reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mam termometr, weterynaryjny, jest chyba w moim wieku :-D:rofl2: Mierzy w 2 minutki :tak:

A u mnie wyszło słoneczko :tak: Od razu się cieplej zrobiło, z -16 na -14 temperatura skoczyła :-D:-D:-D

reklama
Zmykam, bo czuję brudną robotę w pieluszce Piotrusia :eek::eek::eek::eek::eek:! Poza tym przydałoby się umyć i ubrać wreszcie :tak:
Zajrzę później! Tylko opanujcie się z pisaniem, żebym nadążała za wami :-D

No nic dziołchy ,fajnie sie siedzi ,czyta i pisze,ale robota nie zrobi sie sam niestety:sad::sad::sad::sad::sad::sad: ,a szkoda,idę sie ubrać i brać za coś:tak:

Mój Ksawe dalej chory ,gorączkowac przestał na antybiotyku ,ale kaszel ma okropny:szok:
Może go czosnkiem jeszcze ptraktuj....stopy natrzyj...

Was doczytać to prawie niemożliwe:-D:-D:-Dja też bym chciała do Hiszpanii a nie w tej zimnej burej Polsce:crazy::crazy:
No pięknie sobie tą piwnicę zrobiliście i najważniejsze że własnymi rękami:tak::tak::tak:
Jest jeszcze aerozol homeopatyczny Euphorbium, możesz spokojnie na katar stosować:tak::tak::tak:
hehe ja jadę choćby zaraz a tam jest teraz 12 st:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a homeopatyków nie używam:no:

ide pościągać pranie do prasowania i coś do jedzenia sobie zrobić:tak:

oooooo wiem omleta sobie zrobie:-) nie jadłam juz z 5 lat:szok:

reklama
Do góry