reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

laski przekopałam nasz wątek kulinarny i albo ja mało rozgarnięta albo co innego:sorry:potrzebuje przepisu na sałatke ale nie jarzynową:no:mam już kukurydzę groszek i do czegoś bym to wykorzystała ale nie wiem do czego no napewno do sałatki bo jakąś muszę zrobić:tak:
ja dziś piekę ciasto a jutro robię sałatke i rybkę po grecku i tradycyjne śledzie w śmietanie :tak:no i porządki takie końcowe jutro:tak:
Kerna mój tez by był zazdrosny o takiego bodziaka:-Dantek miał piżamkę ja kocham mamę i była zazdrość:-D:-D:-D
ale jemu antoszka na dzień ojca dał koszulkę super tata i chodzi w niej dumny jak paw:-D:-D

reklama
Znalazłam i wydrókowałam sobie przepis na karkówke As,zeby mi nie uciekło
,zaciełam sie głęboko w palec ,az mi słabo sie zrobiło ,najostrzejszym nozem jaki mam w domu ,otwierałam siatke od cebuli,ot sierota,ale żyje:-D:tak:
Dziewczyny ,pieka ,smaza ,sprzataja i tylko od czasu do czasu któraś zurawia na forum zapuści:-D
Doberra lecę robić obiadek:tak:

malinka jak to nie ma przepisów na sałatkę???:szok::szok::szok:As kilka dni temu je tu wrzuciła,a Marta wywaliła na kulinarny......:tak:była śledziowa, pieczarkowa, z kalafiora,brokułowa,z indykiem wędzonym....chyba tyle

Dziewczynki, nie wiem, jak później będzie u mnie z czasem, bo ta robota jakoś mi tak wolno idzie - brzuch mnie spowalnia :-D:-D:-D W święta będziemy krążyć po rodzinie, więc nie sądzę, żebym miała czas na BB. :sorry: Zajrzę najwcześniej w poniedziałek jak do Łodzi wrócimy :tak:
W związku z tym...
życzę wszystkim zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.
A do tego szampańskiego Sylwestra spędzonego we wspaniałej atmosferze no i szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia w Nowym Roku!

witam:wściekła/y:

nie poczytam bo czasu brak-weszłam tylko naopisac ze o 9 wyjechalam do auchana a wróciłam teraz:wściekła/y: a o 11 wyszłam z auchana!:no:

auto mi sie spiepszyllo:wściekła/y: blokada kierownicy mnie chce sie wylaczyc, m przyjechal kombinowac ale nic- godzine kombinowal, ja mowie nie zostawie patryka samgo z maksem dluzej i wrocilam autem znajomych(KOMBI!) a moj to compact-czyli takimini:cool2:

ale nie to najgorsze- wogóle skrzynia biegów taka zdupczona że szok:confused2::confused2: jakos dojechałam, a M dalej kombinuje jak naprawic nasze:sorry::sorry::wściekła/y:

i chyba z 500zl minimum nowa stacyjka:wściekła/y: zajebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiscie po prostu:crazy::crazy:

medeuska zima wszytko spieprzy..niestety..trochę mrozu i auta padają jak muchy. U nas też turbo schrzanione, zamarzł płyn do spryskiwaczy:-D:-D:-D:-D już nie wspomnę, że coś z czujnikiem pedału gazu nie tak... Kilka dni temu wyjechałąm na miasto a wracałam na pierwszym biegu bez gazu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nas czeka naprawa min. 1500tys.:szok::szok::szok::szok:masakra....
dobrze, że Cie ktoś dotransportował:tak::tak::tak:

No Właśnie miałam dawać linka:-) Dziewczyny ale gotujecie, pieczecie że aż tutaj czuje:tak::tak::tak::tak: a ja mam godzinke wolnego bo bejbe delikatnie śpi i nic nie mogę przez to zrobić:zawstydzona/y: Także obijam się jak mogę a Wy pracujcie moje drogie mróweczki:-)

reklama
hej kuilismy nowaklawiature ae strasznie inaczej sie isze bo kupilam taka miekka klawiature taka jak gumka hihhi alefana taka malai cichaNie slychac jak sie pisze a towazne hihihi Kuila jeszcze niuni jedna zabawkeae taka tania Nie mglam sie powstrzymac ihi Sobie buty kozaczki za 10 zl wiem wiem zaszalalamLece oliwe przebrac bo kusko nawalila Zrobie jej kluski i ja nakarmie a pozniej biore sie za sprzatanie G wlasnie mieli ser i mak DO POZNIEJ

Do góry