reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No Dowikla pewnie masz rację..zostawię go:tak: Ale zaszokował mnie okropnie!!!
A Wy się tu śmiejcie ale ja prasować ubóstwiam. I chętnie którejśc poprasuję:tak::tak::tak::tak: priorytetem proszę;-)

reklama
:-D:-D:-D:rofl2:

Dokładnie, dlatego dla mnie jest np nie do pomyślenia stwierdzenie, że dziecko się nie tak ułożyło i czegoś nie sprawdzili :no: U mnie lekaż zawsze tek robił usg ze wszystko sprawdził :tak: A waga z ostatniego usg, na jakieś 20 min przed przyjściem na świat sprawdziła się dokładnie :tak:
Moja tez tak zawsze pukala i stukala ta glowica w brzuch zeby dzieci sie inaczej polozyly i zawsze wszystko zobaczyla:tak::tak::tak:Chociaz czasami bylo to meczace i dlugo trwalo ,ale wolala miec pewnosc:tak::tak::tak:
Z Dominikiem na ostatnim usg bylam w srode i wazyl 2600 a urodzil sie w niedziele z waga 2660:-)
Ale to jest nic bo jakas mloda cipa po przyjeciu mnie na porodowke zrobila mi usg i stwierdzila ze nie moge urodzic dopoki jutro nie przyjdzie ordynator bo dziecko wazy niecale 1,5 kg:szok::szok::szok:I dawal mi fenoterol,isoptin i relanium i kazala lezec:szok:
Przed 12 przyszedl ordynator i mnei zbadal i powioedzial zeby wszystko odstawic bo jest ok i o 13;53 urodzilam

Aniu w życiu!!!! JA bym Cie o to nie posądzała!!!:no: Nie to miałam na myśli. Możesz się śmiać czyli, że możesz mieć wszytkie diety w D!!!:-) I jeść co chcesz i jak chcesz:tak:
To nie tak do konca ze moge jesc co chce itd bo neistety idzie mi to w brzuch i dupsko ,ale od nowego roku zamierzam cwiczyc i beigac:tak::tak::tak::tak:

Dowikla ty nie kokietuj" w brzuch i dupsko,"aha już ci wierzę:-D:-D:-D:-D
To ty chwile grozy przezyłaś jak ci ta lekarka z taka bombą wyskoczyła ,to musiały byc cieżkie chwile:tak:
U mnie Klaudia ni chu,chu nie dawała sie podejrzeć ,a u Ksawka juz w 5 czy 6 miesiacu lekarz powiedział ,ze jaja ma jak dzwony:-D co tylko Krzysiek podsumował ,że ma sie rozumieć -po tatusiu:-D:-D

To ty chwile grozy przezyłaś jak ci ta lekarka z taka bombą wyskoczyła ,to musiały byc cieżkie chwile:tak:
U mnie Klaudia ni chu,chu nie dawała sie podejrzeć ,a u Ksawka juz w 5 czy 6 miesiacu lekarz powiedział ,ze jaja ma jak dzwony:-D co tylko Krzysiek podsumował ,że ma sie rozumieć -po tatusiu:-D:-D
Nie kokietuje Kochaniutka:no::no::no:

Jaja jak dzwony mowisz heh:-D:-D:-D:-Ddobre

No a ta lekarka to mnei wkurzyla niezle-pozniej juz Jej na Jej szczescie nei widzalam

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D padne!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój też jak zobaczył w powiększeniu siusiaka to aż mu oczy wyszły i zrobił sie taki dumny:-D Wszystkim opowiadał, że ma takiego dużego:-D no i oczywiście ze to tylko dzięki jego genom!!!!!!! Ehhh faceci...
Dowikla no własnie kokietka z Ciebie:tak: Mój M jak Cie zobaczył, to od razu oczy mu sie otworzyły:-D:-D:-D:-Dpoczułam sie lekko dotknięta;-);-);-)

Eee no MALINKA to na bank:-D:-D:-D

A tak serio to zobaczenie plci na usg i tak dalej zalezy nie od jakosci sprzetu tylko w duzym stopniu od umiejetnosci lekarza:tak::tak::tak:
Ilu jest lekarzy ktorzy na najnowszym aparacie nei potrafia dostrzec nawet rzeczy oczywistych:confused2:
Moja lekarka miala mega stary aparat ale wszystko co mi mowila lacznie z waga i plcia sprawdzilo sie w 100%
No właśnie! Kiepski lekarz za dużo nie zobaczy :no: Szczerze mówiąc, to wydaje mi się że to babsko mogło wczoraj sprawdzić płeć, ale nie zrobiła tego z czystej złośliwości, bo ośmieliliśmy się zadawać jej pytania w trakcie badania. :wściekła/y:
Dowikla no nie każdy ma tekie szczęście, żeby być taką laską!!!;-) Ty to możesz sobie popijać i śmiać się z tego. Nie na każdego wszytkie diety działają. Jeden schudnie po tym a drugi po tamtym i już....:sorry:
A z usg to masakra. JA byłam tez wściekłą, że się w gabinecie rozryczałąm ja kzobaczyłam fotkę. Koleś zamiast zrobić zdjęcie rączki czy buzi bo akurat można było, to na pamiątkę mam jego główkę....:crazy: czyli samo kółko!!!!!!! boshe jakie to debile niektórzy SOM!!!;-):wściekła/y:
To ci fotkę dał :-D:-D:-D Ale ciesz się, że przynajmniej jakąś dostałaś - babsztylowi kliszy wczoraj zabrakło i "nie mogła" fotki zrobić (w co też nie chce mi się wierzyć :no:).
no a moje bejbe Spi już 2 i pół godziny:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: byłam włąśnie zobaczyć czy u neigo wsyztko gra.......kurcze teraz to zgłupiałam..nie wiem czy go nei obudze...już pomyłam okna, kibelek, kuchnię..obiad gotowy a on chrapunia. Aaaa mąż dalej użera się z graciarnią za drzwiami...to jużdrugi dzień:wściekła/y:
Współczuję tej graciarni :no::no::no:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D padne!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój też jak zobaczył w powiększeniu siusiaka to aż mu oczy wyszły i zrobił sie taki dumny:-D Wszystkim opowiadał, że ma takiego dużego:-D no i oczywiście ze to tylko dzięki jego genom!!!!!!! Ehhh faceci...
Dowikla no własnie kokietka z Ciebie:tak: Mój M jak Cie zobaczył, to od razu oczy mu sie otworzyły:-D:-D:-D:-Dpoczułam sie lekko dotknięta;-);-);-)

Kochana,prosze Cie tak...
Ty dotknieta,przeciez wygladasz super:tak::tak::tak::tak:

reklama
Dowikla hehe no ok. Zobaczysz mnie to zmienisz zdanie:-D:-D:-D:-D
A moje bejbe pierwszy raz od kilku tygodni zamiast ryczeć że wstał, to uśmiechnięty czekał i wołał mama..kurcze jaka zmiana!!!:szok::szok::szok::szok:

Do góry