medeuska
październikowa mama'09
ohoho mój przy mnie to nie pali przynajmniej odkąd jesteśmy małżeństwem. Ale teraz to wiem że nie pali.czasem jak sięwkurzy w robocie to spali.ale dalej jest jako niepalącya mnie też ciągnie do fajusków
no ja schudłam w niecałe pół roku 15kg i waga się trzyma już kilka miesięcy. Nie głodziłam się, a chudłam kilogram miesięcznie..no i w końcu zamiast nosić rozmiar44 teraz 38ale i tak cycory są przeogromne
75F
![]()

ja schudłam 10-13 kg czy jakos tak w 13 dni na Kopenaskiej 6 lat temu

no kochana ja tez dizisja sie wzielam za sprzatankoTARAM ,TARAM łazienkę posprzątałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem cała szczęsliwa z tego powodu i nawet nie przeszkadza mi zbytnio kawa o aromacie domestosa
As rozwaliłaś mnie tekstem
"Bez sensu są te 3 lekcje w piątki u niego.
Nic zrobić nie mozna,ledwo z BB się wyrobiłam w tym czasie."
ale jakby nie patrzeć -świeta prawda
Ksawek sie teraz wziął za puzzle ,ja kawke spijam i szykuje sie do ataku na sufit w korytarzu ,bo z paneli,ale korytarz maleńki wiec pikuś
Mh ,a co będzie w lutym ,że musisz schudnąc???dlaczego myślisz ,ze nie zdązysz????
Ja sie diecę twardo w 3 miesiace schudłam 13 kilo,szału nie ma ,bo jeszcze z raz tyle muszeę schudnać![]()

ała......:-(fajowo mój jeszcz ze śniegu za dużo nie kuma;-)
A ja mam pekającą skórę na dłoniach:--
-(booooliiiiii:-
-
-(
uczulenie na detergenty....kremu litry a to nic nie daje...skóra pęka i krew się leje....już nie mogę nawet obrączki nosić![]()
u mnie to nie dawała zbytnio efektów..Nie jem od 18No ale spać idę koło 23, No i pilnuje, zeby wypic odpowiednia ilosc płynów w ciagu dnia
![]()
Zgadzam się kopenchaska to horror dla mnie też by był
Zresztą dla mnie każda dieta byłaby horrorem.Ja kocham jeść.
Z natury jem raz dziennie ,tyle ,że zaczynam w południe a kończę wieczorem.
W sumie też niewiele.2 małe ziemniaczki i wiaderko dużych;-);-)
Co do uczulenia to mnie lekarz nie pomógł,dopiero znajoma magister w aptece dobrała mi zestaw podstawowy.
Podpasowało i tak lece na tym ,co napisałam wczesniej.![]()

dla mnie lepiej sie przemeczyc 13 dni niz w nieskonczonośc

ŁO matko dopiero zobaczyłam ,ze ty masz ponad siedem tysiecy postów-jestem pod wrażeniem!!!!