reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Babeczki ja zmykam,bo na 8-ą do pracy - jak to super,że jutro ostatni dzień;-):tak::cool2::cool2:.
Seksić się ile wlezie:-p;-):tak: jak która może:tak:,bo M ma focha na mnie,bo o 3-ej nad ranem to ja BB odsypiam:tak: a nie mam ochotę na migdalenie:no::sorry:.:-D:-D

o matko to mi się coś przypomniało!!!!!!!! padne...:-D kilka dni temu mały już miał iśc do kąpania więc wcześniej ściagnęłam mu pampka, co by mu się dupsko przewietrzyło....Michał oparł się o wanne, i z buraczkiem na twarzy wydusił...wprost do nogawki:-D:-D:-D:-Dale że to już jest Małża zmiana to ja do kibelka tylko przez szparkę zaglądnęłam.....i ku mojemu zdziwieniu: Michał z brązowymi nogami az po stopy zawieszony na rękach taty...a tato miał naprawdę uśmiechniętą minę i tylko sypał wyrażenia #%@#^#%&:-D:-D:-D:-D do tego doszły jeszcze płytki na podłodze!!!!! Oj myślałam że padne ze śmiechu:-D

daje jej tak:

Rutinacea Junior
wapno
lipomal
flawamed na kaszel
oscolicocinum

po flawamedzie jej sie pewnie bardziej odrywa.nie dawaj jej pozniej niz do 16.i jakies 20minut po podaniu oklepuj jej plecki.wiez jak?
au lekarza bylas?dlugo ma ten kaszel?

miał kupke:-D:-D:-D:-D a wyrodna matka nie sprawdziła:rofl2: :-D:-D śpi juz słodko:tak:

Agnes jak zapinałam nape w kroku maksa:eek::eek::eek: to mi palec objechał i jakś gtak wyszło:confused2:

Anabubka co do usypiania na rękach to on tak nie usnie:tak: on tylko siedzi i patrzy jak nie chce spać, a jak mu się oczka zapykaja to wkurza się że jest na rękach i musze go położyć do jego łózeczka i zostawić w spokoju zeby zasnął:tak::tak::tak:

oj wyrodna matka jestes:-p
a to chyba nie ja pisalam z tym uspyianiem
ale to dobrze ze go nie przyzwyczajasz

KERNA
Nie przejmuj sie -moim tez daja roczek;-):-)

bo Twoje to szczypiorki:-D:-D:-D:-D:-D z waga to one po 4ieisace maja:-):-):-):-)
moj malz wrocil do domu dopeiro 21.30 a powinien byc o 20.tak chodza autobusy:crazy:

Agnes spróbuj..tylko wiesz woda stygnie i przestaje parować wiec niedziała..jak nie przeczyści to dolewaj wrzątku aż poskutkuje...ja daję tej maśći tak pół łyżeczki. A to jest mój wymysł, bo maluchów nie można nią smarować:no:

kerna zdublowałaś posta :tak::tak::tak::tak::-)

pisałam do pati ale nie odpisuje :no::no::no::no::no::no::sorry::sorry::sorry::sorry:mam nadzieję że u niej wszystko ok :tak::tak::tak::tak::tak:
No mam nadzieje ze jeszcze nie rodzi
Agnes spróbuj..tylko wiesz woda stygnie i przestaje parować wiec niedziała..jak nie przeczyści to dolewaj wrzątku aż poskutkuje...ja daję tej maśći tak pół łyżeczki. A to jest mój wymysł, bo maluchów nie można nią smarować:no:
Ja smaruje pulmexem albo pod noskiem mascia majerankowa:tak::tak::tak:

wiem ze dziei nie mozna nią smarować ,ja Oliwke na noc smaruje już drugi dzień pulmex baby,fajnie rozgrzewa i ma super zapach taki miętowy tez po tym dobrze sie odycha:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Anabuba nie byłam z nia u lekarza bo to drugi dzień dopiero :tak::tak::tak::tak::tak:

flawamed daje jje tylko rano :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
kerna zdublowałaś posta :tak::tak::tak::tak::-)
juz skasowałam :-)

oj wyrodna matka jestes:-p
a to chyba nie ja pisalam z tym uspyianiem
ale to dobrze ze go nie przyzwyczajasz
Ja dopóki Michałą usypiałąm na rękach to zasypiał mi nawet póltora godziny do 2óch:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:aż wzięłam sięza sprawę i nauczyłam zasypiania samemu. bo babka się darła że go maltretuje..a ja bujam już ledwo żywa w te i wewte..... a on tylko zobaczy coś ciekawego to od razu oczy jak cebule:wściekła/y:

Do góry