reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas też słonko wyszło i jest bezchmurne niebo ale do tego mróz straszny:tak::tak::tak:

Kurczepolowa z moje posta wczesniejszego sie nie wkleila I tez post dziwny wyszedla W kazdym badz razie kilka rzeczy u Oliwkai sie zgadza do tej choroby :-:)-:)-(No nic zobaczymy jak bedzie Mam nadzieje ze dzis wyniki beda

poczekaj na wyniki badań i to co powiedzą lekarze:tak::tak::tak:

Mam do was pytanko!
Używacie termometrów takich do ucha?
My ostatnio zakupiliśmy taki zbajerzony do ucha, czoła, mierzący temperaturę w pokoju i temperaturę wody w wanience. :tak: Sęk w tym, że jak się nim trochę pobawiliśmy to i ja i mój m mamy wrażenie, że pomiary nie są zbyt dokładne. Innymi słowy pokazuje taką temperaturę jaką chce :sorry: Nie wiem, czy można temu zaufać. :eek:

Do ucha nie używałam, mam zwykły elektroniczny:tak::tak::tak:

A u nas wielkie złości nie dają się szybko skończyć :no: Wyobraź sobie, że ostatnio mieliśmy straszną awanturę - Piotruś nie miał ochoty na kanapeczkę, więc ją razem z talerzykiem wyrzucił na podłogę. Powiedziałam mu, że ma siedzieć przy niej dopóki nie pozbiera wszystkich kawałków z podłogi i nie odniesie razem z talerzem do kuchni. Wył nad tą kanapką ponad godzinę zanim stwierdził, że jednak nic nie wskóra. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem po kim on taki uparty jest. :no:

To taki wiek, musisz go przeczekać chociaż wiem że nieraz cierpliwości zabraknie:tak::tak:

do teraz mi ssmierdzi fajkami w kiblu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
aaa zaraz dostanie liścia za wczorajsze palenie:sorry: tylko musze wybrac dobry moment żeby dobrze trafić zeby zabolało:sorry:

Ja bym swojego nigdy w twarz nie uderzyło, takie mam zasady

Mój Ksawe dalej chory ,gorączkowac przestał na antybiotyku ,ale kaszel ma okropny:szok:

Pobierze jeszcze antybiotyk to wyzdrowieje:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Myszunia kurcze ja właśnie dlatego kupilam ten elektroniczny ale on też długo mierzy temp!!!:szok:a przynajmniej wystarczająco, zeby Michał dostałą szału:wściekła/y:ponad min. prawie 2.... jak to rtęciowego nei sdostaniesz????

rteciowe sa wycofane boo rtec jest bardzio toksyczna jak sie rozleje
do ucha do ponoc sa dobre firmy Braun i szybkomierza,tyle ze drogie

Ja mam termometr, weterynaryjny, jest chyba w moim wieku :-D:rofl2: Mierzy w 2 minutki :tak:

A u mnie wyszło słoneczko :tak: Od razu się cieplej zrobiło, z -16 na -14 temperatura skoczyła :-D:-D:-D
to tak jak u mnie:-)
ale od razu mi weselj
jak tylko mlaa sie obudzi to sie biore za robote
musze zrobic porzadke u Pauliny w zabawkach i jej rupieciach,troche trzeba wyniesc bo mikolaj nowe przyniesie:-)
moje dzieci nie niszcza zabawek i tyle sie tgo zbiera...

Zmykam, bo czuję brudną robotę w pieluszce Piotrusia :eek::eek::eek::eek::eek:! Poza tym przydałoby się umyć i ubrać wreszcie :tak:
Zajrzę później! Tylko opanujcie się z pisaniem, żebym nadążała za wami :-D

my na szczescie pieluche juz tylko w nocy,a tak do nocnik albo sedes:-)
sporadycznie popusci jak sie zajmie i za pozno zawola,ale jak czuje ze leci to reszte trzyma

Może go czosnkiem jeszcze ptraktuj....stopy natrzyj...

hehe ja jadę choćby zaraz a tam jest teraz 12 st:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a homeopatyków nie używam:no:
a oze jednak sprobuje tego euphorbium...
mozesz mu sol fizjologiczna albo morksa zakraplac.sa tez takie w sprayu

Ja bym swojego nigdy w twarz nie uderzyło, takie mam zasady
ja wczesnej tez nie - ale obiecaam mu ze jak bedzie palic to za każdego papierocha dostanie- sam się na to zgodził- wie że nie może palic a i tak to robi:wściekła/y: co innego jakby mu nic nie było i tak od mojego widzimisie ni emógl palic ale przez fajki i tłuste jedzenie miał operacje i prawie zawał:wściekła/y::wściekła/y:

nie po to wydaje 300zł na tabletki miesięcznie zeby on palił:wściekła/y:

Do roboty go wygoń :-p

siwtae racja:tak::tak::tak:
moj niechby mitylko cos powiedzial takiego to bym zjechala rowno
to ja go gonie do roboty
ja co mam zrobic to i tak zrobie bez jego gadania:tak::-)
ale a wredna jestem
jak mu cos nie pasi to mowie zeby sam zrobil:rofl2:

Tak wiem ,miało nie juz nie być:-D,ale czym mam mu natrzeć te stopy????czosnkiem??:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hehehheheheheeh
wlasnie a nacierasz go czyms?
ja swoej zwyklym spirytem kamforowym:-)

ja wczesnej tez nie - ale obiecaam mu ze jak bedzie palic to za każdego papierocha dostanie- sam się na to zgodził- wie że nie może palic a i tak to robi:wściekła/y: co innego jakby mu nic nie było i tak od mojego widzimisie ni emógl palic ale przez fajki i tłuste jedzenie miał operacje i prawie zawał:wściekła/y::wściekła/y:

nie po to wydaje 300zł na tabletki miesięcznie zeby on palił:wściekła/y:

racja!!!!!!!!!!!!!lej go!
a do tego wlasne dzieci truje
bo przeciez to wszytsko na dom wylatuje

reklama
posprzedawaj na allegro:-p:rofl2:

:no::no::no::no::no:
wole komus oddac,nie jestem zachlanna.wiekszosc zabwek dostaja,ja czasami jakas lalke kupie.a poza tym niektore sie na allegro ni nadaj,no i u bratwoej na wilkanoc bedzie bobo,a pozniej mozeu mojej siostry to im sie przydaa moze ja sie na 3zdcyduje:rofl2:o ile to tego czasu nie zwraiuje;)

Do góry