reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
DOROTA
Bylam w strasznym szoku jak sie dowiedzialam ze mam dwojke w brzuchu zamiast jednej dzidzi bo to mial byc braciszek Oskarek dla Dominika:tak::tak::tak:
Robilam i mowilam wtedy rozne rzeczy ,ktorych teraz sie wstydze ale najwazniesze ze kocham te moje kruszynki najmocniej na swiecie i jedna z Nich jest moim oczkiem w glowie;-):-)
A dlaczego to juz kiedys o tym pisalam
Braciszka chcialas?Zazwyczaj to jest tak ze chce sie miec parke A ty mialas synka i jeszcze jednego synka chcialas:-pA jesli moge wiedziec to ktora jest twoim oczkiem i dlaczego bo ja nie wiem :zawstydzona/y:A czy ta druga nie traktujesz inaczej?Pytam bo nie wiem jak to jest miec 2 dzieci naraz ;-)

Braciszka chcialas?Zazwyczaj to jest tak ze chce sie miec parke A ty mialas synka i jeszcze jednego synka chcialas:-pA jesli moge wiedziec to ktora jest twoim oczkiem i dlaczego bo ja nie wiem :zawstydzona/y:A czy ta druga nie traktujesz inaczej?Pytam bo nie wiem jak to jest miec 2 dzieci naraz ;-)
Teraz mial byc Oskarek a jak Oskarek mialby ponad 6 lat to miala byc Wiktoria-miałam wszystko zaplanowane;-):-)
A o tym ktora i dlaczego to nie chce pisac-sorki:no::no::no:
Ale w sumei traktuje Je tak samo i wogole,ale do ... mam jakis taki nie wiem jak to nazwac(moze podswiadomie odzywa sie moje sumienie)

MALINUS
Gratki dla Antosia

Laseczki mykam powoli do pracy:happy:
trzymajcie kciukasy co by moje dzieci siedziały w moim kantorku cicho nie tłukły się i nie rzuciły nikomu zbytnio w oczy bo wtedy mnie rzucą z pracy w diabły:sorry:
papatki:happy::happy:

Laseczki mykam powoli do pracy:happy:
trzymajcie kciukasy co by moje dzieci siedziały w moim kantorku cicho nie tłukły się i nie rzuciły nikomu zbytnio w oczy bo wtedy mnie rzucą z pracy w diabły:sorry:
Kciuki zacisniete &&&&&

A tak swoje droga to jakby Julia kogos troszke poustawiala to mogloby byc wesolo;-):-D:-D:-D:-D

Właśnie Malina ,życzę powodzenia w pracy niech Jula przemówi do głowy twojej szefowej i wytłumaczy dlaczego wypłate nalezy płacić o czasie:-Dkto jak nie Jula.
Gratki kochana dla Antka ,pomyśleć jaki to jest juz duzy chłopczyk:szok:

Oto chodzi,że M wczoraj przecież był na wsi to słowem teście nie powiedzieli:no::no:.Ale przecież babka zimno będzie mieć w chałupie:sorry2:,a do brata Mirka nie pojechali:no:,bo się teściu wstydził:confused2::sorry2::eek:.
Kupiłam sobie suknię na Sylwka,firankę i do tego lambrekin do sypialni,Olkowi 2 pary jeansów(jedne z Power Rangers) i wydałam całe 22,25zł,bo dziś za pół ceny:-p;-):tak:.
Ale widzę,że nie tylko u mnie zakupy udane laseczki,co;-)?
Jak tak pisałyście o tym domowym chlebku to ja też się skusiłam i jutro będę chleb piekła, dodam że pierwszy raz:tak::tak::tak: Ciekawe co mi wyjdzie:sorry::sorry:
Jutro u mnie spróbujesz:-p;-):tak::-D:-D.

wSZYSTKO WSZYSTKIM ,A CO BĘDZIECIE ROBILI Z CHINKI NA ŚWIETA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jakiś nowy przepisik:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja z chinek Amino sałatkę robię;-):tak:.

Jednak wszystko poprasowałam i nawet do biedronki jeszcze skoczyłam na zakupy a potem oczywiście po Maję:tak::tak::tak:

NO nie ,no kobieto ,ale mi podpadłaś ,co ty z Klaudią trzymasz sztamę:-D:-D:-D Poczekaj niech Majeczka podrośnie to ją wtedy do Klaudii i cioci madziuli na przeszkolenie oddasz,a ja sie będę potem śmiała i zero wspólczucia:-p:-p:-D

Oj chyba mamusi podpadłam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Z Dominikiem na ostatnim usg bylam w srode i wazyl 2600 a urodzil sie w niedziele z waga 2660:-)
Ale to jest nic bo jakas mloda cipa po przyjeciu mnie na porodowke zrobila mi usg i stwierdzila ze nie moge urodzic dopoki jutro nie przyjdzie ordynator bo dziecko wazy niecale 1,5 kg:szok::szok::szok:I dawal mi fenoterol,isoptin i relanium i kazala lezec:szok:
Przed 12 przyszedl ordynator i mnei zbadal i powioedzial zeby wszystko odstawic bo jest ok i o 13;53 urodzilam

Oj to cie nieźle musiała nastraszyć:szok::szok::szok:

ten debilny sprzedawca wystawił mi negatywa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Świnia jednym słowem, ale ja też dostałam raz negatywa tylko dlatego że ja go wystawiłam jako pierwsza i to osobie która wygrała moją aukcje a potem ni be ni me, pisałam do niej maile z przypomnieniem a potem się wkurzyłam bo nawet nie raczyła odpowiedzieć i wystawiłam negatywa to potem po dniu patrzę a na moim koncie negatyw właśnie od niej i to napisane że niby żadnego ze mną kontaktu nie było itd:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

W domu musialam wejsc do cieplej wody Bo buty to mi tak przemokly Normalnie plywalam w butach Stopy to zmarzly mi strasznie W butach pelno wody Masakra

Oj chyba pora kupić nowe kozaczki:tak::tak::tak:

Wróciłam z zakupów i wzięłam paragon do ręki,bo jakoś mały rachunek mi wyszedł.
Sprawdzał po kolei produkty i niespodzianka !!!!
Karpia odfiletowanego za 24 kg policzyli mi jako żywego 9.99 :szok::szok::-D:-D:-D
Tym sposobem dostałam 1,5 kg karpia w prezencie.
Lubię takie pomyłki.:-D:-D:-D

No to pięknie się nacięli na twoją korzyść:tak::tak:

a mnie dzis spotkało spore zaskoczenie Biore udzial w badaniu GFK które polega na skanowaniu wszystkich zakupów za to są punkty ktore wymienia sie na nagrody Wczoraj nie mogłam spać bo martwiłam sie skąd wziąc kase na rachunek za gaz potem jak usnęłam to glupotyi nieczystosci mi sie sniły :tak: powiedzialm rano męzowi o tym snie ale doszlismy do wnoisku ze pewnie znowu jakies wydatki nas czekają i co sie okazało po 10 przyszła listonoszka i przyniosła 300 zł własnie z GFK najprawdopodobniej to nagroda która losuja raz w roku :-D:-D:-D:-D

Tobie też piękny prezent się trafił, 300zł drogą nie chodzi:tak::tak::tak:

wSZYSTKO WSZYSTKIM ,A CO BĘDZIECIE ROBILI Z CHINKI NA ŚWIETA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jakiś nowy przepisik:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też się właśnie nad tym zastanawiałam:-D:-D:-D

my po obiadku i pragnę sie pochwalić mój synuś najmłodszy dziś pierwszy raz zjadł samodzielnie obiadzio widelcem od A do Z:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no pękam z dumy:tak::tak::tak::tak:

No to gratulacje:tak::tak::tak:

Będziemy trzymały &&&&&:tak::tak::tak:
Zmykam zająć się dzieckiem bo coś mi tu do ucha mówi że chce coś z szafki:sorry::sorry::sorry:

reklama
Do góry