reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W negatywie mam napisane, ze to negatyw za negatywa :-D Śmiech na sali...
Odpisałam, ze to brak profesjona;izmu i napisałam do allego:sorry: Tamci wiem ze nic nie zrobią :no: Ale sprzedawca musiał się nieźle wpienić skoro walną taką durną opinię :-p

Trudno się mówi i żyje się dalej :sorry:

reklama
As zapomniałam! Kurcze jakbym zobaczyła mojego bejbe pod choinką to niestety.....ale musiałabym go obudzic:no: nie wytrzymałabym ani chwilki, żeby go nie wyściskać, wyciumać i poprzytulać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przeurocze!!!!:tak:
MAdziula chomika:szok::szok::szok: czyli będziecie mieć gościa na święta!:-)
Ja też swojego obudziłam.:-D:-D:-D

AS
Super foteczka:tak::tak::tak:No rewelka

dzięki :tak:

AS a w ogóle to skąd wzięłaś te ozdoby na okna??? Ja też chciaąłm coś takiego ale po sklepach nie ma:no::no::no::no: a zaraz świętai chyba już nie znajdę:-(
To zależy które ozdoby.
Te rattanowe u mnie w Marcpolu za marne grosze,a te z reniferem i aniołek to Klaudia sama robiła na koszulkach do dokumentach z window color,a wczoraj je przeniosła na okno.:-D:-D:-D

Laski,ja mam już dosyć Świąt:-(,właśnie mieliśmy wychodzić na zakupy do centrum a tu teście się zwalili:szok:,nie pytając czy mamy jakieś plany :no:i kazali M się ubierać i im miał do pieca na skup pojechać,kupić,załadować,zawieść i rozładować.Aż się poryczałam jak wyszli - dosyć mam już tego wyzyskiwania nas z naszego czasu i ciągłych przysług.M dopiero za 2 godziny będzie.Jakby innych dzieci nie mieli:no::sorry::wściekła/y::wściekła/y:,jak tylko M pójdzie od stycznia do pracy to się do LBN przeprowadzamy -może wtedy odetchnę:huh::huh:.
As,widać święta u Ciebie pełną parą a Kubulek słodki.
Zmykam się dalej dołowa - nie będę Wam smęcić:no::sorry:.
no nieźle Wam w kość dają popalić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A święta to u mnie jeszcze w lesie,chinka w garażu ,ryby w reklamówce.:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny!
Wkurzyłam się, bo pozaznaczałam cytaty i mnie wywaliło, a teraz to już nie pamiętam, co miałam napisać. :zawstydzona/y:

Zamówiłam wczoraj lodówkę przez internet, bo obdzwoniłam całą Łódź i oczywiście nie ma takiej jak ja chcę :-p Obiecali, że najpóźniej jutro kurier ją dostarczy, no to zobaczymy. Jak nie to się wkurzę. :sorry: A lodówka będzie taka: SAMSUNG 24 FCAS GWAR F-VAT RATY 022/861-56-38 (847615469) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Byliśmy wczoraj na USG. Kobieta, która je robiła była meeeeeega niemiła. Stwierdziła, że nie może zobaczyć płci dziecka, bo jest pośladkowo ułożone, zdjęcia nam nie dała, a kiedy mój mąż zapytał dlaczego, to najpierw się oburzyła, że w ogóle śmiał zapytać, a później stwierdziła, że nie ma kliszy (ale musiała się nad tym chwilę zastanowić) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wredny babsztyl. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Później stwierdziła, że dziecko jest za małe jak na ten etap ciąży, a jak zapytałam czy powinniśmy tym się martwić to stwierdziła, że lekarz prowadzący to wyjaśni. :eek: Krzysztof wtedy nie wytrzymał i stwierdził: Aaaaaaa, to pani nie jest lekarzem, tylko jakimś technikiem, tak? Baba zignorowała pytanie, ale powiedziała, że waga dziecka wskazuje na 31-32 tydz ciąży, no więc powiedziałam, że właśnie na tym etapie jestem - to zrobiła tylko wielkie oczy i już nic nie powiedziała :sorry2: Pewnie źle sobie wyliczyła. Taki to z niej lekarz. :laugh2:Wkurzyła nas przeokropnie. :no:

A dziś jakaś taka bez życia jestem. :zawstydzona/y: Ogarnęłam trochę chałupkę i się przy tym zasapałam jak nie wiem. :zawstydzona/y: Jakoś tak kiepsko się dziś czuję. Nie mam ochoty nawet na spacer iść. Zresztą moje dziecko mnie zadziwiło ogromnie, bo jakieś pół godziny temu zasnął na kanapie oglądając "mini mini" :-p To chociaż trochę sobie odpocznę i w necie pobuszuję :happy:
Lodówka bardzo fajna a lekarza i jej zachowania nie skomentuję.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zamówiłam portfel. dla M, ale przyszło dziadostwo jak ich mało. Za 5 zł można taki na bazarze kupić :no: Do tego ma przebarwienia, klej wychodzi bokami:wściekła/y: Poco klej skoro teoretycznie jest szyty :eek:
Mh ,przykro ,że nie jesteś zadowolona.
A po co klej to odpowiem Ci jako kaletnik ,bo bawiłam się w takie pierdoły przez całą szkołe .
Wszystko jest najpierw smarowane kauczukiem , butaprenem lub PU po to by potem zawinąć, docisnąć i ułożyć specjalną kostką wszystkie fałdki ,przyklepać młotkiem i odłożyć do szycia .Tak przygotowane pod szwy pod maszyną się nie przesuwa.
Bez tego żaden portfel by nie nie powstał.
No to Wam przedstawiłam technologię powstawania portfela :-D:-D:-D:-D:-D

Dowikla ty nie kokietuj" w brzuch i dupsko,"aha już ci wierzę:-D:-D:-D:-D
To ty chwile grozy przezyłaś jak ci ta lekarka z taka bombą wyskoczyła ,to musiały byc cieżkie chwile:tak:
U mnie Klaudia ni chu,chu nie dawała sie podejrzeć ,a u Ksawka juz w 5 czy 6 miesiacu lekarz powiedział ,ze jaja ma jak dzwony:-D co tylko Krzysiek podsumował ,że ma sie rozumieć -po tatusiu:-D:-D
Leżę i kwiczę
Jaja jak dzwony...:-D:-D:-D:-D no nie mogę...:-D:-D:-D:-D

Wróciłam z zakupów i wzięłam paragon do ręki,bo jakoś mały rachunek mi wyszedł.
Sprawdzał po kolei produkty i niespodzianka !!!!
Karpia odfiletowanego za 24 kg policzyli mi jako żywego 9.99 :szok::szok::-D:-D:-D
Tym sposobem dostałam 1,5 kg karpia w prezencie.
Lubię takie pomyłki.:-D:-D:-D

Madziula ,Myszunia ja w tej kuchni tez bym tej lodówki nie zmieściła i tym bardziej mnie na taką nie stać ale co pomarzyć sobie mogę o jakiej chcę:-D
Madziula powiem ci potem jaka karkóweczka w smaku:tak:
moja szyneczka jeszcze chwilkę posiedzi w piekarniku i będzie gita bigosik wg przepisu mojej teściowej jest jami ja która nie bardzo za bigosem dziś juz tego podjadłam:tak:
Madziula u mnie jeszcze swięta się nie zaczeły a ja juz pęcznieję :cool2:bo tu spróbuję tu uszczknę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:no co po świętach będe znów gubić:zawstydzona/y:a co sobie pojem to moje:-p
Joasiu tobie nie odpisałam ty w wigilie do 17 w pracy:szok::szok:
współczuję..
Ale za to sylwester wolny i święta :tak: zreszta mąz jest cały czas na zwolnieniu to podszykuje troche zanim przyjdę Może tak być ze skoncze wcześnie j:tak:

MH a to normalnie oszustwo ,wez napisz do nich ,rozpocznij spór:tak:powinni ci kasę oddać :tak:
Pojadłam pomidorówki ,to teraz łatwiej ciasta unikać ,gdy nie burczy w brzuchu:tak:
Faktycznie nie fajnie pracować w wigilie do 17 ,a ja nie wiem czemu byłam przekonana ,ze Joanna pracuje w rossmanie a nie lecrercu:zawstydzona/y:Wzeszłym roku pracowałam do 14 w wigilie:tak:w tym roku laba,ale wolałabym pracować:tak:
Byc moze myslałas tak bo pisałm kiedys ze składalma podanie iCVdo rossmana w Leklerku jest dobrze pilnują godzin ,na przerwe wyganiaja :tak:

a mnie dzis spotkało spore zaskoczenie Biore udzial w badaniu GFK które polega na skanowaniu wszystkich zakupów za to są punkty ktore wymienia sie na nagrody Wczoraj nie mogłam spać bo martwiłam sie skąd wziąc kase na rachunek za gaz potem jak usnęłam to glupotyi nieczystosci mi sie sniły :tak: powiedzialm rano męzowi o tym snie ale doszlismy do wnoisku ze pewnie znowu jakies wydatki nas czekają i co sie okazało po 10 przyszła listonoszka i przyniosła 300 zł własnie z GFK najprawdopodobniej to nagroda która losuja raz w roku :-D:-D:-D:-D

Zatanawiam sie czy nie wziac sie za sernik tylko obawiam sie ze do swiat nic nie zostanie :-D:-D:-D:-D

Dzięki malinka.:tak::-):-)
Ja dopiero zaczynam stroić :-D:-D:-D:-D

Jeszcze Wam wkleję moje kulki śledziowe
mniammm.... pyszne wyszły.
Fotka jest przed włożeniem do zalewy.
Mniam pycha A izdoby to masz sliczne I twoje dziecko spiace pod choinka Urocze :tak:
Witam sie rano:-)
Mlody juz w szkole-na szczescie ostatni dzien i teraz 12 dni wolnego :tak::tak::tak::tak:Dziewczynki sie bawia:-)
Wstalysmy jakos kolo 10,pozniej sniadanko zjadlysmy i poszalm sobie umyc glowe:tak::tak::tak:Mlode wziely chusteczki pampersa i szorowaly mi nimi kabine,mowiac przy tym ze myja zeby byla czysta i ze nie mam jej dotykac:szok::-D:-D:-D
U nas niby jest w miare cieplo ala jakos wieje ,wiec pojdziemy tylko po Dominika do szkoly:tak::tak::tak:
No to masz male pomocnice w sprzataniu :tak:
no dorota na zakupach, i po zakupach:wściekła/y: Okazało się że po sklepach to jest gówniany wybór 5szt na krzyż....no i trzeba mieć więcej gotówki. A ja już sięnapaliłam że będę mieć go na święta:confused2: a tak to jednak bez wypieków.Ale obejdzie się:sorry:
A my w mrozy wyciągamy akumulator i po problemie!!
Oj szkoda Ze nie kupiliscie Ale czasem tak to jest ze trzeba sie najezdzic I co rezygnujecie narazie z zakupu Czy sie nie poddajesz????????
No u mnie też juz troszkę cieplej :tak: No i słoneczko świeci :tak:

Zupka ugotowana, jeszcze tylko makaronik :tak:

Dzieciaki też w lepszych humorach, więc jest znośnie :-p

A jak czytam o waszym gotowaniu, to aż ślinka cieknie :tak:
Ciesze sie ze u Ciebie lepiej Choc juz wiem o tym potfelu Oj cos masz dzis pechowy dzien :-(
Laski,ja mam już dosyć Świąt:-(,właśnie mieliśmy wychodzić na zakupy do centrum a tu teście się zwalili:szok:,nie pytając czy mamy jakieś plany :no:i kazali M się ubierać i im miał do pieca na skup pojechać,kupić,załadować,zawieść i rozładować.Aż się poryczałam jak wyszli - dosyć mam już tego wyzyskiwania nas z naszego czasu i ciągłych przysług.M dopiero za 2 godziny będzie.Jakby innych dzieci nie mieli:no::sorry::wściekła/y::wściekła/y:,jak tylko M pójdzie od stycznia do pracy to się do LBN przeprowadzamy -może wtedy odetchnę:huh::huh:.
As,widać święta u Ciebie pełną parą a Kubulek słodki.
Zmykam się dalej dołowa - nie będę Wam smęcić:no::sorry:.
Kurcze nie mogliscie powiedziec ze mieliscie swoje plany????Ja to bym sie wkurzyla i chyba cos powiedziala Rozumiem twoje nerwy Mam nadzieje ze jednak zakupy z M beda udane :tak:
Cześć dziewczyny!
Wkurzyłam się, bo pozaznaczałam cytaty i mnie wywaliło, a teraz to już nie pamiętam, co miałam napisać. :zawstydzona/y:

Zamówiłam wczoraj lodówkę przez internet, bo obdzwoniłam całą Łódź i oczywiście nie ma takiej jak ja chcę :-p Obiecali, że najpóźniej jutro kurier ją dostarczy, no to zobaczymy. Jak nie to się wkurzę. :sorry: A lodówka będzie taka: SAMSUNG 24 FCAS GWAR F-VAT RATY 022/861-56-38 (847615469) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Byliśmy wczoraj na USG. Kobieta, która je robiła była meeeeeega niemiła. Stwierdziła, że nie może zobaczyć płci dziecka, bo jest pośladkowo ułożone, zdjęcia nam nie dała, a kiedy mój mąż zapytał dlaczego, to najpierw się oburzyła, że w ogóle śmiał zapytać, a później stwierdziła, że nie ma kliszy (ale musiała się nad tym chwilę zastanowić) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wredny babsztyl. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Później stwierdziła, że dziecko jest za małe jak na ten etap ciąży, a jak zapytałam czy powinniśmy tym się martwić to stwierdziła, że lekarz prowadzący to wyjaśni. :eek: Krzysztof wtedy nie wytrzymał i stwierdził: Aaaaaaa, to pani nie jest lekarzem, tylko jakimś technikiem, tak? Baba zignorowała pytanie, ale powiedziała, że waga dziecka wskazuje na 31-32 tydz ciąży, no więc powiedziałam, że właśnie na tym etapie jestem - to zrobiła tylko wielkie oczy i już nic nie powiedziała :sorry2: Pewnie źle sobie wyliczyła. Taki to z niej lekarz. :laugh2:Wkurzyła nas przeokropnie. :no:

A dziś jakaś taka bez życia jestem. :zawstydzona/y: Ogarnęłam trochę chałupkę i się przy tym zasapałam jak nie wiem. :zawstydzona/y: Jakoś tak kiepsko się dziś czuję. Nie mam ochoty nawet na spacer iść. Zresztą moje dziecko mnie zadziwiło ogromnie, bo jakieś pół godziny temu zasnął na kanapie oglądając "mini mini" :-p To chociaż trochę sobie odpocznę i w necie pobuszuję :happy:
Lodowka super A lekarki to wspolczuje Co to za babsztyl A twoj lekarz ci plci nie moze zobaczyc?????Dobrze ze M nie wytrzymal i sie cos odezwal Tacy ludzie nie powinni byc lekarzami
Myszunia lodówka cudna tez mi się marzy nowa a ja marzę o takiej
Lodówka 20TB - L4 A+ (861163047) - Aukcje internetowe Allegro:tak::tak:
Madziula to już masz kogoś do dodatkowego nakrycia:-D
Martus nie smutaj sie ja cię utulam mocno:-*
a teście hmmmmm skąd ja to znam to samo miałam mieszkając u mamy:sorry:
As ale przysmaki jami:tak:
No ja wszystko wyprasowałam szyneczka się dopieka miesko w zalewie stygnie:tak:
zaraz zrobię obiadzio jeszcze poodkurzać muszę jeszcze raz:sorry:
ale narazie pauza na kawkę:tak:
schody umyłam na błysk ale mój syn wrócił ze szkoły julina była wyrzucić śmieci i wcale nie widać że były myte:sorry::sorry:
No ja tez jak umyje klatke schodowa gdzie mieszka 7 rodzi Jeszcze ja mieszkam na 1 pietrze wiec kazdy tutaj przechodzi to wogole nie widac ze klatka myta Syzyfowa praca :wściekła/y:
a czemu nie jestes zadowolona????
co zamawiałaś?????
my sie o mój prezent wczoraj popsztykaliśmy z lekka bo o 22 moje kochanie stweirdziło no jak wybrałaś sobie coś na allegro to pokaż zamówię:sorry:powiedziałam mu że teraz to sobie może darować bo i tak do czwartku nie dojdzie i ogólnie powiedziałam że nie mam ochoty na ten temat z nim juz rozmawiać jest mi przykro i uciełam temat poszłam spać:wściekła/y:
I jestem ciekawa co twoj M teraz zrobi z tym prezentem dla ciebie Czy cos jednak ci kupi jakas niespodzianke :tak:
Zamówiłam portfel. dla M, ale przyszło dziadostwo jak ich mało. Za 5 zł można taki na bazarze kupić :no: Do tego ma przebarwienia, klej wychodzi bokami:wściekła/y: Poco klej skoro teoretycznie jest szyty :eek:
szkoda gadac na takich sprzedawcow :wściekła/y:

Dokładnie tak :tak: A jeszcze inny będzie jadł ile wlezie a i tak będzie chudzielec :tak:
To ja to ja :-D:-D:-D
No Dowikla pewnie masz rację..zostawię go:tak: Ale zaszokował mnie okropnie!!!
A Wy się tu śmiejcie ale ja prasować ubóstwiam. I chętnie którejśc poprasuję:tak::tak::tak::tak: priorytetem proszę;-)
No to jutro przesylam kurierem bo ja juz wogole nic oliwkowego nie prasuje Nic a nic bo strasznie tego ne lubie :no::zawstydzona/y:
Nie kokietuje Kochaniutka:no::no::no:

Jaja jak dzwony mowisz heh:-D:-D:-D:-Ddobre

No a ta lekarka to mnei wkurzyla niezle-pozniej juz Jej na Jej szczescie nei widzalam
Az jestem ciekawa co bys jej zrobila :-D
Dowikla ty nie kokietuj" w brzuch i dupsko,"aha już ci wierzę:-D:-D:-D:-D
To ty chwile grozy przezyłaś jak ci ta lekarka z taka bombą wyskoczyła ,to musiały byc cieżkie chwile:tak:
U mnie Klaudia ni chu,chu nie dawała sie podejrzeć ,a u Ksawka juz w 5 czy 6 miesiacu lekarz powiedział ,ze jaja ma jak dzwony:-D co tylko Krzysiek podsumował ,że ma sie rozumieć -po tatusiu:-D:-D
:-D:-D:-D
ten debilny sprzedawca wystawił mi negatywa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
porabalo faceta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no a moje bejbe Spi już 2 i pół godziny:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: byłam włąśnie zobaczyć czy u neigo wsyztko gra.......kurcze teraz to zgłupiałam..nie wiem czy go nei obudze...już pomyłam okna, kibelek, kuchnię..obiad gotowy a on chrapunia. Aaaa mąż dalej użera się z graciarnią za drzwiami...to jużdrugi dzień:wściekła/y:
Moze te cziopki mu pomogly I uszko mniej boli I dlatego lepeij mu sie spi Super :tak:
Niech spi jak najdluzej:tak::tak::tak:Prze sen zdrowieje:tak::tak::tak::tak:

No to szukajmy
Ktoras chetna??

Ja juz zanim zaszlam w ciaze z Dominikiem wiedzialam ze bedzie chlopiec i ze bedzie mial na imie Dominik:tak::tak::tak:No i tak tez bylo:-)Na usg pokazal sie tylko raz i lekarka powiedziala ze chlopiec ale zebym na nastepnej wizycie tez poprosila o padanie plci ale nie mowiac kogo zobaczyla wczesniej:tak:Ale na nastepnej wizycie to On juz sie nie pokazal:-D:-D:-D
A dziewczynki tez pokazaly sie Jej tylko raz i tez mowila ze dwie dziewczynki -jedna na 100% a druga na 99%:tak::tak::tak::tak:
W szoku bylas jak dowiedzialas ze bedziesz miala blizniaczki?????????????
Dowikla hehe no ok. Zobaczysz mnie to zmienisz zdanie:-D:-D:-D:-D
A moje bejbe pierwszy raz od kilku tygodni zamiast ryczeć że wstał, to uśmiechnięty czekał i wołał mama..kurcze jaka zmiana!!!:szok::szok::szok::szok:
super
a przeszedl:tak: dzisiaj wszystko super:tak:

kupiłam sobie dzisiaj kurtke- za 39,90 przecenioną ze 150:tak:

żółtą piżdżącą pikowaną z kapturem z futerkiemm:rofl2::rofl2: ale jakos tak mnie ochota naszła na coś takiego luzackiego:rofl2: aprzede wszystkim ciepłego- a że osyatnio mi przypasowała czapka sportowa która kupiłam M to musiałam sibie kupić do niej kurtke za kaske urodzinową:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

zrobie sobe w niej kiedys fote do Wam pokaże:-p
ale nie dzis bo wyglądam koszmarnie:-D
Fajnie ze udalo ci sie kupic Tanio i fajna kurteczke :tak:A moj G twierdzil ze sztuke jest zrobic DZIEWCZYNKE bo trzeba umiec zrobic DZIURE W DZIURZE HIHIHIHI

a mnie dzis spotkało spore zaskoczenie Biore udzial w badaniu GFK które polega na skanowaniu wszystkich zakupów za to są punkty ktore wymienia sie na nagrody Wczoraj nie mogłam spać bo martwiłam sie skąd wziąc kase na rachunek za gaz potem jak usnęłam to glupotyi nieczystosci mi sie sniły :tak: powiedzialm rano męzowi o tym snie ale doszlismy do wnoisku ze pewnie znowu jakies wydatki nas czekają i co sie okazało po 10 przyszła listonoszka i przyniosła 300 zł własnie z GFK najprawdopodobniej to nagroda która losuja raz w roku :-D:-D:-D:-D

Zatanawiam sie czy nie wziac sie za sernik tylko obawiam sie ze do swiat nic nie zostanie :-D:-D:-D:-D
fajny prezent:tak:
wSZYSTKO WSZYSTKIM ,A CO BĘDZIECIE ROBILI Z CHINKI NA ŚWIETA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jakiś nowy przepisik:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

madziula ,a z chinki będzie kuciak :-D:-D:-D
teraz napiszę dobrze i drykowanymi literami
CHOINKA :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No to jestesmy po obiadku:tak:Zrobilam ta pange z przepisu AS,do tego mielone bo mialam w zamrazarce juz gotowe,purre i surowke z tej zieleniny co sa w biedonie do tego wkrojony pomidor,czerwona cebulka i sos salatkowy:tak::tak::tak:
Mlode zjadly tyle ze chyba przez tydzien beda chodzily i stekaly:-D:-D:-D:-D
a Dominik troszek podziubal,zjadl troszke surowki i kazal reszte sobie schowac do mikrofali do odgrzania:szok::szok::szok:No w szoku bylam to On ogolnie zre jak kon i ma ksywke "wiecznie glodny";-):-D:-D:-D:-D
Teraz to juz czekam na Brzydulke:tak::tak::tak:

DOROTA
Bylam w strasznym szoku jak sie dowiedzialam ze mam dwojke w brzuchu zamiast jednej dzidzi bo to mial byc braciszek Oskarek dla Dominika:tak::tak::tak:
Robilam i mowilam wtedy rozne rzeczy ,ktorych teraz sie wstydze ale najwazniesze ze kocham te moje kruszynki najmocniej na swiecie i jedna z Nich jest moim oczkiem w glowie;-):-)
A dlaczego to juz kiedys o tym pisalam

Do góry