reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak wiem ,miało nie juz nie być:-D,ale czym mam mu natrzeć te stopy????czosnkiem??:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no czosnkiem..smieszne??? może:rofl2: ja nie robię tego tylko moja szwagierka mi cały czas mówi ze jak ma katar to niecierać . którać tam babka tak robi i działą....ale mi sie tam nie chce

ja wczesnej tez nie - ale obiecaam mu ze jak bedzie palic to za każdego papierocha dostanie- sam się na to zgodził- wie że nie może palic a i tak to robi:wściekła/y: co innego jakby mu nic nie było i tak od mojego widzimisie ni emógl palic ale przez fajki i tłuste jedzenie miał operacje i prawie zawał:wściekła/y::wściekła/y:

nie po to wydaje 300zł na tabletki miesięcznie zeby on palił:wściekła/y:
a moj M palił jak smok 2 paczki na dzień. Smród, kasa i żółte zęby:wściekła/y: aż w końcu rzucił jak byłam w ciąży:tak:bo stwierdził ,że szkoda mu zdrowia i i mnie tez ciagnęło, żeby mnie nie denerwować:tak::tak::tak::tak:i moje złoto nie pali półtora roku:-)

reklama
:no::no::no::no::no:
wole komus oddac,nie jestem zachlanna.wiekszosc zabwek dostaja,ja czasami jakas lalke kupie.a poza tym niektore sie na allegro ni nadaj,no i u bratwoej na wilkanoc bedzie bobo,a pozniej mozeu mojej siostry to im sie przydaa moze ja sie na 3zdcyduje:rofl2:o ile to tego czasu nie zwraiuje;)
aha:-p jak masz komu oddac to jasne:tak:

Medeuska a jak twoja dieta? Bo z tego co zjadłaś na śniadanie to chyba poszła w odstawkę?:-D:-D
Ja też do świąt nie zgubię tych 3 zalegających kg:no::no::no:

Medeuska a jak twoja dieta? Bo z tego co zjadłaś na śniadanie to chyba poszła w odstawkę?:-D:-D
Ja też do świąt nie zgubię tych 3 zalegających kg:no::no::no:
kochana moja dieta... juz pisalam:rofl2: od stycnia sie biore:rofl2: a w suwaczku pise-moja dite- jem wszytko ale ćwicze:rofl2: a ćwicze tez jak mi sie zachce:confused2:

w styczniu robie kopenhaską- bo tak to ja ni eumie sie bez konca meczyc bez wielkich efektów:no: wole 2 tyg sie pomeczyc i nie jesc tego na co mam ochote tylko to co w diecie i schudnąc 6 kg niz pol roku nie jesc slodkiego i schudnąc 2 albo 3kg:confused2:

a wiem ze mi nie wróci bo juz kiedys kopenhaska robilam:tak: a zawszejadłam wszystko na c mialam ochote:tak:
teraz tez bym nie przytyla- tyle ze nie schudne też jak nie zrobie diety:confused2:

po niwym roku zaczynam:rofl2:

mój cel- miec idealna figure na wiosne:-):-):-)

reklama
Do góry