dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kurczepolowa z moje posta wczesniejszego sie nie wkleila I tez post dziwny wyszedla W kazdym badz razie kilka rzeczy u Oliwkai sie zgadza do tej choroby :-
-
-(No nic zobaczymy jak bedzie Mam nadzieje ze dzis wyniki beda

Pisz am tutaj jak sioe Natlka czuje

My dzis tez idziemy na sanki Musze wejsc do biedronki po mleko dla Oliwki nie wiem jak to zrobie Sanki musze gdzies zostawic i ja na rece No ale jakos damy Rade chce korzystac poki jest snieg bo za chwile go ma nie byc Przynajmniej u nas :-(Oliwka wczoraj zgubila smoczek Wiec i za smoczkiem musimy Isc No ale na sanki pojdziemy popoludniu Po drzemce Oliwki Ona oglada teraz bajki Lece do neij Dzis sprzatanie drugiego pokoju Ale bez szalu
MILEGO DNIA
Dziwny ten twoj M Pogadaj z nim jak on sie tak moze zachowywac??????kerna super mieszkacie:-)
maks nie chce spacna rekach musze nim chodzic
z M sie poklocilam znowi na zlosc mi jara fajki w kiblu palant....
![]()
ANABUBKA
Moje to jezdzily an sankach jak mialy niecale 8 miesiecyPamietam bo bylismy w styczniu na imieninach mojego siostrzenca Kacpra i w ten dzien nasypalo mega duzo sniegu ,wiec po imprezce jak przyjechalismy do domu poszlismy na sanki
Mlode mialy niezla radoche i nawet zapierniczaly po sniegu w balerinkach z h&m bo nie bylo wtedy an Nie innych butow
Po powrocie do domu wsadzilismy Im nozki do wody z ciepla woda i nic Im nie bylo
A moj Dominiki dzisiaj sie do mnie przytulal jak sobie lezelismy i do mnie z tekstem"mamo Ty masz juz cycki jak kulki"No myslalam ze padne

Zdrowka dla Oliwkino ma katar i pokasłuje,czasami bardzo jej się odrywa![]()
Mam nadzieje ze u Paito wsio ok Jak bedziecie mieli jakas wiadomosc od niej to piszciekerna zdublowałaś posta:-)
pisałam do pati ale nie odpisujemam nadzieję że u niej wszystko ok

I jak dzis nocka?Wymioty byly?Witami ja wieczornie wpadlam tylko was poczytac zebym jutro nie miala za duzo nadrabiania;-);-);-):-):-) m w pracy a mi nudno jakas spiaca jesstem wiec chyba zaraz sie poloze spac Emily spi dzis ze mna w sypialni tzn w swoim lozeczku bo jej przenioslam boje sie ze znowu bedzie wymiotowac a ja jej nie bede slyszala wiec wole ja miec kolo siebie
Dzis rozmawialam z bratowa i wkurzylam sie na maxa bo opowiada mi ze byla wczoraj z mala u lekarza bo ona cos nie chciala jesc pic i caly czas tylko lezala plackiem albo spala a normalnie to wszedzie jej pelno no i lekarka z nfz stwierdzila ze nic jej nie ma i tez nic nie przepisala dzisiaj mala dostala dodatkowo goraczki wiec Basia(moja bratowa) pojechala z nia do prywatnego lekarza i jak sie okazalo dziecko ma zapalenie plucprawdopodobnie skonczy sie na szpitalu
co za lekarze no ku...a mac
Biedna Natalka A co do lekarza toNo wlasnie dlatego przenioslam lozeczko do nas do sypialni zeby wszystko slyszec
A mala Natalka w sierpniu skonczyla 2 latkaszkoda mi jej bo ona bardzo czesto jest chora ma chore nerki mocz jej sie wraca i tez bardzo szybko chyta chorobska w szpitalu to ona bardzo czestym gosciem jest

Zgdzam sie ze facet w domu to przeklenstwo I dzieki za slowa otuchyDorotka spokjnie
mysl pozytywnie
widac moze faktycznie od zmiany klimatu.a nie masz gdzies wilgoci w domu?
a facet w domu rano to przeklenstwo
dobrze ze moj na rano pojechal i wroci dopiero po 20![]()

WITAMYDzień Dobry!
Zima zawitała na dobre, dni coraz krótsze, a więc i słoneczka mniej, a brak słońca wpędza mnie w zimowe dołki. Zatem postanowiłam skruszona powrócić na łono BB, cobyście mnie codziennie pocieszyły i pogłaskały po główce, bo nikt tego nie potrafi tak jak Wy!Mam nadzieję, że przyjmiecie swą marnotrawną siostrę z powrotem
Hehe! Ale nasłodziłam!![]()
Zdrowka dla Ciebie oby biegunka juz nie wrocilawitam
o 7 rano bylo -15 za wiatrem,teraz -14 brrrrrrrrrr
ale za to poki co nie pada i wychodzi slonce:-)dobre i to
nocka bardzo niewyspana.mala obudzila sie po 2 tzn plakala ani jesc ani pic,zrobila siku,plakala o mleko wieczrobilam jej lajtowe,wypila 2 lyki i nie.dalje placz,ciut przysnela i znow placz.sama nie wiemod czego.w koncu po 4 zasnela na dobre i spi.
a ,mnie w nocy oprocz dziecka obudzilo ostre krecenie w brzuchu co o 5 poskutkowalo niezla biegunka
wzielam juz 2 stoperany i lacidofil i jest ciuplej.
chyba wiem od czego
stara i glupia jestem-przeciez bralaam antybiotyk a o proibiotyku zapomnialami teraz mam efekty....
Paulina w szkole,w domu jzu cieplutko

No to zycze powodzenia w szukaniu saneknie , nie jest alergiczny..cholera 100% pewności nie mam, ale wydaje mi się że po prostu. No może przesadziłam kilkutygodniowy....drugi tydzień mu idzie. Jak wrócilismy z Hisypanii to pryey ymian klimatu katar mia dwa miesicemyślałam, że sfiksuje ale przeszło. Lekarz nic nie kazała dawać a kurcze mógł powiedzieć o jakiś maściach chodziaż!!
masakra
ja tu nowa, ale ośmielę się w iminiu reszty krzyknąć- przyjmiemy, przyjmiemy;-);-)
A ja dziś mam cały dzień z M i znowu dzień rowalony....zawsze jak on jest na chacie to jest kompletna dezorganizacja....u nas 18st i śniegu
A sanek wczoraj i tak nie kupiłam bo nie mogłam nigdzie znalezć takich z oparciemdzisiaj jeszcze obskoczymy bazarek.
Aha i jeszcze sorki, że się nie pożegnałam, ale padł mi net![]()