reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
...
To nie tak do konca ze moge jesc co chce itd bo neistety idzie mi to w brzuch i dupsko ,ale od nowego roku zamierzam cwiczyc i beigac:tak::tak::tak::tak:
Brzuch i dupsko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Też sobie wymyśliłaś :-D:-D:-D
Dowikla ty nie kokietuj" w brzuch i dupsko,"aha już ci wierzę:-D:-D:-D:-D
To ty chwile grozy przezyłaś jak ci ta lekarka z taka bombą wyskoczyła ,to musiały byc cieżkie chwile:tak:
U mnie Klaudia ni chu,chu nie dawała sie podejrzeć ,a u Ksawka juz w 5 czy 6 miesiacu lekarz powiedział ,ze jaja ma jak dzwony:-D co tylko Krzysiek podsumował ,że ma sie rozumieć -po tatusiu:-D:-D
:-D:-D:-D Tak to już jest z tymi tatusiami. :-D
A Piotruś też nie chciał się na USG pokazywać. :sorry: Tyle tylko, że my i tak wiedzieliśmy, że będzie chłopiec, bo około 20 tygodnia miałam amniopunkcję robioną. :tak:
ten debilny sprzedawca wystawił mi negatywa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No coś ty! :no: Zapytaj za co? Opisz sytuację i dodaj jako komentarz do tego negatywa. No co za chamstwo :no:

Zamówiłam portfel. dla M, ale przyszło dziadostwo jak ich mało. Za 5 zł można taki na bazarze kupić :no: Do tego ma przebarwienia, klej wychodzi bokami:wściekła/y: Poco klej skoro teoretycznie jest szyty :eek:
no cholerka to się można wkurzyć i to na swięta prezent:no:
Apropos diety, to ja się za specjalnie nie djecę, ale testuje nie popijanie :sorry: i tak jakby moje trawienie się poprawiło :tak:
może i ja tak spróbuje:sorry:tylko ja bardzo mało pije ogólnie i potem mnie nery bolą:zawstydzona/y:

Dowikla, ja bym jeszcze chciała wiedzieć, czy dzidziulek jest dziewczynką czy chłopcem, to bym wiedziała jaką wyprawkę szykować. :-p:-p:-p:-D

A tak swoją drogą to z tym USG różnie bywa. Ciocia mojego męża opowiadała jak miała tuż przed porodem (20 lat temu) robione USG i lekarz jej powiedział, że będzie duża dziewczyna, a po godzinie miała już na rękach dwóch nie za dużych chłopców. :-D:-D:-D:-D:-D
dobre kochana masz mieć jedną córkę masz 2 synów:-)
dziękujemy kochana musiałam sobie to dodac do ulubionych bo mój Antoszka patrzy na to jak zaczarowany:-D
no a moje bejbe Spi już 2 i pół godziny:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: byłam włąśnie zobaczyć czy u neigo wsyztko gra.......kurcze teraz to zgłupiałam..nie wiem czy go nei obudze...już pomyłam okna, kibelek, kuchnię..obiad gotowy a on chrapunia. Aaaa mąż dalej użera się z graciarnią za drzwiami...to jużdrugi dzień:wściekła/y:
no to się trzeba cieszyc mój spał 20 minut i juz dziś nie zaśnie dodam że wstał o 5 poszedł spać o 10 a o 10.23 był wyspany:eek:
Dowikla to może razem kogoś znajdziemy do tego prasowania bo na mnie dwie pralki czekają:szok::szok::szok:
:tak::tak:
no dobra słać do mnie paczke poprasuje tylko wiecie ja i skarpetki i majtki i sznurówki prasuję...więc ślijcie:-D
ten debilny sprzedawca wystawił mi negatywa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no ma tupet:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja mam już kurczoka w piekarniku zaraz dorzuce tylko pieczarek i ryz nastawie i będziemy szamać bo dzieci mówią że głodzilla ich wzywa:-):-):-)
umyłam w kuchni podłogę gary pozmywałam mięsko drugi raz się gotuje w zalewie szyneczka uieczona jest jami:tak:
zaraz pietruszka wraca z pracy zjemy obiadzio wypijemy kawulca troche pogadamy i on taxi z antkiem zawieść córce prezent a ja z dzieciakami do pracy:eek:zobaczymy jak sie spiszą siedząc po cichu czy to wogóle dla nich wykonalne:sorry::sorry:
zaraz pietruszka wraca z pracy

Wrocilam niedawno Ledwo wyszlam to G wrocil z pracy wiec poszedl ze mna Bylam w bankomacie wybrac kase Na poczcie ale zrezygnowalam tyle ludzi bylo Zaraz G sam pojdzie rachunki zaplacic Pozniej w szpitalu po wypis Wczesniej musialam 40 zl zaplacic za swoj pobyt w szpitalu Pozniej na tagu bylismy Kupilam niuni Mrzozonego morszczuka Jeszcze sledzie opiekane kupilam Mniam uwielbiam Karpie byly za 10 zl kg wiec kupilam I odrazu facet nam zabil Troche kasy na karpie poszlo Jeszcze troche warzyw i do domu W domu musialam wejsc do cieplej wody Bo buty to mi tak przemokly Normalnie plywalam w butach Stopy to zmarzly mi strasznie W butach pelno wody Masakra Teraz razem z G przyszykowalismy na obiad i sie robi Ja zaraz z Oliwka bede jadla zupke Sorki narazie napisalam co u mnie Lece sobie pojesc pozniej zajze

reklama
Meduska a co ty się dzis pojawiasz i znikasz???????
jak kacorek wczorajszy?????
a przeszedl:tak: dzisiaj wszystko super:tak:

kupiłam sobie dzisiaj kurtke- za 39,90 przecenioną ze 150:tak:

żółtą piżdżącą pikowaną z kapturem z futerkiemm:rofl2::rofl2: ale jakos tak mnie ochota naszła na coś takiego luzackiego:rofl2: aprzede wszystkim ciepłego- a że osyatnio mi przypasowała czapka sportowa która kupiłam M to musiałam sibie kupić do niej kurtke za kaske urodzinową:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

zrobie sobe w niej kiedys fote do Wam pokaże:-p
ale nie dzis bo wyglądam koszmarnie:-D

Do góry