reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Medeuska fajnie ze Adam bedzie mogl isc do pracy.Nie bedzie sie nudzil i moze przestanie palic:rofl2:Co do HM to oni maja extra ciuchy a jak wyprzedaz to jak za darmo - nie wiem czy tak jak tu ale cena minimum o 50% spada:tak:

A no i sie wkuirzylismy bo dzis nie wyjedziemy ale to inna bajka takze dzis jeszcze z Wami posiedze:laugh2::laugh2:
Laura w wannie.Potem kolacja i spanko.Wykorzystam ze B nie bedzie bo tak znow bede slyszala ze nie chce spac:-D
Sylwester juz zarezerwowany placimy 150zl w tym muza czyli Dj 0,7l na pare, szampan, dwa cieple posilki do tego zimna plyta, ciasto na szwedziki stole:-)
to fajnie- niedrogo i fajnie że w tym dużo jedzonka:tak:

a palić to pewnie wlaśnie w robocie bedzie bo tam palą:eek:

No na 6 lat jest maly:tak::tak::tak:
A dziewczynki jak Je dzisiaj wnosilam do domu w fotelikach bo mi przysypialy to wygladaly jak niemowlaczki-w sumie to prawie tak wygladaja.
Dla porownania moj chrzesniak ma neicale 9 miesiecy i wazy jakies 9500

Moje na 7 miesiecy wazyly niecale 5kg:szok:
:szok::szok: maks ma 2 i wazy 5,5 kga moze juz nawet wiecej bo to 2 tyg temu było:szok::szok::szok::szok:

AS no zmywara to byłoby wybawienie ale w mojej klitce to chyba na syficie ją przywieszę.....więc odpada...ja takimi zakrwionymi łapami sortowałam mandarynki do paczek..hehe ktoś na pewno trafił na oznakowany produkt:-D ale właśnie chyba spróbuje z neutrogeną i wit. A
A rękawiczek to używam tego typu
Rękawice/rękawiczki NUZONE X2 chirurgiczne, bezlateksowe, sterylne :: MEDYSKLEP - sprzet medyczny, zdrowie, uroda

cierpliwości kochana :-D:-D:-D
kiedyś uśnie.
Przecież Ty dobrze o tym wiesz...:tak::-):-);-)

No,mogę troszkę odetchnąć,mięcho prawie opanowane - jutro kości porąbie a teraz słoninkę topi M:tak::cool2:.
W pracy na odchodne od małego dostałam 2 aniołki z masy solnej,jeden malutki z zawieszką na choinkę a drugi duży to jakoś pod choinką go w szopce ustawię:tak:.
Ja z sałatką zasiadłam,bo nie mam kiedy jeść:-p.
Dowikluś,nie martw się;-),taka uroda twoich szczypiorków :tak:inaczej by szczypiorkami nie były:no::-D:-D.

reklama
Do góry