reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj laski nie mogłam się powstrzymać, żeby nie ogrzac troszkę atmosfery:tak: plaża, lato, palmy:cool2: ja tak chcę!!!!!!!!!! eh powspominałam sobie troszeczkę
:tak:
MH nie daje spokoju??? ehhhh :sorry:

Załączniki

• IMG_0435.jpg
    IMG_0435.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_1617.jpg
    IMG_1617.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_2983.jpg
    IMG_2983.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 37
  • 100_2607.jpg
    100_2607.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 35
  • 1.jpg
    1.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Dzieki MARTUS:-);-)

Ja tez do zmywania uzywam rekawiczek ale tych zwyklych kuchennych:tak::tak::tak::tak:

MH
Wspolczuje:no:Oby szybciutko usnela:tak::tak::tak:
Dowikla jak do tej pory było wszystko oki to teraz też jest.
Widocznie ten typ tak ma.
Dominik też nie jest wielkoludem a jest oki.
Nie martw się ,widocznie tak ma być.
A na rękawiczki takie zwykłe to jestem mega uczulona i ręce mi się w nich odparzają :szok::szok::eek::eek:

kerna szalenstwo:rofl2::rofl2::rofl2:

Mh oby opera szybko sie skonczyla.Trzymam kciuki.

Marta aniolki woow tez tak chce:rofl2:

Medeuska w robocie to tylko mozna nauczyc sie palic albo pic:-D

Agnes a co Oliwka tak marudzi czyzby przez chorobe:sorry:

i po kolacji
Ja nie lubie w rekawiczkach myc wiec susze rece:cool2:Jedynie przy pracy z chlorem zakladam.A wlasnie mi sie skonczyly dobrze ze mi przypomnialyscie:tak:

. dowikla właśnie one tak mają i już. nie ma co z naturą się kłocić:tak: jak to mój były gadał chudzi ludzie są zdrowsi i seksi:-D
a te rękawiczki:eek: cholera go wie..może dałyby rade....

Ostatnia edycja:
Dowikla jak do tej pory było wszystko oki to teraz też jest.
Widocznie ten typ tak ma.
Dominik też nie jest wielkoludem a jest oki.
Nie martw się ,widocznie tak ma być.
A na rękawiczki takie zwykłe to jestem mega uczulona i ręce mi się w nich odparzają :szok::szok::eek::eek:
Dzieki AS
Mi na szczescie nic sie nei dzieje po tych zwyklych rekawiczkach:tak::tak::tak:Myje w nich bo nie lubie tego uczucia na dloniach po grzebaniu w plynie,tluszczu a nie mowiac juz o srodkach do mycia lazienki i ubikacji:no:

reklama
Do góry