reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A tu przesyłam dowód jak mój bejbe podróżuje po chacie:-D dystansy się zwiększają:tak: A reszta fotek to dekoracja domku. Może nie takbogato jak u Was, ale chyba może być:eek:

Załączniki

• IMG_4339.jpg
    IMG_4339.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_4342.jpg
    IMG_4342.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_4343.jpg
    IMG_4343.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_4346.jpg
    IMG_4346.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 34
reklama
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Kubulca As zdrówka szczęścia samych dobrych ludzi dookoła i wszystkiego naj naj naj

wszystkiego najlepszego dla Wikusi Dowikli w dniu imienin zdrówka spełnienia marzeń wymarzonych prezentów od mikołaja i masy siły do psot:-)
gli95.gif
życzy ciocia Malinka z rodzinką
i ja przyłączam się do zyczeń. Zdrówka dla Kubunia a szczególnie teraz:tak: Dużo prezentów i duuużo uśmiechu:-D
dla Wikusi też wszystkiego co najlepsze i samych smakołyków na święta;-)

Witam sie z rana i zaraz zmykam bo jade z mlodymi na zakupki:tak::tak::tak:
Nocka ok:-)Mlodzi wlasnei wstali bo ja gadalam przez telefon i chyba troszke za glosno hehe:rofl2:

Dziekuje za zyczonka dla Wikusi:tak::tak::tak:

Ja z rodzinka dolaczam sie do zyczen dla Kubulca:-):tak:
Wszystkiego najlepszego:-)Sto lat:tak::tak::tak::tak::tak:

Postaram sie byc wieczorkiem

Chinka to pewnie w sosie słodko - kwaśnym będzie :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, zdrówka, szczęścia i gwiazdki z nieba, Kubusiu!!!!
kolejna mojej chinki się czepia :-D:-D:-D:-D
Dziękuę w imieniu Kubulca
Ty as psu spac nie dajesz :-DOj wspolczuje Biedny Kubus

:-:)-:)-(

Wszystkiego naj naj :tak:
Pies wychodzi o tej godzinnie codziennie ,więc jest przyzwyczajony i z utęsknieniem czeka na spacer.:tak:
Ża życzenia dziękujemy.:tak:

Kurcze, zdróka dla Kubunia oj biedulek na same święta sięnabawił...a skąd mu się to wzięło:eek: Z w ogóle to czego Ty psa męczysz;-);-);-) Piesek widzę, też biedny...:-D My dzisiaj będziemy robić tego kurczaka w galaretce, placki na krokiety zaraz będę smazyć.
Michał coraz więcej chodzi:tak: Kurcze wczoraj to prawie pół pokoju przeszedł sam:szok: Mało z M nie padliśmy z wrażenia:-) ehhh pękam z dumy:-):-):-) A tych kulek chyba sobie dorobie.....co to tyle kuleczek dla tylu osób:tak:
Dorota to też masz nocki zarwane. Eh dobrze, że Michał już od dawna śpi całą noc:tak: także mamy święty spokój:happy:
piesek biedny jak ma wracać z dworu do domu ,bo on by non stop w śniegu się tarzał :-D:-D:-D
Kerna te kulki to pojedyńcza porcja porcja dla przecietnej nie łakomej rodzinki.
A Wam widzę,że posmakowały :tak::tak:
Gratulacje dla małego piechura.
Wystrój domu bardzo fajny.:tak::-):-)

Witam,

Moje lale wstały dzisiaj o 7 :eek:

JA dziewczynki do was na chwilkę, bo później to z czasem może być kiepsko.
A więc za w czasu :tak:

Roku udanego,
Orłów na śniegu,
Fajerwerków moc,
Seksu co noc,
Przed domem bałwana,
Zabawy do rana.
Życzy Luiza w raz z rodzinką.
:tak:
dziękuję za życzenia

mój Adam jak miał 5 lat to wszedł do wanny z karpiem do lodowatej wody bo chciał z nim sie umyć:rofl2:

o boziu on bidulek bo boli ty bidulka bo zmęczona tule was mocno:-*
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Kubulca As zdrówka szczęścia samych dobrych ludzi dookoła i wszystkiego naj naj naj
życzy ciocia Malinka z rodzinką:tak:
Adam od zawsze widzę,że miał genialne pomysły :-D:-D:-D
Dziękujemy za życzenia :tak:
535.jpg

Prezentów cztery wieże,
Mikołaja na skuterze,
renifera z czerwonym noskiem,
pierwszej gwiazdki lśniącej,
wszystko co wam tylko trzeba,
a ja składam te życzenia:
WESOŁYCH ŚWIĄT!
dziękuję

i ja przyłączam się do zyczeń. Zdrówka dla Kubunia a szczególnie teraz:tak: Dużo prezentów i duuużo uśmiechu:-D
Dziękujemy za życzenia.

Witam się z Wami.
Mały wstał w dobrym humorku,widać,że antybiotyk juz działa.
Gorzej ze mną ,bo jakoś oczy mi się same zamykają :tak::sorry::sorry:.
Uciekam kochane,bo robota sama się nie zrobi.:no::crazy:

wszystkiego najlepszego dla Wikusi Dowikli w dniu imienin zdrówka spełnienia marzeń wymarzonych prezentów od mikołaja i masy siły do psot:-)
gli95.gif

Ja również dołączam się do życzeń:-):-)

Witam,

Moje lale wstały dzisiaj o 7 :eek:

JA dziewczynki do was na chwilkę, bo później to z czasem może być kiepsko.
A więc za w czasu :tak:

Roku udanego,
Orłów na śniegu,
Fajerwerków moc,
Seksu co noc,
Przed domem bałwana,
Zabawy do rana.
Życzy Luiza w raz z rodzinką.:tak:
Wam rowniez wszystkiego najlepszego :tak:
super no i szal konieczny:tak:

tylko gdzie tu sens dawania negatywa:sorry:

mój Adam jak miał 5 lat to wszedł do wanny z karpiem do lodowatej wody bo chciał z nim sie umyć:rofl2:

o boziu on bidulek bo boli ty bidulka bo zmęczona tule was mocno:-*

dziękujemy bardzo:happy:
kochana a ty tu wpadnij do nas na chwilkę i pisz co u ciebie:tak:

dziękujemy bardzo :tak:
ale mam nadzieję że znajdziesz chwilunię jeszcze dla nas:tak:

życzy ciocia Malinka z rodzinką:tak:

gli95.gif
Ja z Oliwka rowniez dolanczamy sie do zyczen :tak:
A tu przesyłam dowód jak mój bejbe podróżuje po chacie:-D dystansy się zwiększają:tak: A reszta fotek to dekoracja domku. Może nie takbogato jak u Was, ale chyba może być:eek:
Sliczne ozdoby A MICHALEK TO JUZ SUPER SPACERUJE mOJA TO JESZCZE RACZKI U GORY TRZYMA sMIESZKNIE TO WYGLADA HIHIHI sorki za duze litery AS ty tam nie sciemniaj ze pies chce chodzic w nocy an spacer Zobaczysz jutro przemowi ci ludzkim glosem i sie dowiesz jasnosci :-D:-D:-DG poszedl zaplacic za gaz Ja sie i Oliwke ubieram bo jak G wroci to lecimy do sklepu Dzis na latwizne z obiadem kupie gotowe kluski z czyms tam i sie zje hihihih Jak wrocimy to za robote sie biore bo dnia mi zabraknie Milego dnia Do pozniej

kochana jak on ślicznie tupta no i body ma napis świetny:tak::tak::tak:
a mieszkanko udekorowane przepięknie i na oknie no i to pod sufitem ta dekoracja jest boska:tak::tak::tak::tak:
ja dziś pieke sero makowiec:tak::tak::tak::tak::tak:
antoszka gania po domu na czterech i robi burdello na maxa a ja już nie mam siły tego ogarniać znów:no:

Ja również dołączam się do życzeń:-):-)
dziękuję

Wam rowniez wszystkiego najlepszego :tak:

Ja z Oliwka rowniez dolanczamy sie do zyczen :tak:

Sliczne ozdoby A MICHALEK TO JUZ SUPER SPACERUJE mOJA TO JESZCZE RACZKI U GORY TRZYMA sMIESZKNIE TO WYGLADA HIHIHI sorki za duze litery AS ty tam nie sciemniaj ze pies chce chodzic w nocy an spacer Zobaczysz jutro przemowi ci ludzkim glosem i sie dowiesz jasnosci :-D:-D:-DG poszedl zaplacic za gaz Ja sie i Oliwke ubieram bo jak G wroci to lecimy do sklepu Dzis na latwizne z obiadem kupie gotowe kluski z czyms tam i sie zje hihihih Jak wrocimy to za robote sie biore bo dnia mi zabraknie Milego dnia Do pozniej
Dziękujemy
Co do psa.
Nil jest taki szczęśliwy,że aż się uśmiecha .

Załączniki

• dogoterapia 049.jpg
    dogoterapia 049.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Witam moje kochane

odrazu sie przyznam ze nic nie czytalam
Kurde nie wiem co u was az mi glupio ale nie mam czasu bardzo bo latam jak wariatka
Jeszcze nikogo nie odwiedzialam i dzis tez nie dam rady Zaraz ruszam na zakupki
Laura szczesliwa ze sa chlopaki ma sie z kim bawic jakbym dziecka nie miala :)
Ze mna ok nie jest tak zle ;0 Wigilie robimy na 17
MOj robi remoncik w naszym domku wiec non stop go nie ma
Chlopaki sa extra i sie super dogadujemy wiec wszyscy szczesliwi i zadowoleni
Dobra uciekam bo juz czekaja :))
Wpadne wieczorkiem

Do góry