anaconda27
styczniówka2006
U nas też słonko wyszło i jest bezchmurne niebo ale do tego mróz straszny

poczekaj na wyniki badań i to co powiedzą lekarze

Do ucha nie używałam, mam zwykły elektroniczny

To taki wiek, musisz go przeczekać chociaż wiem że nieraz cierpliwości zabraknie

Ja bym swojego nigdy w twarz nie uderzyło, takie mam zasady
Pobierze jeszcze antybiotyk to wyzdrowieje

Kurczepolowa z moje posta wczesniejszego sie nie wkleila I tez post dziwny wyszedla W kazdym badz razie kilka rzeczy u Oliwkai sie zgadza do tej choroby :--
-(No nic zobaczymy jak bedzie Mam nadzieje ze dzis wyniki beda
poczekaj na wyniki badań i to co powiedzą lekarze

Mam do was pytanko!
Używacie termometrów takich do ucha?
My ostatnio zakupiliśmy taki zbajerzony do ucha, czoła, mierzący temperaturę w pokoju i temperaturę wody w wanience.Sęk w tym, że jak się nim trochę pobawiliśmy to i ja i mój m mamy wrażenie, że pomiary nie są zbyt dokładne. Innymi słowy pokazuje taką temperaturę jaką chce
Nie wiem, czy można temu zaufać.
![]()
Do ucha nie używałam, mam zwykły elektroniczny

A u nas wielkie złości nie dają się szybko skończyćWyobraź sobie, że ostatnio mieliśmy straszną awanturę - Piotruś nie miał ochoty na kanapeczkę, więc ją razem z talerzykiem wyrzucił na podłogę. Powiedziałam mu, że ma siedzieć przy niej dopóki nie pozbiera wszystkich kawałków z podłogi i nie odniesie razem z talerzem do kuchni. Wył nad tą kanapką ponad godzinę zanim stwierdził, że jednak nic nie wskóra.
Nie wiem po kim on taki uparty jest.
![]()
To taki wiek, musisz go przeczekać chociaż wiem że nieraz cierpliwości zabraknie

do teraz mi ssmierdzi fajkami w kiblu
aaa zaraz dostanie liścia za wczorajsze palenietylko musze wybrac dobry moment żeby dobrze trafić zeby zabolało
Ja bym swojego nigdy w twarz nie uderzyło, takie mam zasady
Mój Ksawe dalej chory ,gorączkowac przestał na antybiotyku ,ale kaszel ma okropny![]()
Pobierze jeszcze antybiotyk to wyzdrowieje

Ostatnia edycja: