reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dowikla no nie każdy ma tekie szczęście, żeby być taką laską!!!;-) Ty to możesz sobie popijać i śmiać się z tego. Nie na każdego wszytkie diety działają. Jeden schudnie po tym a drugi po tamtym i już....:sorry:
A z usg to masakra. JA byłam tez wściekłą, że się w gabinecie rozryczałąm ja kzobaczyłam fotkę. Koleś zamiast zrobić zdjęcie rączki czy buzi bo akurat można było, to na pamiątkę mam jego główkę....:crazy: czyli samo kółko!!!!!!! boshe jakie to debile niektórzy SOM!!!;-):wściekła/y:

no a moje bejbe Spi już 2 i pół godziny:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: byłam włąśnie zobaczyć czy u neigo wsyztko gra.......kurcze teraz to zgłupiałam..nie wiem czy go nei obudze...już pomyłam okna, kibelek, kuchnię..obiad gotowy a on chrapunia. Aaaa mąż dalej użera się z graciarnią za drzwiami...to jużdrugi dzień:wściekła/y:

Dowikla to może razem kogoś znajdziemy do tego prasowania bo na mnie dwie pralki czekają:szok::szok::szok:
A co do USG to mój gin też na 100% nie powiedział mi kto to w brzuszku tam grasuje, roześmiał się tylko ze stwierdzeniem że on ptaszka nie widzi ale co tam jest naprawdę to dopiero przy porodzie się dowiem, ja jednak od samego początku przeczuwałam że to będzie Majusia:tak::tak::tak::tak:

KERNA
Kochana,ja sie nie smieje z tego ze Ty sobie to wymyslilas i tu napisalas lub cos takiego:no::no::no:Tylko ze ja akurat tak mam
Mam nadzieje ze sie nie obrazilas Beatko;-):-)

A ja myślę, że nasza Malinka by sobie doskonale z takim USG radziła! :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:rofl2:

Eee no MALINKA to na bank:-D:-D:-D

A tak serio to zobaczenie plci na usg i tak dalej zalezy nie od jakosci sprzetu tylko w duzym stopniu od umiejetnosci lekarza:tak::tak::tak:
Ilu jest lekarzy ktorzy na najnowszym aparacie nei potrafia dostrzec nawet rzeczy oczywistych:confused2:
Moja lekarka miala mega stary aparat ale wszystko co mi mowila lacznie z waga i plcia sprawdzilo sie w 100%

Dokładnie, dlatego dla mnie jest np nie do pomyślenia stwierdzenie, że dziecko się nie tak ułożyło i czegoś nie sprawdzili :no: U mnie lekaż zawsze tek robił usg ze wszystko sprawdził :tak: A waga z ostatniego usg, na jakieś 20 min przed przyjściem na świat sprawdziła się dokładnie :tak:

Aniu w życiu!!!! JA bym Cie o to nie posądzała!!!:no: Nie to miałam na myśli. Możesz się śmiać czyli, że możesz mieć wszytkie diety w D!!!:-) I jeść co chcesz i jak chcesz:tak:

no a moje bejbe Spi już 2 i pół godziny:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: byłam włąśnie zobaczyć czy u neigo wsyztko gra.......kurcze teraz to zgłupiałam..nie wiem czy go nei obudze...już pomyłam okna, kibelek, kuchnię..obiad gotowy a on chrapunia. Aaaa mąż dalej użera się z graciarnią za drzwiami...to jużdrugi dzień:wściekła/y:
Niech spi jak najdluzej:tak::tak::tak:Prze sen zdrowieje:tak::tak::tak::tak:
Dowikla to może razem kogoś znajdziemy do tego prasowania bo na mnie dwie pralki czekają:szok::szok::szok:
A co do USG to mój gin też na 100% nie powiedział mi kto to w brzuszku tam grasuje, roześmiał się tylko ze stwierdzeniem że on ptaszka nie widzi ale co tam jest naprawdę to dopiero przy porodzie się dowiem, ja jednak od samego początku przeczuwałam że to będzie Majusia:tak::tak::tak::tak:
No to szukajmy
Ktoras chetna??

Ja juz zanim zaszlam w ciaze z Dominikiem wiedzialam ze bedzie chlopiec i ze bedzie mial na imie Dominik:tak::tak::tak:No i tak tez bylo:-)Na usg pokazal sie tylko raz i lekarka powiedziala ze chlopiec ale zebym na nastepnej wizycie tez poprosila o padanie plci ale nie mowiac kogo zobaczyla wczesniej:tak:Ale na nastepnej wizycie to On juz sie nie pokazal:-D:-D:-D
A dziewczynki tez pokazaly sie Jej tylko raz i tez mowila ze dwie dziewczynki -jedna na 100% a druga na 99%:tak::tak::tak::tak:

Aj bo co to za mama jak ciągle coś od dziecka chce:no::no::-p:-p

?
NO nie ,no kobieto ,ale mi podpadłaś ,co ty z Klaudią trzymasz sztamę:-D:-D:-D Poczekaj niech Majeczka podrośnie to ją wtedy do Klaudii i cioci madziuli na przeszkolenie oddasz,a ja sie będę potem śmiała i zero wspólczucia:-p:-p:-D
Tak ,tak Dowikla to cwaniara, sama przemianę na loterii wygrała i sie chwali:-D:-D
A ja czy popijam czy nie, to od liścia sałaty i kromeczki nie utyję i tak samo czy popijam czy nie od pizzy o 20 sam tyłek rośnie:-D:-D

Myszunia szkoda ,ze lekarka tak wam USG zerpsuła:tak:

reklama
Do góry