reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KERNA
Wzrostem na roczek bo wagowo to na mniej:szok::szok::szok:

No to jedza kanapeczki i mlode jeszcze troszke pozniej dostana swojego pierwszego drineczka;-):-)Mam nadzieje ze go wypija

reklama
MH
A moze dzisiaj nie bedzie koncertu:tak::tak::tak::tak:

Wlasnie ogladalam pogode i niby jutro ma byc ostatni az tak mrozny dzien:tak::tak::tak:Z tego co zapowiadali to w niedziele u mnie juz tylko -6

łooo to jak się ociepli to dziewczyny będą mogły wyjść:tak:
no kropeczki te Twoje córcie ale zdrowe sa i jest fajnie:tak:
MH czekaj lepiej na spokojną noc;-)

No jutro to caly dzien w domu beda niestety:no::no::no:
Ja zostawie Je na chwile z tesciowa jak beda spaly i wyskocze sobei po cos do chlebka do sklepu bo dziisja nic nie kupilam

Kerna wyprzedaze w Polsce to sie tylko tak nazywa:-D
MH zaszalejecie w lutym, bez dzieciaczkow to bedzie mega szalenstwo:tak:
Dowikla ma byc ocieplenie wiec spacerki beda:tak:

Ja Lali wyciagnelam z wanny a teraz lece zrobic kolacyjke

ale to zmywanie to przez moje ręce. Mam cholerne uczulenie na chemie. Zostało mi z pracy na mandarynkach...skóra mi pęka na całych dłoniach, że paluchów zgiąć nie moge:wściekła/y: A ze smażonym to nie powiem ja UWIELBIAM:tak: mogłabym jeść tylko smażone..ale nie chce wyglądać jak wtedy:no::no::no:także od czasu do czasu a tak to muszę się pilnować...niestety.....:sorry:
Ja też mam takie uczulenie i dlatego kupiliśmy zmywarkę.
Nie było wyjścia.Ja mam nawet uczulenie na miejską wodę.:wściekła/y::wściekła/y:
Na szczęscie mamy swoją studnie,ale gdzieś pojedziemy ,gdzie woda z wodociągu to tragedia normalnie...
Buzię też tylko wodą przegotowana moge umyć a w zasadzie myję tymi preparatami bez wody.
Ja jak pilnuję i łap w chemii nie mocze to jeszcze jakoś wyglądają,ale sprzątanie właśnie na swięta to katastrofa u mnie.
Zaraz rece zsiekane i najpierw osocze się leje a potem krew.:-:)-(
A lekarz to mi tylko leki na sterydach dawał i odstawiłam.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Używam tego co pisałam wcześniej i jeśli używam to naprawdę jest dobrze.:tak:

hejka dziewczyny,wpadłam na chwilkę :-):-):-):-)

ni nadrobiłam ,próbowałam ale tyle zescie naprodukowały ze nie amm jak bo Oliwka mi siedzi pod nogami i jęczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale tak na marginesie to zeście sie chyba wsciekły dzi,s z tym pisaniem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a to chyba dlatego że takie mrozy to sie wikszość czasu siedzi w domu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie teraz jest -14C a co będzie w nocy ,ja już chcę wiosne :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wiem marzenie ściętej głowy :-D:-D:-D:-D

zapamiętałam tylko ze dowikli szczypiorki były wazone,no maleńkie są.ale chyba nie masz z nimi problemu co do jedzenia?taki ich urok i już :tak::tak::tak::tak:

któras pytała o termometr?
miałam elektroniczny ale zaczął oszukiwać i mierzymy teraz rteciowym,mam w domu 2 to na razie używamy :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
AS no zmywara to byłoby wybawienie ale w mojej klitce to chyba na syficie ją przywieszę.....więc odpada...ja takimi zakrwionymi łapami sortowałam mandarynki do paczek..hehe ktoś na pewno trafił na oznakowany produkt:-D ale właśnie chyba spróbuje z neutrogeną i wit. A

Do góry