reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla po tym co piszesz to Twój Dominik też jest malutki :szok::-D:-D:-D.
Twoje maluchy to jak krasnoludki .:-D:-D
Klaudia moja ważyła ponad 10 kg. jak miała 7 miesięcy a Kuba 9 mies.
Nie potrafię sobie wyobrazić Twoich maluchów w realu :-D:-D:-D
No na 6 lat jest maly:tak::tak::tak:
A dziewczynki jak Je dzisiaj wnosilam do domu w fotelikach bo mi przysypialy to wygladaly jak niemowlaczki-w sumie to prawie tak wygladaja.
Dla porownania moj chrzesniak ma neicale 9 miesiecy i wazy jakies 9500

Moje na 7 miesiecy wazyly niecale 5kg:szok:

reklama
ale to zmywanie to przez moje ręce. Mam cholerne uczulenie na chemie. Zostało mi z pracy na mandarynkach...skóra mi pęka na całych dłoniach, że paluchów zgiąć nie moge:wściekła/y: A ze smażonym to nie powiem ja UWIELBIAM:tak: mogłabym jeść tylko smażone..ale nie chce wyglądać jak wtedy:no::no::no:także od czasu do czasu a tak to muszę się pilnować...niestety.....:sorry:

Kerna no to milego przegladania fotek :))

Dowikla teraz jestescie uziemione przez te mrozy:sorry:Twoje faktycznie drobniutkie to nie jedna osoba sie myli co do ich wieku:tak:Laura jak miala rok to wazyla 10,5kg:-D

Medeuska fajnie ze Adam bedzie mogl isc do pracy.Nie bedzie sie nudzil i moze przestanie palic:rofl2:Co do HM to oni maja extra ciuchy a jak wyprzedaz to jak za darmo - nie wiem czy tak jak tu ale cena minimum o 50% spada:tak:

hmmm co ja jeszcze chcialam:eek:

A no i sie wkuirzylismy bo dzis nie wyjedziemy ale to inna bajka takze dzis jeszcze z Wami posiedze:laugh2::laugh2:
Laura w wannie.Potem kolacja i spanko.Wykorzystam ze B nie bedzie bo tak znow bede slyszala ze nie chce spac:-D
Sylwester juz zarezerwowany placimy 150zl w tym muza czyli Dj 0,7l na pare, szampan, dwa cieple posilki do tego zimna plyta, ciasto na szwedziki stole:-)

ANKA
No myla sie do Ich wieku bo przewaznie mysla ze maja roczek:szok:
Moj Dominik 10,5 wazyl jak mial 2 lata i 10 miesiecy i mial wtedy 85 cm:szok::szok::szok::szok:

U nas teraz w H&M tez jest wyprzedaz glownie o 50%:tak::tak::tak::tak:Super bo ja glownie tam kupuje:tak::tak::tak::tak::-)

W sumei to fajnei ze jeszcze dzisija z nami posiedzisz:tak::tak::tak:
No i z Sylwestrem to WAm sie udalo:tak::tak::tak::tak:

Moi znowu mowia ze sa glodni,wiec ide Im zrobic jakies jedzonko i ciepla herbatke:tak::tak::tak::tak:

rob rob mamaus
Fajnie ze maja apetycik:tak:
Laura teraz to wazy z 14kg i mierzy 96-97cm nie da sie dokladnie zmierzyc wiec dlatego na oko:-D

Jak pokazuja co sie w Polsce dziej to az strach jechac w taka droge
Jutro musze skoczyc do drogeri po prezent dla siostry B bo ma w niedziele urodziny:eek:dobrze ze mi wogole powiedzial:-D:-D

Anka zazdroszczę Wam imprezki..a my to załąpiemy się na kino domowe:wściekła/y: dobija mnie to bo ja lubie dzikie wypad..kiedyś pojechaliśmy z moim niedoszłym jeszcze M do Zakopca z 15 osobową bandą. Spaliśmy gdzieś naparkingu w autach, zrobiliśmy sobie ognicho jak sie okazało z czyjegoś ogrodzenia:szok::szok::szok: ja grałam na gitarce, lało się winko, wódeczka i co tam jeszcze było..potem na Krupówki....a na Nowy Rok na Morskie oko...ehhhhhhhhhhhh bawcie siędobrze:tak:

No to fajnie szaleliscie, extra wypad Biedny wlasciciel ogrodzenia no ale mlodziezy to trzeba wybaczyc:-D
Ja raczej wole isc na imprezke ale moj to by w domu siedzial Chlop mi sie zestarzal.jeszcze 4 lata temu latalismy po imprezach co weekend a teraz to nawet szkoda slow:szok::-D:szok::-D

a ja kjuż gadamy o wyprzedażach, to w Hiszpanii nakupiłam ciuchów dla małego na 2 latka. w tym koce, kombinezony śpiworki...Dużo w zarze i h&m oraz kiabi ale to taka chińszczyzna. Za wszytko zapłaciłam 150 jurków!!! Wyprzedaże po 80%:szok::szok::szok: A ciuchy superowe. tutaj to najwięcej było 15%:sorry: a i tak H&M nie ma:wściekła/y: a ja go uwielbiam.. super ciązowe i dla bobasa
Dowikla to masz głodomorki w domu:-) kurcze mówisz, że wygladają na roczek???:szok:

reklama
Dowikla, dobrze, że malizny zdrowe :tak: Ja swoje zważ, jak przestanie tak mrozić :-p

Anka, nie taki diabeł straszny jak go malują :-p Muszą mieć o czym mówić w wiadomościach :sorry:

Anka, zadroszcze wam tego sylwestra :-p Ale odbijemy sobie w lutym na weselu :-p

Moje dzieci w wyrkach. Anika padła bo nie spała od 16 :eek: Ale i tak czekam na koncert :no:

Do góry