poprzestawiało układ stron , NIE MOGŁAM robić cytatów dopiero jak sie pologowałam (2 RAZY) TO WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY ,DZIWNE TO BYŁO:szok:

Ja lasencje mam wypastowaną podłągę w salonie i wysprzątane pająki zza łóżek u dzieci,rybka siee rozmraza,dziś jeszcze podłogę w sypialkni wyglancuje,normalnie w szoku jestem ,ze
JUZ JUTRO WIGILIA:szok::szok:
Dziękujemy za życzenia
Mnie też tak wylogowało.
Otworzyła mi się strona jakaś z lata i jako gość mnie wpisało.:szok::szok::szok:
Już jednak jest oki i wsio odnalazłam:tak::-):-)
U Ciebie widzę,że wszystko ma się ku końcowi,a ja jestem gdzieś w połowie.

Witam ja na chwilkę bo w kuchni roboty mam - zaraz sernik z brzoskwiniami będę wkładać do piekarnika.
Widzę,że przygotowanie idą pełną parą u każdej:tak:.
0036761521.gif

Wszystkim jubilatom i solenizantom
w dniu ich święta
moc słodyczy, dużo zdrówka
i uśmiechu na twarzy

życzy Marta z rodziną
dziękujemy :tak:

A do mojego pietruszki przyszła paczka z allegro chyba mi jednak coś zakupił jupiiiii:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antoszka śpi dzieciaki ogarneły swój pokój i poleciały do Oliwki i Bartka się bawić ja zarraz zabieram się za obiadek a jak wstanie Antoszka to za ciasto a teraz chyba łazienkę wyglancuję jeszcze:tak::tak::tak:
no w szoku jestem że to moje kochanie jednak o mnie pomyślało:szok::-D:-D
no widzisz.
A mówiłam,że tak będzie :tak::-D:-D:-D
Malinka my już dziś na śniadanko jadłysmy swoją karkóweczkę z zalewy.
Moja wyszła pychotka.Klaudia zjadła 4 kanapki.:-D:-D:-D
I chciała jeszcze.Krzyczy,że to jej i na stół nie podawać.:szok::szok::-D:-D:-D
A jak Twoja?
Próbowałaś?

Mnie też wylogowało:szok::szok::szok::szok::szok::szok:to chyba znak co by mamuski się za robotę zabrały:-D:-D:-D
As y też próbowaliśmy na śniadanko jest pyszotka:tak::tak::tak::tak:polecam wszystkim już innej nie robię już sobie przepis zapisałam i pietruszka i dzieci stwierdzili że to najlepsza karkówka na świecie ba już moja teściowa rzyszła nie doszła chce przepis:-D:-D:-D:-D
dobra idę robić ta łazienkę bo nic nie zrobie dziś:rofl2:

TO ja te karkówke na sylwestra zrobię:tak::tak:
Malinka to fajnie ,ze jednak dostaniesz prezent i to prawdziwy-niespoodzianke:tak::-D

Mi w sumie została do zrobienia ryba po grecku ,sałatka i 2 ciasta do upieczenia i udka też do piekarnika:tak:Waham sie co zrobić dziś ,a co jutro:unsure:Wieczorkiem rybke zrobie i udka upieke ,a jutro resztę:tak:Posprzatane juz mam:laugh2:

To pewnie porządki jakieś swiateczne i na bb robia:tak::tak:skoro wszystkie wylogowało dziś:tak:zaden znak Malinka:-p mozna siedziec na bb:-D

reklama
Malinka no super prezent z zaskoczenia:tak: ja niestety nie oczekuję bo wiem, żei tak nie dostane:-:)-:)-(eh ale mojego faceta już chyba nic nie zmieni:wściekła/y: a ja lubie robić i dostawać prezenty i to chyba złe nie jest:oo2:
Mnie na tą karkówkę też nabiera i też pomyślałam o sylwku:-)
As ja wiem, masz rację:tak: przepis na kulki to porcja normalna, a ja zrobiłam z połowy bo pomyślała, że za dużo będzie:confused2: no i teraz mam dwa razy więcej roboty:sorry: Troszkę wyszły mi za słone....może za krótko moczyłam:eek::eek::eek:
Dorota mój też ręce w górze trzyma, ale akurat do fotki opuścił;-)
Ja dziś robię krokiety, barszcz,sałątkę śledziową i jakąś jeszcze ale się nie mogę zdecydować:cool2::cool2::cool2:As dałąś tyle świetnych przepisów że teraz mam dodatkowy problem:-D:-D:-D
Kurcze mnie wylugowuje non stop...może faktycznie że odkurzają na forum.
As to Klaudusi pod choinkę daj pięknie zapakowaną karkóweczkę:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Malina a tata okropnie zazdrosny o tego bodziaka:tak: A ja sobie dogodziłam a co!!!:-)

Do góry